Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Merhaba,mide ile ilgisi var mi bu anksiyetenin? Benimde bazen o tur agrilarim oluyor stresli oldugumda
Merhaba ,Olmazmı benim yaptırmadığım tetkik işlem kalmadı hemde en iyi profösöre sonuç hep stres bende doktorlara bunu yaparmı dediğimde stresin insana aklının alamıyacağı şeyler yapar bu neki bunları yaşayan sayısız insan var diyolar 😞

Kızlar benim yine mide ağrıları tuhaflıklar kaşıntı başladı bakalım kaç gün sürecek hiç keyfim yok yürüyüşe bile gitmiyorum yarın terapi var bakalım sizler nasılsınız özgede kötü biliyorum

Yok mu benim gibi olan bu koca sitede anksiyete yaşayan beyninde sürekli senaryolar kuran yorgun düşen
Fena olma korkusu hastaneye yatırılma kendini kaybetme korkusu beyin kanaması geçirme korkusu her an öleceğim korkusu kontrolü kaybedip kendine ve sevdiklerine zarar vereceğim korkusu şizofren psikotik olma korkusu çocuğuna bakamama kendine bakamama korkusu saymakla bitmiyor evet
Rabbim yardımcımız olsun bazen öyle bıkıyor ki insan sus yeter diyor beynine

İlaç da alıyorum terapi de görüyorum doktorunu ilacını değiştir demeyin onları da yaptım yok değişen bişey yok 2 gün iyiysem 3 gün kötüyüm yok mu bu hastalıktan kurtulan

Yok mu benim gibi olan bu koca sitede anksiyete yaşayan beyninde sürekli senaryolar kuran yorgun düşen
Fena olma korkusu hastaneye yatırılma kendini kaybetme korkusu beyin kanaması geçirme korkusu her an öleceğim korkusu kontrolü kaybedip kendine ve sevdiklerine zarar vereceğim korkusu şizofren psikotik olma korkusu çocuğuna bakamama kendine bakamama korkusu saymakla bitmiyor evet
Rabbim yardımcımız olsun bazen öyle bıkıyor ki insan sus yeter diyor beynine

İlaç da alıyorum terapi de görüyorum doktorunu ilacını değiştir demeyin onları da yaptım yok değişen bişey yok 2 gün iyiysem 3 gün kötüyüm yok mu bu hastalıktan kurtulan
Bennnn :/ ölüm korkusu ve kotu hastalik gecirme korkusu var bende de.

Dünden beri grip oldum çok kötü boğazlarım yanıyor anksiyete de bir yandan o kadar sinirlendim ki kalktım temizliğe koyuldum

Sen misin anksiyete sus be yeter dedim ne olacaksa olsun hadi delirecek misin delirirsin delir dedim kendime odada yalnız iken takip edilme korkusu mu gelmedi şizofrene taktığım için kafaya sus be dedim beynime yeter fena olacaksın hastanelik olacaksın dedi kafamdaki olursan olursun nabalım hayat önünde ne varsa çekilecek çekeceksin dedim bir sen misin dünyada kötü olan hastalık çeken yap şu temizliği ve sus dedim anksiyeteye evet korku gelmiyor mu bazen kalbim küt küt atıyor atsın varsın bu hayatta hep güçsüz rolü oynadın bunda sonra beynine ben güçlüyüm güçlü olmalıyım telkinini verme zamanı biliyorum zor olacak sürekli beynime olumsuz düşünceler gelecek onlar geldiğinde hayallerimi aklıma getireceğim önümüzde güzel günler var Rabbim güzel günler verecek inşallah diyeceğim hadi bakalım Bismillahirrahmanirrahim deyip telkine başlamaya var mı benimle yoldaş olacak olan

X