- 23 Ocak 2016
- 32.493
- 48.870
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.621
Baş edemiyorsanız uzmandan destek alın.Dikkatimi bedenimden başka bir yere çekemiyorum son günlerde iyice bunalmaya başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baş edemiyorsanız uzmandan destek alın.Dikkatimi bedenimden başka bir yere çekemiyorum son günlerde iyice bunalmaya başladım
Merhaba. Ben size bir şey sormak istiyorum. 16 gündür paxil 20 mg kullanıyorum. Çok yoğun iç sıkıntısı vardı özellikle sabahları o sıkıntıyla uyanıyordum 4-5 gündür o sıkıntı geçti. Ancak düşüncelerden etkilenmem hala aynı. Sıkıntının geçmesi ilacın işe yaradığının gösterisi sanırım. düşüncelerden etkilenmem de zamanla mı geçecekBaş edemiyorsanız uzmandan destek alın.
Merhaba evet zamanla geçecek ilacın tam etki süresi 6 hafta eğer 6 haftada azalma ya da değişiklik olmazsa ilacınız değiştirilirMerhaba. Ben size bir şey sormak istiyorum. 16 gündür paxil 20 mg kullanıyorum. Çok yoğun iç sıkıntısı vardı özellikle sabahları o sıkıntıyla uyanıyordum 4-5 gündür o sıkıntı geçti. Ancak düşüncelerden etkilenmem hala aynı. Sıkıntının geçmesi ilacın işe yaradığının gösterisi sanırım. düşüncelerden etkilenmem de zamanla mı geçecek
Çok teşekkür ederim doktor iki hafta sonrasında rahatlamaya başlarsın demişti. Etki ettiğine dair ilk belirtiler neler oluyor acaba? Sürekli kendimi dinliyorum beklenti içindeyimMerhaba evet zamanla geçecek ilacın tam etki süresi 6 hafta eğer 6 haftada azalma ya da değişiklik olmazsa ilacınız değiştirilir
İç sıkıntısı geçmiş önceden varken geçti ise ilacın etkisi başlamış demek ki etki ettiğine dair ilk belirti için bir şey diyemem çünkü tam etki 4 haftadan sonra belli oluyor 6 haftada daha iyi hissediyorsun biraz sabır zor biliyorum ama inşallah geçecekÇok teşekkür ederim doktor iki hafta sonrasında rahatlamaya başlarsın demişti. Etki ettiğine dair ilk belirtiler neler oluyor acaba? Sürekli kendimi dinliyorum beklenti içindeyim
İnşallah çok teşekkür ederim iki hafta sonra kontrole gideceğim.inşallah o zamana kadar biraz belli olur etkisi. 8 sene öncede ilaç içmiştim ama düşüncelere karşı ilaç nasıl etki ediyordu unutmuşum hiç hatırlamıyorum. İlaç ya etki etmezse diye kaygılanıyorum o kadar yoruldum kiİç sıkıntısı geçmiş önceden varken geçti ise ilacın etkisi başlamış demek ki etki ettiğine dair ilk belirti için bir şey diyemem çünkü tam etki 4 haftadan sonra belli oluyor 6 haftada daha iyi hissediyorsun biraz sabır zor biliyorum ama inşallah geçecek
Yok tahminime göre Pax ve Pax bu ilaçlar arasında bu semptomlar için en etkilisi ben çünkü başka ilaçlar da denedim bana en etkilisi sizinkinin diğeri olanı yukarıda baş harflerini yazdim sizin ilaciniz bende çok inanılmaz uyku yaptı 2 ya da 3 içtim ve bıraktım şuan diğer pax ile başlayanı alıyorumİnşallah çok teşekkür ederim iki hafta sonra kontrole gideceğim.inşallah o zamana kadar biraz belli olur etkisi. 8 sene öncede ilaç içmiştim ama düşüncelere karşı ilaç nasıl etki ediyordu unutmuşum hiç hatırlamıyorum. İlaç ya etki etmezse diye kaygılanıyorum o kadar yoruldum ki
