- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.741
Efexor 37.5 vermiştir ağır değil bence ativan kullanmadım ben onun yerine tranko veya zanax vermişlerdiAtivan in yanında ne kullanmistiniz siz ben yarın tekrar gidip konuşacağım efeksor çok ağır bence denemedim ama yorumlar oyle
Selectra en basitlerinden değil mi beni çok kötü etti korkuyorum bu daha farklı bi ilac daha kotu eder diyeEfexor 37.5 vermiştir ağır değil bence ativan kullanmadım ben onun yerine tranko veya zanax vermişlerdi
75 vermiş selectra 50 ye dayanamadım bunun 75 ini nasıl icicemEfexor 37.5 vermiştir ağır değil bence ativan kullanmadım ben onun yerine tranko veya zanax vermişlerdi
50 ye alıştığın için 75 vermiştir yok yok korkma efexor da çabuk etki eden ilaçlardan önde gelen ilaçlardan75 vermiş selectra 50 ye dayanamadım bunun 75 ini nasıl icicem
Herkesin bünyesi aynı değil bana basit gelen size basit gelmezSelectra en basitlerinden değil mi beni çok kötü etti korkuyorum bu daha farklı bi ilac daha kotu eder diye
Doktorla görüştüm paxera yazdı ativanla kullan dedi kafam bı milyon inşallah şifa bulurumHerkesin bünyesi aynı değil bana basit gelen size basit gelmez
Paxera yazdıysa kullan yan etkisi en az ilaçlardan ben de onu kullanıyorumDoktorla görüştüm paxera yazdı ativanla kullan dedi kafam bı milyon inşallah şifa bulurum
Yarın başlıcam insallahPaxera yazdıysa kullan yan etkisi en az ilaçlardan ben de onu kullanıyorum
Nasıl oldun değişiklik var mı ilacın faydası ile ilgili?Yarın başlıcam insallah
Biraz daha iyiyim şükür ama ativani da kullanıyorum o sakinlestiriyor büyük ihtimalNasıl oldun değişiklik var mı ilacın faydası ile ilgili?
Evet onun da etkisi vardır maşallahBiraz daha iyiyim şükür ama ativani da kullanıyorum o sakinlestiriyor büyük ihtimal
Ama o sakinleştirici biraktiracak büyük ihtimal ondan sonra napicam diye düşünüyorumEvet onun da etkisi vardır maşallah
O zaman zaten ilaç etkisini göstermeye başlıcak kendin içmek istemeyeceksinAma o sakinleştirici biraktiracak büyük ihtimal ondan sonra napicam diye düşünüyorum
İnşallah yarın hacamat yaptıracağım iyi geliyor dediler her yolu deniyorum artık inşallah rabbim bı kapı acarO zaman zaten ilaç etkisini göstermeye başlıcak kendin içmek istemeyeceksin
Bu topiğe aldım alıntıyı buradan yazmamız daha doğru olur burada bunu yaşayanlar da okur yazar belkiBende biraz kullanmıştım pasiflora ama kıs süreliydi. Ne yaparsam yapayım tam anlamıyla geçmiyor. Bir gün iyi gibi oluyorum ama sonra birşey mutlaka kafama takılıyor hiç bir zaman eskisi gibi olamıyorum. Mesela boğazımda birşey takılıyor gibi geliyordu onu bıraktım şuan mideme taktım ishal gibi kabız gibi oldum yanıyor gibi vs her gün birşey çıkıyor kendime takmasam kızıma takıyorum, eşime takıyorum
İkinci çocuğu çok istiyorum ama ilki dış gebelik oldu, ikinciyi tüp bebek denedik oda kimyasal oldu. Çokta zorlamak istemiyorum vardır bunda da bir hayır diyorum ama kızımın bir kardeşi olmasını isterdim zaten bu dış gebelik sürecinden sonra böyle oldum. Önceden doktora bile gitmezdim. Sanırım hastalık hastalığı hiç geçmeyen birşey
Çok iyi yaptın canım teşekkür ederimBu topiğe aldım alıntıyı buradan yazmamız daha doğru olur burada bunu yaşayanlar da okur yazar belki
Hastalık hastalığı tamamen geçmiyor maalesef sadece o rüzgara kendini kaptırmamaya çalışıyorsun bu ara mesela ben de sosyal medyada gördüklerimden etkilendim hatta dün birkaç kez panik atak yaşadım ruhum daraldı belki havadan kaynaklı belki tüm gün evde olmaktan kaynaklıydı bilemiyorum yani bunları yaşayan sadece bizler değiliz bunları yaşayan çok kişi var tavsiyem mümkün olduğunca günde bir kez de olsa evde çıkmaya çalış
Okb sanırım bu doktora gitmediniz mi hiç?Bende o şekildeyim işi bıraktım biryerde fazla duramıyorum temizlik takıntısı da var bence birseyi 10 kere yıkıyorum mesela kahve icicez makineden çıkan bardagi yıkıyorum