Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de öyle canım yalnız değilsin ben de pazara gittim bana msj mı veriyor msj mı alıyorum ben takıntılı düşünceler yiyor beynimi

Eve gidip pazarlıkları yerleştirmem gerekiyor süt aldım kaynatmam gerekiyor akşam yemeğini hazırlamam gerekiyor ama ben annemlerde yatıyorum kızım da uyuyor doğru dürüst bişey yemedim sorumluluklarım var ama niye hiç kuvvetim yok bişey yapmak istemiyorum yatmak istiyorum Allahım bize şifa versin nolursun Yaradan Allahım güç kuvvet versin

Aminnnn çok Aminnnn hemde vücudum bi bıraksa beni onun dışında daha iyi olurum ama yokkk yokk nasıl geçicek (((( sinirden orurup ağlıyacam o dereceyim

Kizlar ben bu ara iyiyim sizi de cok iyi anliyorum ama niloya bi kizin var kendine gelmelisin kotu de olsan onun ihtiyaclarini karsilamalisin sero yigenin var ve hasta bir kardesin var kotude olsan ayaga kalkmalisin bi sekilde tutunmalisiniz.bizim sorumluluklarimiz var ve mecburuz evet zor ama zorda olsa cabalayin

Bugün zor günlerden

Geldim eve akşam yemeği hazırladım pazarlıkları dolaba koydum biraz kötü oldum mutfakta radyoyu açtım yemekten sonra biraz daha iyi oldum saati saatini tutmuyor bu hastalık

Geldim eve akşam yemeği hazırladım pazarlıkları dolaba koydum biraz kötü oldum mutfakta radyoyu açtım yemekten sonra biraz daha iyi oldum saati saatini tutmuyor bu hastalık
Iyi yapmissin bak kapilma dusunce mi geldi kalk su isim vardi de onu yap evet bazen bu mumkun olmuyor ama en azindan ugras

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…