Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ayy sen neler yaşamışsın öyle tatlım
Psikiyatri ve ilaçlar işe yaramıyorsa önce bu korkunun sebebini araştır. Hangi olaydan sonra böyle oldun. Sonra bilinç altı temizliği yapan uzmanlar var. Onu bir dene.

Yaşadık işte geçmişte bişeyler devam ediyor nabalım bizim de bu dünyada imtihanımız bu terapi alıyorum canım ilaçlarım da biraz daha iyi gelmeye başladı çok şükür

merhaba kızlar bende 1 yıl önce göğsümde başlayan ağrıyla tanıştım bu hastalıkla hastaneye gıdıp muayene olmadan rahatlayamaz oldum . 1 yılda kac doktor gzdım ama göğsüm ağrımaya başlayınca bas edemez oluyorum bu ıc sıkıntısıyla yıne kotu başladığım bır gun yazılarınızı okuyup yazmak ıstedım bende

Allah şifa versin Çok zor bi durum hastalık bende bugün kötüydüm hep

Nefes egzersizleri iyi geliyor iç sıkıntısına ama sürekli günün mafoluyorsa bu iç sıkıntısıyla ilaçlar iyi geliyor

Arkadaşlar bu kitabı okuyorum isterseniz sizde bi içeriğine bakın

Eklentiler

• F7F96355-AC5D-4AFF-8383-E433B9BF152D.jpeg
    61 KB · Görüntüleme: 21
Ben bi süre takip ettim yazarını çok beğenmedim ...
Kitabın içeriğinde bazı kötü olumsuz tramvaları silme işlemi var bana biraz iyi geldi sanki hafifletiyor kötü hisleri olumsuzlukları videolarını daha izlemedim bide iyi hissetmek diye bir kitapta var güzel haberiniz olsun belki bakarsınız

Bakayım ,teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…