- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.401
Maşallahhh bak herşey yokuna giriyo benceAy ne bilim her ay ayni sanci gerci hafifledi cok sukur asagi komsumda yemege cagirdi yirttim yemekten o kaygi kalkmisken mutfak sandalyelerini dolap yuzlerini davlumbazi kiler balkon camini mutfak peneresini ocagi falan sildim evide supurdum yarinda dip bucak girerim insallah
Ilginc bir sekilde iyiyimMaşallahhh bak herşey yokuna giriyo bence
Deme deme nazar etme demekki biraz evden uzaklaşman iyi geldi arada bi yap ozamanIlginc bir sekilde iyiyim
Hep yaptigim sey zaten kotu olsam da olmasam daDeme deme nazar etme demekki biraz evden uzaklaşman iyi geldi arada bi yap ozaman
İnşAllah hiçbirimize canımHep yaptigim sey zaten kotu olsam da olmasam daevet masallah diyelim bi daha ugramasin
Bağımlılıkmı yaptı sana olmasa olmazmıKızlar doktorum xanax yazmadı cipralex ve uyku ilacı yazdı napcam bilmiyorum dokunsanız ağlarım o kadar kötüyüm
Yaptı kuzum sakinleştiriciydi oBağımlılıkmı yaptı sana olmasa olmazmı
Başka bi doktora gitsen yazar belkiYaptı kuzum sakinleştiriciydi o
İyi diyelim iyi olalım canım nolsun bugün biraz yoğun bir gündü evde grip bir eş sonra toptancıya gittim malları aldım geldim sonra onları resimle yükle inan çok yoruldum anksiyete de cabası buraya zor girdim uykum da geldi ilaçları içtimNiloyatospikk nasıl oldun iyimisin canım
Sorma pek nazlı olur bizim kiErkegin hastaligida zor oluyor
Kuzum ben de zanax var ama 1 mg bölüp içerim dersen vereyim ilaç kutusundan kutu daha çıktı benimKızlar doktorum xanax yazmadı cipralex ve uyku ilacı yazdı napcam bilmiyorum dokunsanız ağlarım o kadar kötüyüm
Kız o kaşıntı bende de var bazen bi kaşınıyorum çok kötü neden oluyor bilmiyorumBen hastaneye gittim kaşıntı için yapılan tahliller herşey temiz sebep streskadın doğuma gittim over kistim vardı yok olmuş için tertemiz dedi tahlil verdi hormon yine bakalım ne çıkacak sonuç yarın buda stres çıkarsa artık bilmiyorum yani çıldırcam heralde ☺
Canim kendini oyle sartlama o hap olmadan da yapabilirim denemeye calis cok kotu olursan iyi degilim yaz de ama yapamam deme guclu birine benziyorsun bence sen yapabilirsinKızlar doktorum xanax yazmadı cipralex ve uyku ilacı yazdı napcam bilmiyorum dokunsanız ağlarım o kadar kötüyüm
Bende kasiniyorum uyuzmuyum diye korktum cok uzun zamandir var kimsede kasinti yok simdiye kac kisiye bulastirmistim uyuz olsaydimKız o kaşıntı bende de var bazen bi kaşınıyorum çok kötü neden oluyor bilmiyorum
Stresdenmiş bazen duruluyo bazen eklem yerlerim kaşınıp sert kabarcık oluyo bikaç saat sonra geçiyoKız o kaşıntı bende de var bazen bi kaşınıyorum çok kötü neden oluyor bilmiyorum
Ah kuzum bilmem mi bi ara ben de öyleydim o zanaxı yanımda taşırdım hala da yanımda çantamda bulunur tansiyon ilacı bulunurCanim kendini oyle sartlama o hap olmadan da yapabilirim denemeye calis cok kotu olursan iyi degilim yaz de ama yapamam deme guclu birine benziyorsun bence sen yapabilirsin
Benimki pul pul dokuntu oluyorStresdenmiş bazen duruluyo bazen eklem yerlerim kaşınıp sert kabarcık oluyo bikaç saat sonra geçiyo
Benimki pul pul dokuntu oluyorStresdenmiş bazen duruluyo bazen eklem yerlerim kaşınıp sert kabarcık oluyo bikaç saat sonra geçiyo