- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.421
Uyuz farklı annem oldu biliyorum ben uyuzda sivilce tarzı oluyoBende kasiniyorum uyuzmuyum diye korktum cok uzun zamandir var kimsede kasinti yok simdiye kac kisiye bulastirmistim uyuz olsaydim
Benim kan tahlillerinde seneler önce doktor vücudunda kaşınma oluyor mu demişti o an aklıma gelmedi olmuyor demiştim demek ki kan tahlili de bişeyler değişik çıkıyorStresdenmiş bazen duruluyo bazen eklem yerlerim kaşınıp sert kabarcık oluyo bikaç saat sonra geçiyo
Benim tahliller süper hiçbişi yok yarında hormonlar çıkıcak over kistim bile yok olmuş valla süper bide şu kafa düzelseBenim kan tahlillerinde seneler önce doktor vücudunda kaşınma oluyor mu demişti o an aklıma gelmedi olmuyor demiştim demek ki kan tahlili de bişeyler değişik çıkıyor
Yok benimki pul pul dokuluyor birz ama sirtimda kuru kasinti oluyor kabarma yokUyuz farklı annem oldu biliyorum ben uyuzda sivilce tarzı oluyo
Iyi geceler canimKızlar ben çıkıyorum kızım uyumuyor babasını uyandıracak bi de iyi geceler kızlar öpüldünüz
İyi geceler canımmmKızlar ben çıkıyorum kızım uyumuyor babasını uyandıracak bi de iyi geceler kızlar öpüldünüz
Ağlarsanız açılırsınız.Kızlar doktorum xanax yazmadı cipralex ve uyku ilacı yazdı napcam bilmiyorum dokunsanız ağlarım o kadar kötüyüm
Kurulukdan oluyo pul pul kremle bol bolYok benimki pul pul dokuluyor birz ama sirtimda kuru kasinti oluyor kabarma yok
Yazdiklarini okurken kendimi gordum diyebilirim. Herkes bana hastalik hastasi olmussun diyor ama oysaki ben o hastaligi hissediyorum. Simdide bi hastalikta kendimde tum belirtileri gordum ve ailem bana yine inanmiyor ustelik hastaligin tum belirtilerini tasiyorken (neredeyse) nasil inandiricam bilmiyorum hastanelere ise gitmekten cok yoruldum.Geçmek bilmiyor bir türlü artık normal bir şekilde hayat sürenlere hayran kalarak bakıyorum. Yaşamayan anlamaz o kadar zor bir durum ki bazen ne ilaç fayda ediyor ne terapi.
Aynen bende ondan oldugunu dusunuyorum ama yuzumde biyik bolgemde egzama cikti o sitresten olduKurulukdan oluyo pul pul kremle bol bol
Sizi anlayabiliyorum biz birbirimizi anlayabiliyoruz ama yaşamayan anlamıyor mesela eşim hiç anlamıyor bişey olduğu yok otur yerinde deyip duruyor bi ara o götürüyordu fena olunca artık bıraktı bazen ondan gizli gittiğim bile oluyor terapiye artık gitmem gerektiğini ve doktorum ne derse onu uygulamam gerektiğini söylüyor ben de yapıyorum çok şükür ama bu hafta terapistimi bile dinlemedim terapiden 2 gün sonra bi hastanenin psikiyatri servisinde muayene oldum ve doktora ben şizofren miyim psikotik miyim diye sordum hayır bu okb dedi hala mesela kendimi inandıramıyorum terapistime haber verdim ben böyle bişey yaptım diye aradı beni hastaneye gitmek yerine enerjinizi biraz başka şeylere harcarsanız bir müddet sonra geçecek diyor ama bunu her zaman başarmak mümkün oluyor bazen ben de doktorlara gitmekten bıkıyorum ama aynılarını yaşıyorum hastalık hastası oldum çıktım bi yerime bişey olsa hemen internette belirtileri okuyorum ve tıpa tıp uyuyor Allah korusun ne diyelim bu da böyle değişik bir hastalık anksiyete beraberinde gelen panikatak okb bunlarla savaştıktan sonra yorgun düşen bedenin depresyona girmesiYazdiklarini okurken kendimi gordum diyebilirim. Herkes bana hastalik hastasi olmussun diyor ama oysaki ben o hastaligi hissediyorum. Simdide bi hastalikta kendimde tum belirtileri gordum ve ailem bana yine inanmiyor ustelik hastaligin tum belirtilerini tasiyorken (neredeyse) nasil inandiricam bilmiyorum hastanelere ise gitmekten cok yoruldum.
