Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yorumunuzu okuyunca yazmak istedim. Bende de anksiyete bozukluğu var kullandığım ilaçlardan biri dediğiniz gibi şizofren hastalığında kullanılan bir ilaç. O tür ilaçların düşük dozları anksiyete, panik atak, depresyon gibi durumlarda da kullanılıyor. Bende çok endişe etmiştim korkmuştum ama iyileşmek için kullanmamız gerek. Korkmayın

Aa paxilden paxeraya mı geçtiniz paxilde 40 olmuyor doz ayarlaması galiba dimi

Ben artık haber izlemiyorum desem yeridir internetten gündemi okuyup çıkıyorum çünkü etkileniyorum. Deprem oldu sürekli haber izledim 1 hafta sonra yoğun ataklarla uyuyamaz oldum.

Evet paxil sadece 20 mg olarak varmış. O yüzden paxeraya geçti doktor. Doz yükselince ne kadar sürede etki eder bilmiyorum bekliyorum etkisini haberleri bende izlemiyorum. Özellikle üçüncü sayfa haberleri çok fena etkiliyor.

Limoncum sen nasıl oldun ilaç tam etkisini göstermeye başladı mı?

Limoncum sen nasıl oldun ilaç tam etkisini göstermeye başladı mı?
Çok teşekkür ederim beni sorduğun için çok mutlu oldum ilaca başlayalı 6 hafta 4 gün oldu. 17 gündür 40 mg kullanıyorum. Etki etmeye başladı şükür. 1 haftadır çok iyiydim ama dün sosyal medyada korktuğum bi durumla karşılaşınca hafif gene yokladı anksiyete. Saçma düşünceler rahatsız etti arada böyle olması normal mi peki

Merhaba.
Ben de bunların hepsinden çekiyorum yıllardır hem de . Baya uzun süre L ile başlayan antidepresan kullandım. Sonra evliydim çocuk istemeye başlayınca bıraktım sonra birden boşandım vs derken şimdi yine başladım ama aşırı kötüyüm.
Yalnızlığıma takmış durumdayım. Beynimde neler neler kuruyorum.. bu olmasa başka bir şeye takıp ınu tekrar ederdim gerçi. Çok çok zor durumdayım

Kızlar geçmiyor bu illet yaşadığınız her şeyin aynısını bende yaşıyorum en çok da ölüm korkusu. Tam kontrol ediyorum düzeliyorum derken geçenlerde trafik vardı kestirme olsun diye esim mezarlığın içinden geçti arabayla akşam karanlıkta o günden beri yine geliyor telkin veriyorum kendşme ama çok işe yaramıyor yoğun bir iç sıkıntısı başladı dünden beri içim cız cız. Yalnız kalmaktan korkuyorum ve bu sıralar sıklıkla yalnız kalmak zorundayım bu durumda etkiliyor beni kötü düşünceler kötü rüyalar mahvoldum. Hiç geçmeyecek gibi kara deliğin içindeymişim gibi.. ilaç şart oldu bana emzirmeyi bırakmam lazım oğlum da çok düşkün emmeye, nasıl bıraktırıcam bilmiyorum.

Sanki emzirirken de kullanılabilen ilaçlar vardı hiç sordunuz mu doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…