Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aynen öyle canım ama ben gündüz de kötü oluyorum canım dışarı çıkmak istemiyor sadece yatmak istiyorum kıızm öğlen uykusuna yatınca ben de uyuyorum
Bendede oyle keyifsizlik oluyo ama ben onlara pek takılmıyorum beni en çokkkk rahatsız eden şu kalbimdeki titreşim çarpıntı sadece gece oluyo uyutmuyo heee gece ama uykuda bide

Bendede oyle keyifsizlik oluyo ama ben onlara pek takılmıyorum beni en çokkkk rahatsız eden şu kalbimdeki titreşim çarpıntı sadece gece oluyo uyutmuyo heee gece ama uykuda bide
Kuzum şu titreşim olayını bi yarın inşallah ayrıntılı konuşalım nasıl bişeymiş benim gözler gidiyor Allah rahatlık versin kuzum sen de uyu dinlen ah alıvercen bi uyku ilacı 😘😘

Kuzum şu titreşim olayını bi yarın inşallah ayrıntılı konuşalım nasıl bişeymiş benim gözler gidiyor Allah rahatlık versin kuzum sen de uyu dinlen ah alıvercen bi uyku ilacı 😘😘
İnşAllah uyuyabilirim :KK43: konuşuruz canım iyi geceler Allah şifa huzur versin sağlıkla uyanalım hepimiz öptüm fıstığımıda öp

Ben ilaç kullanmıyorum terapi alıyorum düzenli tamam kabullenelim eyvallahda zaten kabullenince ataklarım yok oldu amaaa gecenin yarısı beni uykudan uyandıran vücutda yolunda gitmeyen şeyler olunca nasıl tedirgin kaygı korku olmasın uyku kaçıyo başlıyo düşünceler ya uykuda olursa sabah uyanamassam en azından uyuma bi terslik durumunda müdahele gibi düşün düşün dur beyin yorulunca halsiz bitkin konuşmaya bile mecali olmayan en ufacık şeyde pimi çekilmeye hazır bomba gibi patlamaya hazır sinir yada nasılsın deseler ağlamamak için duygusunu bastıran bi insanım benden ne olur ? Söyliyim hiçbişey olmaz bitti işte bu sefer hayat bitti böyle mutsuz kimsesiz geberip gidicem 😢😢😢😢😢 bak nasıl içimi döktürttün bana 😢
Şimdi dışarıdan biri olarak konuşmak tabiki size saçma gelebilir. Ama şöyle düşünün bu zor bir imtihan ve sen bunun üstesinden gelebilirsin. Kendine inan ve güven. Gece başlayan o ataklar varya hani işte o zamanda kalkın bir abdest alıp teheccüt kılın. Yine kuran dinleyin gözleriniz kapalı. Yani bende sürekli dini konularla yardımcı olmaya çalışıyorum sizi tanımadan mazur görün ama emin olun çok faydasını göreceksiniz. Siz onu yenmeye çalıştıkça azalıcaklardır eminim korkularınız.ama önce akan suya kendinizi bırakmak yerine çabalamaya gayret gösterin. İllaki tutunucaksınızdır bir dala 👏👏🙂

Şimdi dışarıdan biri olarak konuşmak tabiki size saçma gelebilir. Ama şöyle düşünün bu zor bir imtihan ve sen bunun üstesinden gelebilirsin. Kendine inan ve güven. Gece başlayan o ataklar varya hani işte o zamanda kalkın bir abdest alıp teheccüt kılın. Yine kuran dinleyin gözleriniz kapalı. Yani bende sürekli dini konularla yardımcı olmaya çalışıyorum sizi tanımadan mazur görün ama emin olun çok faydasını göreceksiniz. Siz onu yenmeye çalıştıkça azalıcaklardır eminim korkularınız.ama önce akan suya kendinizi bırakmak yerine çabalamaya gayret gösterin. İllaki tutunucaksınızdır bir dala 👏👏🙂
Evet faydası olmuyor okumanın zikir çekmenin manaz kılmanın ama geçmiyor işte bu meret 😪

Estağfurullah saçma olurmu nedemek ben her sözü dikkate alıyorum burda Allah razı olsun tabiki dini yöndede maneviyatda çok gerekli ve faydalı bunu bizzat yaşadım ben ama bazen bıktırıcı oluyo herşeyden vazgeçiriyo bu durum ama daha güçlü olmaya ve dediğiniz yapmaya çalışıcam çok teşekkür ederim

Ne mutlu olabiliyosun olamamak daha kötü kıymetini bil canımcım
Ay ne bilim her ay ayni sanci gerci hafifledi cok sukur asagi komsumda yemege cagirdi yirttim yemekten o kaygi kalkmisken mutfak sandalyelerini dolap yuzlerini davlumbazi kiler balkon camini mutfak peneresini ocagi falan sildim evide supurdum yarinda dip bucak girerim insallah 😂

Ben hastaneye gittim kaşıntı için yapılan tahliller herşey temiz sebep stres 😅 kadın doğuma gittim over kistim vardı yok olmuş için tertemiz dedi tahlil verdi hormon yine bakalım ne çıkacak sonuç yarın buda stres çıkarsa artık bilmiyorum yani çıldırcam heralde ☺️

X