-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.561
Anladım. Umarım bende de etki ederler bir an önceYok mühim değil cevaplarım sizi çok iyi anlıyorum inanın bu hastalık çok beter bir şey paxera benim eski ilacımdı çok daha önce de kullanmıştım paxera bende hep çabuk etki etti
İnşallah eder eder biraz zaman ve sabır sadeceAnladım. Umarım bende de etki ederler bir an önce
Niloya doktoruma efeksoru degıstırmesini rıce edicem sen efeksoru bırakırken nasıl bırakmıştın paxeraya nasıl baslamıstınYok efexor panik atak için hiç fayda etmemişti ama depresyona iyi gelmişti
Paxeranin 20 mglik dozuna denk gelen doza kadar inip direkt geçiş yapmıştık ama senin panik atak değil depresyon o yüzden şuan doktor ne diyorsa aynen öyle kullan ilaçları terapiye de başlayınca iyi olursun inşallahNiloya doktoruma efeksoru degıstırmesini rıce edicem sen efeksoru bırakırken nasıl bırakmıştın paxeraya nasıl baslamıstın
İnşallahPaxeranin 20 mglik dozuna denk gelen doza kadar inip direkt geçiş yapmıştık ama senin panik atak değil depresyon o yüzden şuan doktor ne diyorsa aynen öyle kullan ilaçları terapiye de başlayınca iyi olursun inşallah
Merhaba terapi aldım çok şükür daha iyiyimMerhaba ben çok yaşıyorum nasılsınız
Merhaba ilaçlarınız ne düzenli kullanıyormusunuzMerhaba ben çok yaşıyorum nasılsınız
Efeksor çok kötü yan etkiler yapıyor atıvanı kestık piyasada bulunmuyor dıye rıvoclon yazdı doktor bu gece ilk defa içecegım çok korkuyorumMerhaba terapi aldım çok şükür daha iyiyim
Doktor ne diyorsa kullan canımEfeksor çok kötü yan etkiler yapıyor atıvanı kestık piyasada bulunmuyor dıye rıvoclon yazdı doktor bu gece ilk defa içecegım çok korkuyorum
Evet tabiki beni hatırladınız mıMerhaba ilaçlarınız ne düzenli kullanıyormusunuz
Niloya sen efeksoru ne kadar süre kullanmıştın kullandığın zamanları hatırlıyormusun nasıldın yan etkileri pozitif etkılerı nelerdıDoktor ne diyorsa kullan canım
Çok fazla hatırlamıyorum üzerinden 6 yıl geçti lohusa depresyonu olmuştum 1 yıl kullanmıştım sanırım ben çok ağlıyordum ağlamam durmuyordu ağlamalarım kesilmişti şükürler olsunNiloya sen efeksoru ne kadar süre kullanmıştın kullandığın zamanları hatırlıyormusun nasıldın yan etkileri pozitif etkılerı nelerdı
Kaç mg kullanmıştın hatırlıyormusun yanında başka ilacın var mıydıÇok fazla hatırlamıyorum üzerinden 6 yıl geçti lohusa depresyonu olmuştum 1 yıl kullanmıştım sanırım ben çok ağlıyordum ağlamam durmuyordu ağlamalarım kesilmişti şükürler olsun
Niloya kardeşinin rivotvil kullandığını okudum bana da ativan yerine yazdı doktor yararını gördünüz muÇok fazla hatırlamıyorum üzerinden 6 yıl geçti lohusa depresyonu olmuştum 1 yıl kullanmıştım sanırım ben çok ağlıyordum ağlamam durmuyordu ağlamalarım kesilmişti şükürler olsun
Evet iyi gelmişti ama uzun süre kullanmadı hamile kalınca bıraktıNiloya kardeşinin rivotvil kullandığını okudum bana da ativan yerine yazdı doktor yararını gördünüz mu
75 içmiştimKaç mg kullanmıştın hatırlıyormusun yanında başka ilacın var mıydı
Geceleri mi içiyordu hatırlıyormuşum iyileştimi kardesın durumu nasıl şu anEvet iyi gelmişti ama uzun süre kullanmadı hamile kalınca bıraktı
Evet gece içiyordu iyi şuanGeceleri mi içiyordu hatırlıyormuşum iyileştimi kardesın durumu nasıl şu an
İyi olmasına sevındım başka ilacı var mıydı acaba antidepresan olarakEvet gece içiyordu iyi şuan