-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.481
Aminnn, Allah şifalar versinKızlar öncelikle bu mubarek gecede hepimize şifa diliyorum selamlar aynı sıkıntılardan bende müzdaribim içinizde varmı bilecik yakınlarından
Rabbim yardımcımız olsun
Aa Bileciğin neresinde yazlık köyde evimiz varKızlar öncelikle bu mubarek gecede hepimize şifa diliyorum selamlar aynı sıkıntılardan bende müzdaribim içinizde varmı bilecik yakınlarından
Rabbim yardımcımız olsun
Amin aminnn inşallah Bileciğin neresi özelden yaz istersenKızlar öncelikle bu mubarek gecede hepimize şifa diliyorum selamlar aynı sıkıntılardan bende müzdaribim içinizde varmı bilecik yakınlarından
Rabbim yardımcımız olsun
Yaşadık işte geçmişte bişeyler devam ediyor nabalım bizim de bu dünyada imtihanımız bu terapi alıyorum canım ilaçlarım da biraz daha iyi gelmeye başladı çok şükürAyy sen neler yaşamışsın öyle tatlım
Psikiyatri ve ilaçlar işe yaramıyorsa önce bu korkunun sebebini araştır. Hangi olaydan sonra böyle oldun. Sonra bilinç altı temizliği yapan uzmanlar var. Onu bir dene.
Çok geçmiş olsun canım. Ama sen benim dedigimi yabana atma.Yaşadık işte geçmişte bişeyler devam ediyor nabalım bizim de bu dünyada imtihanımız bu terapi alıyorum canım ilaçlarım da biraz daha iyi gelmeye başladı çok şükür
Allah şifa versinmerhaba kızlar bende 1 yıl önce göğsümde başlayan ağrıyla tanıştım bu hastalıkla hastaneye gıdıp muayene olmadan rahatlayamaz oldum . 1 yılda kac doktor gzdım ama göğsüm ağrımaya başlayınca bas edemez oluyorum bu ıc sıkıntısıyla yıne kotu başladığım bır gun yazılarınızı okuyup yazmak ıstedım bende
OsmaneliAa Bileciğin neresinde yazlık köyde evimiz var
Nefes egzersizleri iyi geliyor iç sıkıntısına ama sürekli günün mafoluyorsa bu iç sıkıntısıyla ilaçlar iyi geliyormerhaba kızlar bende 1 yıl önce göğsümde başlayan ağrıyla tanıştım bu hastalıkla hastaneye gıdıp muayene olmadan rahatlayamaz oldum . 1 yılda kac doktor gzdım ama göğsüm ağrımaya başlayınca bas edemez oluyorum bu ıc sıkıntısıyla yıne kotu başladığım bır gun yazılarınızı okuyup yazmak ıstedım bende
Bende ilaç almıyorum ama çokkkk zorilaç almamaya direniyorum ama nereye kadar gıdecek bılmıyorum
Ben şişlide bi psikiyatriye gitmiştim oda hipnoz yapıyodu ama sana faydalı olmaz demiştihıpnozla ıslem yapan bır psikolog var yoğun ıs temposundan hipnoza gecemedık tek umıdım o kaldı ınsallah
Allah yardımcın olsun rabbim hepimize şifa versin inşallahilaç almamaya direniyorum ama nereye kadar gıdecek bılmıyorum
Ben bi süre takip ettim yazarını çok beğenmedim ...Arkadaşlar bu kitabı okuyorum isterseniz sizde bi içeriğine bakın
Kitabın içeriğinde bazı kötü olumsuz tramvaları silme işlemi var bana biraz iyi geldi sanki hafifletiyor kötü hisleri olumsuzlukları videolarını daha izlemedim bide iyi hissetmek diye bir kitapta var güzel haberiniz olsun belki bakarsınızBen bi süre takip ettim yazarını çok beğenmedim ...
Bakayım ,teşekkür ederimKitabın içeriğinde bazı kötü olumsuz tramvaları silme işlemi var bana biraz iyi geldi sanki hafifletiyor kötü hisleri olumsuzlukları videolarını daha izlemedim bide iyi hissetmek diye bir kitapta var güzel haberiniz olsun belki bakarsınız