Kafa düzelse iyileşicez inşallah ama bazen de diyorum kafa düzelirse bu sefer de kesin başka hastalık çıkar diyorum mesela şimdi ben bu sıkıntıları çekiyorum ya etrafımda herkes grip oldu maşallah diyim bende bişey yok Allah dayanamayacağından fazlasını vermiyor ne diyim bigün inşallah hepimiz şifa buluruzBenim tahliller süper hiçbişi yok yarında hormonlar çıkıcak over kistim bile yok olmuş valla süper bide şu kafa düzelse
Aynen oyle. Bende 21 yasindayim arkadaslarim gezip tozup hayatlarini yasarken ben hastane gezip duruyorum. Cok kotu bir durum...Sizi anlayabiliyorum biz birbirimizi anlayabiliyoruz ama yaşamayan anlamıyor mesela eşim hiç anlamıyor bişey olduğu yok otur yerinde deyip duruyor bi ara o götürüyordu fena olunca artık bıraktı bazen ondan gizli gittiğim bile oluyor terapiye artık gitmem gerektiğini ve doktorum ne derse onu uygulamam gerektiğini söylüyor ben de yapıyorum çok şükür ama bu hafta terapistimi bile dinlemedim terapiden 2 gün sonra bi hastanenin psikiyatri servisinde muayene oldum ve doktora ben şizofren miyim psikotik miyim diye sordum hayır bu okb dedi hala mesela kendimi inandıramıyorum terapistime haber verdim ben böyle bişey yaptım diye aradı beni hastaneye gitmek yerine enerjinizi biraz başka şeylere harcarsanız bir müddet sonra geçecek diyor ama bunu her zaman başarmak mümkün oluyor bazen ben de doktorlara gitmekten bıkıyorum ama aynılarını yaşıyorum hastalık hastası oldum çıktım bi yerime bişey olsa hemen internette belirtileri okuyorum ve tıpa tıp uyuyor Allah korusun ne diyelim bu da böyle değişik bir hastalık anksiyete beraberinde gelen panikatak okb bunlarla savaştıktan sonra yorgun düşen bedenin depresyona girmesi
Bende 23 yaşımda yakalandım bu hastalığa Sonra ara ara tetikledim hortladı geldi geri yani yok etmek imkansız sessizce bekliyo vücudumuzda üzüntü stres hopppp geldiAynen oyle. Bende 21 yasindayim arkadaslarim gezip tozup hayatlarini yasarken ben hastane gezip duruyorum. Cok kotu bir durum...
Sen bu saate kadar uyumadınmı kuzumKafa düzelse iyileşicez inşallah ama bazen de diyorum kafa düzelirse bu sefer de kesin başka hastalık çıkar diyorum mesela şimdi ben bu sıkıntıları çekiyorum ya etrafımda herkes grip oldu maşallah diyim bende bişey yok Allah dayanamayacağından fazlasını vermiyor ne diyim bigün inşallah hepimiz şifa buluruz
Ben de senin yaşındayken hasta olmuştum şimdi ruhsal hastalıklara taktım kafayı çok korkuyorum kafayı yicem diyeAynen oyle. Bende 21 yasindayim arkadaslarim gezip tozup hayatlarini yasarken ben hastane gezip duruyorum. Cok kotu bir durum...
Yok kız uyudum uyandım bi gireyim dedimSen bu saate kadar uyumadınmı kuzum
İnsani oldurmeyen ama surunduren bir rahatsizlik bu. Allah yardimcimiz olsunBen de senin yaşındayken hasta olmuştum şimdi ruhsal hastalıklara taktım kafayı çok korkuyorum kafayı yicem diye