- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.501
Uzakmış canım PazaryeriOsmaneli
Bende ilaç almıyorum ama çokkkk zor
[/QUOT
evet arada 2 saat kadar varUzakmış canım Pazaryeri
Sero sen hiç ilaç kullanmadın mı daha önceBen bi süre takip ettim yazarını çok beğenmedim ...
Yok en ağır olduğum dönem yani zaman zaman şuurumun bile gittiği dönemSero sen hiç ilaç kullanmadın mı daha önce
CanımYok en ağır olduğum dönem yani zaman zaman şuurumun bile gittiği dönemilaç almadım çünkü ilaç korkumda var sadece psikolog terapi ve aciller doktordan duyulacak 2 kelime iyisin Kalbin iyi demesi sadece bu hastalığa özel değil hiçbir ilacı içemiyorum ilaç kutusu bile gördüğümde atak geliyo
Amin Allah razı olsun hepimize şifa versin Rabbim sizde ne gibi korkular ve belirtiler varCanımişte buna çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcın olsn Hepimizde farklı farklı korkular işte
Bende çok çabuk sinirlenme var ve sonrası çarpıntı geliyor üzüntü geliyor az çok biliyorsundur biri yanlış bişi söyleyince tutamıyorum kendimi onun harici sürekli olumsuz düşünceler var kafamdaAmin Allah razı olsun hepimize şifa versin Rabbim sizde ne gibi korkular ve belirtiler var
Zaten o olumsuz düşünceler en kötüsü bide depresyon ekleniyo ozamanBende çok çabuk sinirlenme var ve sonrası çarpıntı geliyor üzüntü geliyor az çok biliyorsundur biri yanlış bişi söyleyince tutamıyorum kendimi onun harici sürekli olumsuz düşünceler var kafamda
Özellikle ilgimi siz çektiniz söylemek istedim..Sizinle aynı sıkıntıları yaşadım yıllarca..Sonra tedavi oldum şimdi başka bi boyutta tekrar sıkıntı yaşıyorum..Siz çok fazla dillendiriyorsunuz yazı dilinizde de bu bariz açık..Anladığım kadarıyla evhamlı bi karakteriniz var aynı zamanda da..Oda tetikliyordur korkularınızı..Bu kadar dillendirmeyin yaşıyo olsanız bile bunları söylemek yazmak yerine kendinizi oyalamaya çalışın..naçizane tavsiyem...Ya olursa ya şöyle olursa böyle olursa diye sürekli yazmak ve konuşmak daha çok olumsuz etkiler sizi..Tecrübeyle sabit :)Bu aralar panikatak anksiyete tavan yapmış durumda koronadan oldukça fazla etkilendim haberleri izlesen türlü izlemesen bir türlü çok korkuyorum sanki her an hastaneye yatırılcakmışım hissi var sanki her an felaketler oluverecekmiş hissi var Allahım yardım et nolursun ülkemiz ailemiz sağ salim atlatalım şu süreci ya üzerimde virüs varsa şuanşuan belirtiler yok ya çıkarsa
Niloya sakin ol şuan tek yürek olmak vakti evde kalben dua etmek vakti kabe camiler heryer kapandı insanlarımıza kendimize dua etme vakti takdir Allahtan bol bol içinden kendine telkin ver paniğe kapılma Allah yar ve yardımcımız olsun hepiniz Allaha emanet olunBu aralar panikatak anksiyete tavan yapmış durumda koronadan oldukça fazla etkilendim haberleri izlesen türlü izlemesen bir türlü çok korkuyorum sanki her an hastaneye yatırılcakmışım hissi var sanki her an felaketler oluverecekmiş hissi var Allahım yardım et nolursun ülkemiz ailemiz sağ salim atlatalım şu süreci ya üzerimde virüs varsa şuanşuan belirtiler yok ya çıkarsa
Çok doğru dedin nezaman dillendirsem daha beterini yaşıyorum bende fazla dillendirmiyorum artık çok doğru tespit ,Allah şifalar versin hepimizeÖzellikle ilgimi siz çektiniz söylemek istedim..Sizinle aynı sıkıntıları yaşadım yıllarca..Sonra tedavi oldum şimdi başka bi boyutta tekrar sıkıntı yaşıyorum..Siz çok fazla dillendiriyorsunuz yazı dilinizde de bu bariz açık..Anladığım kadarıyla evhamlı bi karakteriniz var aynı zamanda da..Oda tetikliyordur korkularınızı..Bu kadar dillendirmeyin yaşıyo olsanız bile bunları söylemek yazmak yerine kendinizi oyalamaya çalışın..naçizane tavsiyem...Ya olursa ya şöyle olursa böyle olursa diye sürekli yazmak ve konuşmak daha çok olumsuz etkiler sizi..Tecrübeyle sabit :)