Evet anksiyete için en etkili ilaçlardan olduğunu söyledi eczacıda. Banada uyku yaptı ama gün boyu uykusuzluk hali olarak değil. Çok geç uyuyordum uykularımı düzene soktu. Akşamları biraz uyuma ihtiyacı duyuyorum. Dört gözle düşünceler üzerine de etki etmesini bekliyorumYok tahminime göre Pax ve Pax bu ilaçlar arasında bu semptomlar için en etkilisi ben çünkü başka ilaçlar da denedim bana en etkilisi sizinkinin diğeri olanı yukarıda baş harflerini yazdim sizin ilaciniz bende çok inanılmaz uyku yaptı 2 ya da 3 içtim ve bıraktım şuan diğer pax ile başlayanı alıyorum
Sabah mı alıyorsun sen de ben sabah aldığım zaman gün boyu uykum olmuştu 2 taneden fazla içmedim ve hemen bıraktım diğer pax a geçmiştik yine uyku sorunun varsa iyi gelmiş o zamanEvet anksiyete için en etkili ilaçlardan olduğunu söyledi eczacıda. Banada uyku yaptı ama gün boyu uykusuzluk hali olarak değil. Çok geç uyuyordum uykularımı düzene soktu. Akşamları biraz uyuma ihtiyacı duyuyorum. Dört gözle düşünceler üzerine de etki etmesini bekliyorum
Evet sabah 1 tablet alıyorum . Yan etki olarak fazla bi şikayetim olmadı. İnşallah etki etsin de dört gözle bekliyorum sanki hiç geçmeyecek gibi geliyorSabah mı alıyorsun sen de ben sabah aldığım zaman gün boyu uykum olmuştu 2 taneden fazla içmedim ve hemen bıraktım diğer pax a geçmiştik yine uyku sorunun varsa iyi gelmiş o zaman
Evet insana öyle geliyor hiç iyileşemeyecekmişsin gibi geliyorEvet sabah 1 tablet alıyorum . Yan etki olarak fazla bi şikayetim olmadı. İnşallah etki etsin de dört gözle bekliyorum sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor
8 senedir anksiyete var ilaçsız idare ediyordum. Ama 1 senedir çok zorladı. Mecbur ilaca başladım. 1 senedir aşırı zorladığı için hiç geçmeyecek gibi geliyor. İlacın etkisini bekliyorum sürekli kendimi dinliyorum hayata adapte olamıyorum düşünceler üzerinde biraz etki etse rahatlayacağımEvet insana öyle geliyor hiç iyileşemeyecekmişsin gibi geliyor
8 senedir iyi idare etmişsin nasıl dayandın öyle8 senedir anksiyete var ilaçsız idare ediyordum. Ama 1 senedir çok zorladı. Mecbur ilaca başladım. 1 senedir aşırı zorladığı için hiç geçmeyecek gibi geliyor. İlacın etkisini bekliyorum sürekli kendimi dinliyorum hayata adapte olamıyorum düşünceler üzerinde biraz etki etse rahatlayacağım
İlk sene 1 sene ilaç kullanmıştım. İlacın pek etkisi olmadığını kendi mücadelemle düzeldiğimi sanıyordum ama öyle değilmiş şimdi anlıyorum. 6 sene içinde kaygılar sık sık geldi gitti. Mesela haftanın 3 günü yoğun kaygı oluyordu geçiyordu. Böyle idare ettim nasıl olsa geçiyor diye diye. Ama 1 sene önce geldiğinde asla gitmedi o kaygı ve ben paniğe kapıldım. Paniğe kapılınca daha çok kaygı arttı tam bi kısır döngü. 1 sene sonunda doktora gitmeye karar verdim. O bir sene içinde izzet güllüyü dinlemiştim yöntemlerini ısrarla uyguladım ama maalesef faydası olmadı. O yöntemi uygulayacağım diye vakit kaybettim. Bu süreci İlaçsız atlatamayacağımı anladım. 17 gündür ilaç kullanıyorum. O kadar çok direndim yoruldum ki ilacın etkisini beklerken bile sabırsızlanıyorum8 senedir iyi idare etmişsin nasıl dayandın öyle
