-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.661
Yorumunuzu okuyunca yazmak istedim. Bende de anksiyete bozukluğu var kullandığım ilaçlardan biri dediğiniz gibi şizofren hastalığında kullanılan bir ilaç. O tür ilaçların düşük dozları anksiyete, panik atak, depresyon gibi durumlarda da kullanılıyor. Bende çok endişe etmiştim korkmuştum ama iyileşmek için kullanmamız gerek. KorkmayınÇünkü yan etkileri hakkında çok kötü sryelr yazıyor insanlar olumsuz bakıyor. Bir de şizofren bipolar olmadığım halde iki ilacın o tür. Hatta biri epilepsi.
Bir de oğlum var dört yaşına girecek. Böyle olmadan önce onunla çok güzel ilgilenirdim,şimdi o kadar ihmal ediyorum ki. O da hissediyor bu beni kahrediyor.
Bir de hayati böyle yaşamak çok zor geliyor,ölüm düşüncesi geliyor heo aklıma. Bu hayatı örneğin seksen yaşına kadar nasıl çekerim diyorum suanki psikolojimle.
EMDR hiç sormayın onu ayrı bir yorumda yazarım. Psikologlara guvenim kalmadi
Aa paxilden paxeraya mı geçtiniz paxilde 40 olmuyor doz ayarlaması galiba dimiMerhaba canımgeçen gün yaşadıklarını okudum da seninle yaşadığımız şeyler çok benziyor. şizofren haberini izleyince yaşadıkların özellikle… bende haberlerde bi şizofren hastasının “insanlardan korkuyorum” demesiyle başlamıştı. Ya bende ailemden korkarsam diye düşünüp o an gerçekten korkup atak yaşamıştım. Sonrasında korkmaktan korkar hale gelmiştim. Bu yaşadıklarım 8 sene önceydi. 1 yıl önce aniden aynı korku kaygı tekrar başladı. 33 gündür ilaç kullanıyorum. Yazışmıştık hatta geçenlerde. Paxil 20 mgdan paxera 40 mg geçtim 3 gün önce. Umarım iyileşmek yakındır
Evet paxil sadece 20 mg olarak varmış. O yüzden paxeraya geçti doktor. Doz yükselince ne kadar sürede etki eder bilmiyorum bekliyorum etkisiniAa paxilden paxeraya mı geçtiniz paxilde 40 olmuyor doz ayarlaması galiba dimi
Ben artık haber izlemiyorum desem yeridir internetten gündemi okuyup çıkıyorum çünkü etkileniyorum. Deprem oldu sürekli haber izledim 1 hafta sonra yoğun ataklarla uyuyamaz oldum.
İlacın tam etki süresi 6 hafta düzenli için etkisini göstermezse iyileşme etkisi görmez iseniz doktorunuza danışın o zaman başka bir ilaç yazabiliyor.Depresyon sebebiyle selectra kullanıyorum etkisini ne zaman gösterir.Etki edince eskisi gibi oluyormu insan gerçekten çok korkuyorum
Etki ediyor mu gerçekten ilacla duzeliniyor mu morale ihtiyacım var berbat durumdayim okb depresyon panik atak anksiyete hepsi saldırmış gibi ustumeİlacın tam etki süresi 6 hafta düzenli için etkisini göstermezse iyileşme etkisi görmez iseniz doktorunuza danışın o zaman başka bir ilaç yazabiliyor.
İnanın geçiyor nasıl bir gün güneş açıp bir gün yağmur yağıyorsa aynen öyle buna inanın tedaviyi eksiksiz yapın ve geçeceğine inanın.Etki ediyor mu gerçekten ilacla duzeliniyor mu morale ihtiyacım var berbat durumdayim okb depresyon panik atak anksiyete hepsi saldırmış gibi ustume
Limoncum sen nasıl oldun ilaç tam etkisini göstermeye başladı mı?Evet paxil sadece 20 mg olarak varmış. O yüzden paxeraya geçti doktor. Doz yükselince ne kadar sürede etki eder bilmiyorum bekliyorum etkisinihaberleri bende izlemiyorum. Özellikle üçüncü sayfa haberleri çok fena etkiliyor.
Sizin şikayetleriniz nelerdi birden bire oldu bana birden bire de duzelecekmi nasıl olacak ne yapacağım çok korkuyorumİnanın geçiyor nasıl bir gün güneş açıp bir gün yağmur yağıyorsa aynen öyle buna inanın tedaviyi eksiksiz yapın ve geçeceğine inanın.
Ben yazmaya kalksam destan olur bu topik içerisinde hepsi yazıyor birden bire başlamadığı gibi birden bire de bitmiyor bıçak gibi kesmiyor yani zamanla geçiyor biraz sabır ve azimle tedaviSizin şikayetleriniz nelerdi birden bire oldu bana birden bire de duzelecekmi nasıl olacak ne yapacağım çok korkuyorum
Ben şu an selactra ve zestat kullanıyorum siz ne kullaniyordunuzBen yazmaya kalksam destan olur bu topik içerisinde hepsi yazıyor birden bire başlamadığı gibi birden bire de bitmiyor bıçak gibi kesmiyor yani zamanla geçiyor biraz sabır ve azimle tedavi
Zestat ben de kullandım yoğun istifra ettiğim günlerde vermişti doktor gece yatmadan evvel içiliyordu bir de paxeraBen şu an selactra ve zestat kullanıyorum siz ne kullaniyordunuz
Sabah için selectra vermiş bana 11 gün olunca umudum kırıldı erken mi dahaZestat ben de kullandım yoğun istifra ettiğim günlerde vermişti doktor gece yatmadan evvel içiliyordu bir de paxera
11 gün ne ki be gülüm ya tam etki süresi 6 hafta biraz etki etmesi 4 hafta biraz sabırla ilaçlarını kullan birçok insan bunu yaşıyor yalnız olmadığını unutmaSabah için selectra vermiş bana 11 gün olunca umudum kırıldı erken mi daha
Çok teşekkür ederim beni sorduğun için çok mutlu oldumLimoncum sen nasıl oldun ilaç tam etkisini göstermeye başladı mı?
Yukarıda yazdım canım görünmüyor mu mesaj yoksa
Sanki emzirirken de kullanılabilen ilaçlar vardı hiç sordunuz mu doktora?Kızlar geçmiyor bu illet yaşadığınız her şeyin aynısını bende yaşıyorum en çok da ölüm korkusu. Tam kontrol ediyorum düzeliyorum derken geçenlerde trafik vardı kestirme olsun diye esim mezarlığın içinden geçti arabayla akşam karanlıkta o günden beri yine geliyor telkin veriyorum kendşme ama çok işe yaramıyor yoğun bir iç sıkıntısı başladı dünden beri içim cız cız. Yalnız kalmaktan korkuyorum ve bu sıralar sıklıkla yalnız kalmak zorundayım bu durumda etkiliyor beni kötü düşünceler kötü rüyalar mahvoldum. Hiç geçmeyecek gibi kara deliğin içindeymişim gibi.. ilaç şart oldu bana emzirmeyi bırakmam lazım oğlum da çok düşkün emmeye, nasıl bıraktırıcam bilmiyorum.