Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çünkü yan etkileri hakkında çok kötü sryelr yazıyor insanlar olumsuz bakıyor. Bir de şizofren bipolar olmadığım halde iki ilacın o tür. Hatta biri epilepsi.
Bir de oğlum var dört yaşına girecek. Böyle olmadan önce onunla çok güzel ilgilenirdim,şimdi o kadar ihmal ediyorum ki. O da hissediyor bu beni kahrediyor.
Bir de hayati böyle yaşamak çok zor geliyor,ölüm düşüncesi geliyor heo aklıma. Bu hayatı örneğin seksen yaşına kadar nasıl çekerim diyorum suanki psikolojimle.
EMDR hiç sormayın onu ayrı bir yorumda yazarım. Psikologlara guvenim kalmadi
Yorumunuzu okuyunca yazmak istedim. Bende de anksiyete bozukluğu var kullandığım ilaçlardan biri dediğiniz gibi şizofren hastalığında kullanılan bir ilaç. O tür ilaçların düşük dozları anksiyete, panik atak, depresyon gibi durumlarda da kullanılıyor. Bende çok endişe etmiştim korkmuştum ama iyileşmek için kullanmamız gerek. Korkmayın 🙏

Merhaba canım ☺️ geçen gün yaşadıklarını okudum da seninle yaşadığımız şeyler çok benziyor. şizofren haberini izleyince yaşadıkların özellikle… bende haberlerde bi şizofren hastasının “insanlardan korkuyorum” demesiyle başlamıştı. Ya bende ailemden korkarsam diye düşünüp o an gerçekten korkup atak yaşamıştım. Sonrasında korkmaktan korkar hale gelmiştim. Bu yaşadıklarım 8 sene önceydi. 1 yıl önce aniden aynı korku kaygı tekrar başladı. 33 gündür ilaç kullanıyorum. Yazışmıştık hatta geçenlerde. Paxil 20 mgdan paxera 40 mg geçtim 3 gün önce. Umarım iyileşmek yakındır 🤲
Aa paxilden paxeraya mı geçtiniz paxilde 40 olmuyor doz ayarlaması galiba dimi

Ben artık haber izlemiyorum desem yeridir internetten gündemi okuyup çıkıyorum çünkü etkileniyorum. Deprem oldu sürekli haber izledim 1 hafta sonra yoğun ataklarla uyuyamaz oldum.

Aa paxilden paxeraya mı geçtiniz paxilde 40 olmuyor doz ayarlaması galiba dimi

Ben artık haber izlemiyorum desem yeridir internetten gündemi okuyup çıkıyorum çünkü etkileniyorum. Deprem oldu sürekli haber izledim 1 hafta sonra yoğun ataklarla uyuyamaz oldum.
Evet paxil sadece 20 mg olarak varmış. O yüzden paxeraya geçti doktor. Doz yükselince ne kadar sürede etki eder bilmiyorum bekliyorum etkisini 🥲 haberleri bende izlemiyorum. Özellikle üçüncü sayfa haberleri çok fena etkiliyor.

Limoncum sen nasıl oldun ilaç tam etkisini göstermeye başladı mı?
Çok teşekkür ederim beni sorduğun için çok mutlu oldum 🙏 ilaca başlayalı 6 hafta 4 gün oldu. 17 gündür 40 mg kullanıyorum. Etki etmeye başladı şükür. 1 haftadır çok iyiydim ama dün sosyal medyada korktuğum bi durumla karşılaşınca hafif gene yokladı anksiyete. Saçma düşünceler rahatsız etti :KK43: arada böyle olması normal mi peki 😞

Merhaba.
Ben de bunların hepsinden çekiyorum ☹️ yıllardır hem de . Baya uzun süre L ile başlayan antidepresan kullandım. Sonra evliydim çocuk istemeye başlayınca bıraktım sonra birden boşandım vs derken şimdi yine başladım ama aşırı kötüyüm.
Yalnızlığıma takmış durumdayım. Beynimde neler neler kuruyorum.. bu olmasa başka bir şeye takıp ınu tekrar ederdim gerçi. Çok çok zor durumdayım ☹️☹️

Kızlar geçmiyor bu illet yaşadığınız her şeyin aynısını bende yaşıyorum en çok da ölüm korkusu. Tam kontrol ediyorum düzeliyorum derken geçenlerde trafik vardı kestirme olsun diye esim mezarlığın içinden geçti arabayla akşam karanlıkta o günden beri yine geliyor telkin veriyorum kendşme ama çok işe yaramıyor yoğun bir iç sıkıntısı başladı dünden beri içim cız cız. Yalnız kalmaktan korkuyorum ve bu sıralar sıklıkla yalnız kalmak zorundayım bu durumda etkiliyor beni kötü düşünceler kötü rüyalar mahvoldum. Hiç geçmeyecek gibi kara deliğin içindeymişim gibi.. ilaç şart oldu bana emzirmeyi bırakmam lazım oğlum da çok düşkün emmeye, nasıl bıraktırıcam bilmiyorum.

Kızlar geçmiyor bu illet yaşadığınız her şeyin aynısını bende yaşıyorum en çok da ölüm korkusu. Tam kontrol ediyorum düzeliyorum derken geçenlerde trafik vardı kestirme olsun diye esim mezarlığın içinden geçti arabayla akşam karanlıkta o günden beri yine geliyor telkin veriyorum kendşme ama çok işe yaramıyor yoğun bir iç sıkıntısı başladı dünden beri içim cız cız. Yalnız kalmaktan korkuyorum ve bu sıralar sıklıkla yalnız kalmak zorundayım bu durumda etkiliyor beni kötü düşünceler kötü rüyalar mahvoldum. Hiç geçmeyecek gibi kara deliğin içindeymişim gibi.. ilaç şart oldu bana emzirmeyi bırakmam lazım oğlum da çok düşkün emmeye, nasıl bıraktırıcam bilmiyorum.
Sanki emzirirken de kullanılabilen ilaçlar vardı hiç sordunuz mu doktora?

X