• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sana da oluyor mu uzun surmesınden korkuyorum son atağım nerdeyse 5 ay surmustü
Evet canım oluyor mesela bu ara sağlık takıntım başladı pelvik bölgem ve sırtım ağrıyordu kafaya taktım nefes darlığı başladı sonra ölecek miyim korkusu ile bu ara atak yaşadım ilaç da almayınca çok zorladı yani tamamen geçmiyor sanırım bu hastalık dönem dönem ortaya çıkıyor

Alıntı

Sabret.

Sabrediyorsun, bir gün bir de bakmışsın ortalıkta "aaa iyileştim ki been" diye dolaşmaktasın gerçekten iyi olacaksın. eskiden sana zevk verenler bir de bakmışsın yeniden keyifli olmuşlar umudunu yitirme.

Bir şeyi kafaya takayım üzüleyim ya da bir yerim ağrıdığında anksiyete hoppp yakalıyor hastalık hastalığı başlıyor oramda bu mu var buramda bu mu var acaba valla diyorlar bir seylerle meşgul olacaksın alağğğkası yok o kadar yoğun oluyorum ki bazen anksiyete "arkadaşım bak ben burayım" diyor 😀

Aklıma bildiğim bir mezarlık geliyor durduk yerde heh tamam öleceğim galiba ondan aklıma geldi len s*lk AVM mağaza aklına gelince sorun yok da mezarlık gelince ne diye takıyorsun bir günde beyninden bir sürü düşünce geçiyor dikkate almayıp devam edeceksin işte

Bugün nefes darlığı yaşıyorum diye göğüs hastalıklarına gittim doktor muayene etti röntgen çekti solunum testini yaptırdı parmağıma bir şey takıp oksijenime baktı sonuç psikolojik

Aklıma bildiğim bir mezarlık geliyor durduk yerde heh tamam öleceğim galiba ondan aklıma geldi len s*lk AVM mağaza aklına gelince sorun yok da mezarlık gelince ne diye takıyorsun bir günde beyninden bir sürü düşünce geçiyor dikkate almayıp devam edeceksin işte
Yıllardır ne zaman stresli bı gün gecirsem gece olunca gözümün onune mezarlık geliyor hatta ben m.. derim o kelime bile anksiyetemi tavan yapıyor

Benim vücudumda hastalık arama bedensel olarak geçti şimdi ruh hastalıklarına sardı şizofren miyim diye bir ara bir sürü psikiyatriste gittim sonra bipolara taktım kesin bipolarım ben diye teşhis koydum şuanda da psikoz belirtileri mi var psikotik miyim düşünceleri sardı belirtilerine bakıyorum ve çok korkuyorum artık belirti okumayacağım olursak olurum Allah kaderde yazdıysa istediğimiz kadar korkalım olur
merhaba nasıl oldun niloya

Back