- 23 Ocak 2016
- 32.492
- 48.866
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.541
Yok bağımlılık değil de yan etkileri olmasın diye doz azaltılarak bıraktırıyor doktorlar efexor kaç mg içiyorsunuz?Benim ataklarım gün boyu sürdüğü için her gün düzenli kullandım. Bağımlılık yaptığı için de şu an kötü hissediyor olabilirim bilmiyorum
Yavaş yavaş arttırdık şu an 150+37,5 alıyorumYok bağımlılık değil de yan etkileri olmasın diye doz azaltılarak bıraktırıyor doktorlar efexor kaç mg içiyorsunuz?
Ne kadar oldu bu doza geçeli?Yavaş yavaş arttırdık şu an 150+37,5 alıyorum
Bugün 1 hafta olduNe kadar oldu bu doza geçeli?
Daha yeniymiş çok etkisi anlaşılmaz bir daha ne zaman gideceksiniz kontrole?Bugün 1 hafta oldu
Yarın gidicem. Ama 2 aydır efexor kullanıyorum. Önce 37,5 la başladık. 10 gün sonra 75, sonra 75+ 37,5, 75+75 şimdi de dediğim gibi. Bu şekilde faydasını görmem gerekmez miydi. Uzun zaman olduDaha yeniymiş çok etkisi anlaşılmaz bir daha ne zaman gideceksiniz kontrole?
2 ay bir ilacın fayda edip etmediğini görmek için yeterli bir süre fayda etmediyse mutlaka yine git değiştirir ilacı ben mesela Selectrayı 4 ay kullanmıştım bana hiç fayda etmemişti sonra gidip değiştirmişti doktorYarın gidicem. Ama 2 aydır efexor kullanıyorum. Önce 37,5 la başladık. 10 gün sonra 75, sonra 75+ 37,5, 75+75 şimdi de dediğim gibi. Bu şekilde faydasını görmem gerekmez miydi. Uzun zaman oldu
Söylemiştim aslında ama doz yükseltiyor her gittiğimde. Yarın tekrar konuşucam belki değiştirir. Bu zamana kadar çok ilaç değiştirdim neden işe yaramıyorlar anlamıyorum2 ay bir ilacın fayda edip etmediğini görmek için yeterli bir süre fayda etmediyse mutlaka yine git değiştirir ilacı ben mesela Selectrayı 4 ay kullanmıştım bana hiç fayda etmemişti sonra gidip değiştirmişti doktor
Son doza kadar çıkacaktır benim de çıkmıştıSöylemiştim aslında ama doz yükseltiyor her gittiğimde. Yarın tekrar konuşucam belki değiştirir. Bu zamana kadar çok ilaç değiştirdim neden işe yaramıyorlar anlamıyorum
Size etki etmiş miydi peki doz yükseldikçeSon doza kadar çıkacaktır benim de çıkmıştı
Yok efexor panik atak için hiç fayda etmemişti ama depresyona iyi gelmiştiSize etki etmiş miydi peki doz yükseldikçe
Evet sanırım bende de bu şekilde. Paxera ya geçtiğinizde ne kadar sürede etki gördünüz? Kusura bakmayın çok soruyorum amaYok efexor panik atak için hiç fayda etmemişti ama depresyona iyi gelmişti
Ben paxeradan efeksora geçtim paxera saha hafıftı eğer efeksor iyi gelmediyse paxera da iyi gelmeyebilirEvet sanırım bende de bu şekilde. Paxera ya geçtiğinizde ne kadar sürede etki gördünüz? Kusura bakmayın çok soruyorum ama
Anksiyeteniz için ne kullandınız pekiBen paxeradan efeksora geçtim paxera saha hafıftı eğer efeksor iyi gelmediyse paxera da iyi gelmeyebilir
Paxeraya başlarken de ativan kullandım Efeksore başlarken de atıvan kullanıyorumAnksiyeteniz için ne kullandınız peki
Xanax türevi bir ilaç mı? Ne kadar süre kullandınızPaxeraya başlarken de ativan kullandım Efeksore başlarken de atıvan kullanıyorum
Yok mühim değil cevaplarım sizi çok iyi anlıyorum inanın bu hastalık çok beter bir şey paxera benim eski ilacımdı çok daha önce de kullanmıştım paxera bende hep çabuk etki ettiEvet sanırım bende de bu şekilde. Paxera ya geçtiğinizde ne kadar sürede etki gördünüz? Kusura bakmayın çok soruyorum ama
Evet canax türevi başlangıçta kullanıyorum bır ay kadar sonra bırakıyorum yavaş yavasXanax türevi bir ilaç mı? Ne kadar süre kullandınız
Bırakırken sorun yaşadınız mı? Ben de xanax’ı bırakma evresindeyim anksiyete belirtilerim tekrarlamaya başladı. Çeyrek dozlar halinde azaltıyoruz haftada birEvet canax türevi başlangıçta kullanıyorum bır ay kadar sonra bırakıyorum yavaş yavas
Bırakırken hiç hatırlamıyorum ne desem yalan olurBırakırken sorun yaşadınız mı? Ben de xanax’ı bırakma evresindeyim anksiyete belirtilerim tekrarlamaya başladı. Çeyrek dozlar halinde azaltıyoruz haftada bir