- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.441
Amin aminİnsani oldurmeyen ama surunduren bir rahatsizlik bu. Allah yardimcimiz olsun
Ben de öyle canım yalnız değilsin ben de pazara gittim bana msj mı veriyor msj mı alıyorum ben takıntılı düşünceler yiyor beynimiBen dün ve bugün mide ağrısı iç tuhaflığı baş dönmesi ve bulanıklığı nefes alamama el ayak uyuşması ile naptığımı bilmez hiçbişeye odaklanamaz durumdayım(((( tam geçiyo azalıyo derken yükseliyo yaaaa nefret ettim
Aminnnn çok Aminnnn hemde vücudum bi bıraksa beni onun dışında daha iyi olurum ama yokkk yokk nasıl geçicekEve gidip pazarlıkları yerleştirmem gerekiyor süt aldım kaynatmam gerekiyor akşam yemeğini hazırlamam gerekiyor ama ben annemlerde yatıyorum kızım da uyuyor doğru dürüst bişey yemedim sorumluluklarım var ama niye hiç kuvvetim yok bişey yapmak istemiyorum yatmak istiyorum Allahım bize şifa versin nolursun Yaradan Allahım güç kuvvet versin
Bugün zor günlerdenKizlar ben bu ara iyiyim sizi de cok iyi anliyorum ama niloya bi kizin var kendine gelmelisin kotu de olsan onun ihtiyaclarini karsilamalisin sero yigenin var ve hasta bir kardesin var kotude olsan ayaga kalkmalisin bi sekilde tutunmalisiniz.bizim sorumluluklarimiz var ve mecburuz evet zor ama zorda olsa cabalayin
Canim bi dusa gir ve benim biseyim yok de bi gevse ac tv izle bi kafani dagit dinleme kendiniBugün zor günlerden
Midemden kıvranıyorum benNasil oldunuz kizlar
Gecmis olsun.cok uzuluyorum bi cozum bulamadigim icinBende çok hastayım kızlar
Geldim eve akşam yemeği hazırladım pazarlıkları dolaba koydum biraz kötü oldum mutfakta radyoyu açtım yemekten sonra biraz daha iyi oldum saati saatini tutmuyor bu hastalıkKizlar ben bu ara iyiyim sizi de cok iyi anliyorum ama niloya bi kizin var kendine gelmelisin kotu de olsan onun ihtiyaclarini karsilamalisin sero yigenin var ve hasta bir kardesin var kotude olsan ayaga kalkmalisin bi sekilde tutunmalisiniz.bizim sorumluluklarimiz var ve mecburuz evet zor ama zorda olsa cabalayin
Miden için bitki çayı içsene kuzum gerçekten çok iyi geliyor Özge de içiyor melisa olabilir ben rezene içiyordum çok iyi geliyorduMidemden kıvranıyorum ben
Kuzum giremedim buraya da bu gece ya kızımı zor uyuttum ilaçları da içince uyumuşum bak bugün inşallah buluşcaz ah bi iyi olsak da keyif kahvelerimiz olsa efkar kahvesi bizimkilerBende çok hastayım kızlar
Iyi yapmissin bak kapilma dusunce mi geldi kalk su isim vardi de onu yap evet bazen bu mumkun olmuyor ama en azindan ugrasGeldim eve akşam yemeği hazırladım pazarlıkları dolaba koydum biraz kötü oldum mutfakta radyoyu açtım yemekten sonra biraz daha iyi oldum saati saatini tutmuyor bu hastalık
Merhaba,mide ile ilgisi var mi bu anksiyetenin? Benimde bazen o tur agrilarim oluyor stresli oldugumdaMidemden kıvranıyorum ben
Tabiki var sitres mideyi cok etkiler gastriniz falan varsa tetiklerMerhaba,mide ile ilgisi var mi bu anksiyetenin? Benimde bazen o tur agrilarim oluyor stresli oldugumda