Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar selectra 25 alıyorum tam 1 ay oldu bugün hamileyim. Hamilelik oncesinde paxera alıyordum o çok iyiydi ama gebelikte vermiyorlar. Uykuya dalma sorunum içinde rexapin verdi 2.5 mg ın yarısını iç dedi. Ama ben uykuyu takıntı yaptım yani rexapinsiz uykuya dalamamak anksiyetimi tetikliyor. Selectra uykumu düzenler mi daha beklemeli miyim sizce? Yoksa 1 ay olmuş artık pek birsey değiştirmez mi ne diyorsunjz
rexapini gebeliktemi kullanıyorsunuz?

Nasıl oldun canım değişiklik var mı durumunda terapiye başladınız mı?
Başlayamadık efeksor hıc ıyı gelmedi bugün efeksoru azaltıp paxeraya gerı donmeye karar verdık.Bi ara biraz toparlar gıbı oldum ama rıvoclonu çeyreğe düşürünce her şey başa sardı efeksor iyi gelseydı gelırdı bır ay oldu dayanamadım artık

Merhaba, anksiyete ve depresyondan kaynaklı yabancılaşma yaşıyorum. İlaca başladık ama hala kendimi yabancılaşma yaşıyor muyum acaba diye yokluyorum. Bu yabancılaşma durumu kalıcı bir şey midir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim

Bi haftadır göğsüm ile boynum arasında sanki sopa sokulmuş gibi bi ağrı var ikinci gün kalp krizi geçiriyorum diye acile gittim değerler temiz çıktı. Ama onun verdiği stres iştahsızlık çenemde titreme halsizlik yaptı. Dün kardiyoloji gittim ekg temiz dedi eko efor için gün verdi geçmiyor bu ağrı atakmı başka bişey mi bilmiyorum sıkıntısı rutin günlerimi bozuyor küçük çocuğum var ilgilenemiyorum başına böyle bir şey gelen var mı

Bi haftadır göğsüm ile boynum arasında sanki sopa sokulmuş gibi bi ağrı var ikinci gün kalp krizi geçiriyorum diye acile gittim değerler temiz çıktı. Ama onun verdiği stres iştahsızlık çenemde titreme halsizlik yaptı. Dün kardiyoloji gittim ekg temiz dedi eko efor için gün verdi geçmiyor bu ağrı atakmı başka bişey mi bilmiyorum sıkıntısı rutin günlerimi bozuyor küçük çocuğum var ilgilenemiyorum başına böyle bir şey gelen var mı
Zeytinyağı veya kantoron varsa o bölgeye her gün yavaşça masaj yapın sıcak havlu koyun bazen sinir sıkışması veya ters bir hareketle kas ağrısı olabiliyor

Merhaba, anksiyete ve depresyondan kaynaklı yabancılaşma yaşıyorum. İlaca başladık ama hala kendimi yabancılaşma yaşıyor muyum acaba diye yokluyorum. Bu yabancılaşma durumu kalıcı bir şey midir? Bilgisi olan yazarsa sevinirim
Zamanla geçiyor korkmayın anksiyetenin belirtileri arasında zaten yabancılaşma

Zeytinyağı veya kantoron varsa o bölgeye her gün yavaşça masaj yapın sıcak havlu koyun bazen sinir sıkışması veya ters bir hareketle kas ağrısı olabiliyor
Dayanılmayacak kadar ağrı veriyor uzanınca hafif geçiyor ama oturunca çok çok kötü nefesime herhangi bi zararı yok sanki bişey oturtturdular orda. Bunun için hangi doktora gitmeliyim sizce

X