Niloya merhaba bugün doktora gittim Paxil 20 mg kullanıyordum 26 gündür. Şikayetlerimde hafif bir azalma olunca doz yükseltelim dedi. Paxera 40 mg verdi. Sende paxera kullanıyordun aklıma geldi. Muadil ilaçlar ama sormak istedim. Mg yükseltince daha iyi olur sanırım. Sen memnun musun ilaçtan? Bide olfrex 2.5 mg verdi. Prospektüste şizofreni tedavisi falan yazıyor korktum ama netten baktım panik atak anksiyete depresyonda duygu durum düzenlemek için düşük doz kullanılıyormuş.8 senedir iyi idare etmişsin nasıl dayandın öyle
Prospektüse bakma ben de bakıp zamanında çok korkmuşluğum var acaba doktor teşhisi koydu da bana mı söylemiyor diye düşünmüştüm ama terapistime daha sonra bunu sorduğumda ilacın bazı özellikleri nedeniyle kullanıyoruz tercih ediyoruz demişti ilaç dozu yükselirse daha çabuk toplarsın zaten bir zaman sonra tam etkisini görmeye başlayınca dozu düşürür ben 20 mg kullanıyorum ama herkeste aynı mg olacak diye bir şey yok örneğin benim dişim 1 iğne ile uyuşuyorken kardeşimin 3 iğne ile zor uyuşuyor bunun gibi düşün ben de bi ara 30 mg a çıktık 20 etki etmiyor gibiydi şimdi yine 20 mg doz ayarlamasına takılmaNiloya merhaba bugün doktora gittim Paxil 20 mg kullanıyordum 26 gündür. Şikayetlerimde hafif bir azalma olunca doz yükseltelim dedi. Paxera 40 mg verdi. Sende paxera kullanıyordun aklıma geldi. Muadil ilaçlar ama sormak istedim. Mg yükseltince daha iyi olur sanırım. Sen memnun musun ilaçtan? Bide olfrex 2.5 mg verdi. Prospektüste şizofreni tedavisi falan yazıyor korktum ama netten baktım panik atak anksiyete depresyonda duygu durum düzenlemek için düşük doz kullanılıyormuş.
Çok teşekkür ederim ne güzel aydınlattın Allah razı olsun. Ne zaman soru sorsam cevapladın desteğin için çok teşekkür ederimProspektüse bakma ben de bakıp zamanında çok korkmuşluğum var acaba doktor teşhisi koydu da bana mı söylemiyor diye düşünmüştüm ama terapistime daha sonra bunu sorduğumda ilacın bazı özellikleri nedeniyle kullanıyoruz tercih ediyoruz demişti ilaç dozu yükselirse daha çabuk toplarsın zaten bir zaman sonra tam etkisini görmeye başlayınca dozu düşürür ben 20 mg kullanıyorum ama herkeste aynı mg olacak diye bir şey yok örneğin benim dişim 1 iğne ile uyuşuyorken kardeşimin 3 iğne ile zor uyuşuyor bunun gibi düşün ben de bi ara 30 mg a çıktık 20 etki etmiyor gibiydi şimdi yine 20 mg doz ayarlamasına takılma
Ne demek canım benim bildiğim bir şeyi tabiki paylaşırım bu hastalığı yaşamayan bilemezÇok teşekkür ederim ne güzel aydınlattın Allah razı olsun. Ne zaman soru sorsam cevapladın desteğin için çok teşekkür ederim
Kesinlikle iyi ki burası var birlikten kuvvet doğuyorNe demek canım benim bildiğim bir şeyi tabiki paylaşırım bu hastalığı yaşamayan bilemez
Canım son bir şey soracağım kusura bakma paxeranın prospektüsünde 20 mg kullanıyorsanız 1 hafta 30 mg kullanıp 1 hafta sonrasında 40 mg kullanın yazıyor. Bugün doktora sormuştum 20den direkt 40 mg çıkınca bi yan etki olur mu diye olmaz demişti. Ama prospektüste böyle yazınca kafam karıştı. Bu konuda bilgin var mı?Ne demek canım benim bildiğim bir şeyi tabiki paylaşırım bu hastalığı yaşamayan bilemez