Dillendirsen de aynı dillendirmesen de ayrı buraya yazmamın nedeni de belki benim gibi yaşayan birini bulurum ve bir nebze olsun rahatlarım diye evde de sürekli dillendirmiyorum yani evet evhamlı yapım var zaten korona çıktı anksiyetem daha çok arttı koronayım galiba deyip en ufak belirti görsem tmm ölüyorum diyorum yani yazıp yazmamam pek bişey değiştirmiyor 1 gün çok iyiyim 1 gün çok kötüyüm sürekli değiştiriyor bu hastalık tabi eskisine nazaran tecrşbe ediniyorsun ayrı yalnız benim de dikkatimi çeken bişey var siz de dillendirmeseniz de genelde anksiyete panikatak topiklerinde çok görüyorum sizi sanırım siz de yenemeyen grubundasınızÖzellikle ilgimi siz çektiniz söylemek istedim..Sizinle aynı sıkıntıları yaşadım yıllarca..Sonra tedavi oldum şimdi başka bi boyutta tekrar sıkıntı yaşıyorum..Siz çok fazla dillendiriyorsunuz yazı dilinizde de bu bariz açık..Anladığım kadarıyla evhamlı bi karakteriniz var aynı zamanda da..Oda tetikliyordur korkularınızı..Bu kadar dillendirmeyin yaşıyo olsanız bile bunları söylemek yazmak yerine kendinizi oyalamaya çalışın..naçizane tavsiyem...Ya olursa ya şöyle olursa böyle olursa diye sürekli yazmak ve konuşmak daha çok olumsuz etkiler sizi..Tecrübeyle sabit :)
Kuzum ben bu ara nedense bi sakinim herkes panik ben sakinim bu da anormal sanirim tabiki evden cikmiyorum ama koronamiyim diye dusunmuyorum ilginc bir sekilde bu arada bogazin psikolojik agrimiyorsa karbonatli su yap gargara yap iyi geliyorDün akşam boğazımın sol tarafında ağrı oldu yutkunurken bugün de bulantı var içimde markete gittim kalabalıktı umarım korona geçmemiştir keşke gitmeseydim nereden gittim
Portakal ve limon sıkıp içtim biraz geçti sen nasıl panik olmadın Elazığda deprem olmuş yine bulantı da var bugün benim bir daha çıkmam zaten mecbura kalmadıkça üf nolacak bu halimiz bilmemKuzum ben bu ara nedense bi sakinim herkes panik ben sakinim bu da anormal sanirim tabiki evden cikmiyorum ama koronamiyim diye dusunmuyorum ilginc bir sekilde bu arada bogazin psikolojik agrimiyorsa karbonatli su yap gargara yap iyi geliyor
Deprem fobim hala var ama eskisi gibi hic degilim gece vardiyalarini bile gecirdim zaten 5 ustu beklemiuor ahmet yakut bizim binanin deprem testi de yapilmis o yuzden iyiyim koronayada gelince ilginc bi sekilde hic takmiyorum evden cikmiyorum hijyene dikkat o kadarPortakal ve limon sıkıp içtim biraz geçti sen nasıl panik olmadın Elazığda deprem olmuş yine bulantı da var bugün benim bir daha çıkmam zaten mecbura kalmadıkça üf nolacak bu halimiz bilmem
Evet ben de o yüzden yazdım size..bende uzun yıllar ilaç kullandım kaygı bozukluğu ile ilgili..Hem de bu konularla ilgili bişeyler öğrenmeyi insanlarla konuşmayı seviyorum kendimi yalnız hissetmiyorum ve birilerine yardımım dokunduğu zaman iyi hissediyorum kendimi..Kolay yenilebilen bi hastalık değil sadece kontrol etmeyi öğreniyorsunuz..Ben kontrol etmeyi öğrendim çok şükür..Oda dillendirmeyince sürekli üstünde durmayınca oluyor sadece..Her dakika bende hissettiklerimi söylesem ne çevrem sağlıklı kalır ne de ben...Ölücem çok köttüm berbatım ya olursa diye sürekli konuşmak yada yazmak inanın iyi gelmiyor...Dayanamadığınız noktada zaten kesinlikle yardım isteyin o ayrı..Ama onun dışında kendinizi oyalamaya çalışın kafanızı dağıtmaya çalışın..Ve en büyük yardımcı kesinlikle bi hobi edinmek..Dillendirsen de aynı dillendirmesen de ayrı buraya yazmamın nedeni de belki benim gibi yaşayan birini bulurum ve bir nebze olsun rahatlarım diye evde de sürekli dillendirmiyorum yani evet evhamlı yapım var zaten korona çıktı anksiyetem daha çok arttı koronayım galiba deyip en ufak belirti görsem tmm ölüyorum diyorum yani yazıp yazmamam pek bişey değiştirmiyor 1 gün çok iyiyim 1 gün çok kötüyüm sürekli değiştiriyor bu hastalık tabi eskisine nazaran tecrşbe ediniyorsun ayrı yalnız benim de dikkatimi çeken bişey var siz de dillendirmeseniz de genelde anksiyete panikatak topiklerinde çok görüyorum sizi sanırım siz de yenemeyen grubundasınız