- 25 Ocak 2020
- 258
- 179
- 30
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.461
Kızlar iyiki varsınız hasta olduğum zaman hemen acile koşardım şimdi buraya koşuyorum rabbim hepimize acil şifalar versin bütün hayat neşemi falan aldı bu lanet hastalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim yine haline sukret okb yok sanirim sende o olsa hayatin daha zehir olurKızlar iyiki varsınız hasta olduğum zaman hemen acile koşardım şimdi buraya koşuyorum rabbim hepimize acil şifalar versin bütün hayat neşemi falan aldı bu lanet hastalık
Merhaba ,Olmazmı benim yaptırmadığım tetkik işlem kalmadı hemde en iyi profösöre sonuç hep stres bende doktorlara bunu yaparmı dediğimde stresin insana aklının alamıyacağı şeyler yapar bu neki bunları yaşayan sayısız insan var diyolarMerhaba,mide ile ilgisi var mi bu anksiyetenin? Benimde bazen o tur agrilarim oluyor stresli oldugumda
Çayı deniyim inşAllah iyi gelir canım sağolMiden için bitki çayı içsene kuzum gerçekten çok iyi geliyor Özge de içiyor melisa olabilir ben rezene içiyordum çok iyi geliyordu
Bende okb de varCanim yine haline sukret okb yok sanirim sende o olsa hayatin daha zehir olur
bende de tam anlamiyla okb degil ama kaygi bozuklugu var.su ara cok iyiyim cok sukurBende okb de var
Ne mutlu sana o zaman ben yine aynı tas aynı hamam beynim sürekli senaryolar kuruyor bazen çok yorgun düşüyorum yoruluyorumbende de tam anlamiyla okb degil ama kaygi bozuklugu var.su ara cok iyiyim cok sukur
Bennnn :/ ölüm korkusu ve kotu hastalik gecirme korkusu var bende de.Yok mu benim gibi olan bu koca sitede anksiyete yaşayan beyninde sürekli senaryolar kuran yorgun düşen
Fena olma korkusu hastaneye yatırılma kendini kaybetme korkusu beyin kanaması geçirme korkusu her an öleceğim korkusu kontrolü kaybedip kendine ve sevdiklerine zarar vereceğim korkusu şizofren psikotik olma korkusu çocuğuna bakamama kendine bakamama korkusu saymakla bitmiyor evet
Rabbim yardımcımız olsun bazen öyle bıkıyor ki insan sus yeter diyor beynine
İlaç da alıyorum terapi de görüyorum doktorunu ilacını değiştir demeyin onları da yaptım yok değişen bişey yok 2 gün iyiysem 3 gün kötüyüm yok mu bu hastalıktan kurtulan
Amin canım inşallah senin korku yine başladı mıKizlar vanda deprem oldu Rabbim yardimcilari olsun insallah
İyileştiysen ne güzel darısı bize ve tüm hastalara@niloyatosbikk benim korkum baslamadi ben iyiyim cok sukur sen de kendine cin suresini okuuttur
Insallah canimİyileştiysen ne güzel darısı bize ve tüm hastalara