Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bu topiğe aldım alıntıyı buradan yazmamız daha doğru olur burada bunu yaşayanlar da okur yazar belki

Hastalık hastalığı tamamen geçmiyor maalesef sadece o rüzgara kendini kaptırmamaya çalışıyorsun bu ara mesela ben de sosyal medyada gördüklerimden etkilendim hatta dün birkaç kez panik atak yaşadım ruhum daraldı belki havadan kaynaklı belki tüm gün evde olmaktan kaynaklıydı bilemiyorum yani bunları yaşayan sadece bizler değiliz bunları yaşayan çok kişi var tavsiyem mümkün olduğunca günde bir kez de olsa evde çıkmaya çalış

Çok iyi yaptın canım teşekkür ederim
Bende bu hafta iyi hissetmiyorum ya depresif ruh hali içindeyim canım birşey yapmak istemiyor, iç sıkıntım var. Boğazıma birşey takılıyor gibi geliyor, midem yanıyor vs
Eskisi gibi takmamaya çalışsam da aklımın bir köşesinde kalıyor ve en ufak birşeyde aklıma geliyor. Ya birşeyim varsa diye
Çalışıyorum işteyim ama eve gittiğim zaman içim kötü oluyor, özellikle akşam üzerine doğru bir sıkıntı çöküyor
Halsizlik oluyoe, kemiklerim ağrıyor gibi oluyor. Antidepresan içmeyede korkuyorum. Tek tüpüm alındı olmadı zor ama yinede korunmuyoruz ya hamile kalırsam ilacı nasıl bırakırım diyorum kafam hep dolu hep bir düşünce Yoruluyorum

Bende o şekildeyim işi bıraktım biryerde fazla duramıyorum temizlik takıntısı da var bence birseyi 10 kere yıkıyorum mesela kahve icicez makineden çıkan bardagi yıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…