- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.701
Şuan hastalıktan dolayı da böyle düşünüyor olabilirsin ilaçtan olmayadabilirGerçekten mi hiç bir şey hissetmiyorum sevgi umut sinir hiçbiri yok hayat anlamsız gelmeye başladı nasıl gececek bu hayat diye düşünüyorum
Duzelecekmiyim ya bundan 1 ay öncesine dönmek için herşeyimi verirdimŞuan hastalıktan dolayı da böyle düşünüyor olabilirsin ilaçtan olmayadabilir
Ben aglayamiyorum da hiçbir şey yok neden böyle oldum bilmiyorum ecelim mi geldiİlacı her kullanmaya başladığımda ilk günler daha kötü oluyorum ben de. Kafamdan olumsuz senaryolar silinmiyor hatta daha daha fazla geliyor elim ayağım kesiliyor sonra sonra toparlanıyorum ama. Bugün işe gidemedim mesela üşüttüm dedim. Ne diyeceğim kafamda kuruyorum orda ağlamaktan susamamaktan korkuyorum diyemezdim
Düzeleceksin merak etme. Geçecek. Kaç gün oldu ilaç kullanmaya başlayalı ?Ben aglayamiyorum da hiçbir şey yok neden böyle oldum bilmiyorum ecelim mi geldi
12 gün olduDüzeleceksin merak etme. Geçecek. Kaç gün oldu ilaç kullanmaya başlayalı ?
Tamam geçecek merak etme ben de öyleyim ama geçecek. Bak nefes alamıyorum göğsümün üstündeki ağırlık bitmiyor ama geçecek biliyorum12 gün oldu
Ben bosluktayim yok bu zaman geçmez diyorum bu ömür bitmez diyorum öl diyorumTamam geçecek merak etme ben de öyleyim ama geçecek. Bak nefes alamıyorum göğsümün üstündeki ağırlık bitmiyor ama geçecek biliyorum
Biraz dışarı çık, biliyorum çok zor geliyor ama çıkmaya çalışBen bosluktayim yok bu zaman geçmez diyorum bu ömür bitmez diyorum öl diyorum
Çocuklarım var Allah'ım napicam ben nolur dua edin nolurBiraz dışarı çık, biliyorum çok zor geliyor ama çıkmaya çalış
Evet düzeleceksin sen hiç güneşin doğmadığını gördün mü?Duzelecekmiyim ya bundan 1 ay öncesine dönmek için herşeyimi verirdim
Evet zorla da olsa dışarı çıkmalısın.Çocuklarım var Allah'ım napicam ben nolur dua edin nolur
Geçecek. Online terapi almayı düşündün mü ?Çocuklarım var Allah'ım napicam ben nolur dua edin nolur
3 seans psikologa gittim ama faydalı degildiGeçecek. Online terapi almayı düşündün mü ?
O zaman psikoloğu değiştir ya da psikoterapist tercih et hem ilacını da yazar3 seans psikologa gittim ama faydalı degildi
Öyle bir yerdeyim ki hiçbir şey yok özel psikiyatrit bile bir tane var ondan da kimse memnun degilO zaman psikoloğu değiştir ya da psikoterapist tercih et hem ilacını da yazar
İnşallah canım inşallah. 47 gündür ilaç kullanıyorum erken mi sence tamamen iyi olmak için? Eskisi gibi yoğun kaygı yaşamıyorum ama düşünceler bazen etkiliyor korkutuyorO düşünce bu düşünce etkilese bile dikkate alma sen ona önem verme o gidecek
Tabii erkenİnşallah canım inşallah. 47 gündür ilaç kullanıyorum erken mi sence tamamen iyi olmak için? Eskisi gibi yoğun kaygı yaşamıyorum ama düşünceler bazen etkiliyor korkutuyor
Bunu bende 6 gün içtiğim antidepresanla yaşadım ve 7.gün içmedim Allahım dedim aslında ne kadar sağlıklı bir insanmışımAma ölüm dusuncesi sardı beni intihar edermiyim diye korkmaya başladım normal mi bu