- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.581
Benimde sürekli kuş çırpması gibi bir his var kalbim de hangi doktora gittiysem aynı tahlileri yaptılar egk kan bu yahu ciddiyim yani konunun asla anksiyete ile alakası yok o kadar bırakmadım kendimi sol kolum agrıyor çırp çırp içimde ürperme deli oldumBugün biraz daha iyiyim ilk günü daha yoğundu adet döneminde böyle olunca korkutuyor beni
Geçer zamanla önceden anksiyeteye bağlı bana da oluyordu doktor doktor geziyordum sonra o olan şey geçiyordu ben kendimi hırpaladığımla kalıyorduBenimde sürekli kuş çırpması gibi bir his var kalbim de hangi doktora gittiysem aynı tahlileri yaptılar egk kan bu yahu ciddiyim yani konunun asla anksiyete ile alakası yok o kadar bırakmadım kendimi sol kolum agrıyor çırp çırp içimde ürperme deli oldum
Nasıl yani mesela sadece istirahat halinde iken kalbinde kuş çırpması gibi bişey mi oluyor du birde kolum agrıyor kafamdw sürekli ordaGeçer zamanla önceden anksiyeteye bağlı bana da oluyordu doktor doktor geziyordum sonra o olan şey geçiyordu ben kendimi hırpaladığımla kalıyordu
Bir sürü şey oluyordu hiç hatırlamıyorum ki taktığım zaman daha çok oluyordu kalbime kafayı takıp kolumu uyuşturduğumu bilirim hem de sol koluNasıl yani mesela sadece istirahat halinde iken kalbinde kuş çırpması gibi bişey mi oluyor du birde kolum agrıyor kafamdw sürekli orda
Aman allahım peki kaç ay sürdüBir sürü şey oluyordu hiç hatırlamıyorum ki taktığım zaman daha çok oluyordu kalbime kafayı takıp kolumu uyuşturduğumu bilirim hem de sol kolu
Artık eşimle aram bozulmaya başladı gitmemi istemiyor ama ben kafaya koymuşum her gece istirahat halinde başlıyor sol koluma sırtıma vuruyor bıktım vallaBir sürü şey oluyordu hiç hatırlamıyorum ki taktığım zaman daha çok oluyordu kalbime kafayı takıp kolumu uyuşturduğumu bilirim hem de sol kolu
Hatırlamıyorum ki kalbimi baktırmıştım ekokardiyografi falan neler neler çekinmiştim iyisin bir şeyin yok demişlerdi düzeldiAman allahım peki kaç ay sürdü
Kardiyolojiye Kalp Damar Cerrahisine gittin mi ben ikisine de gitmiştim bi git temiz derlerse için rahat eder bazen sinir sıkışması da öyle yapabiliyor yani hepsi kalpten diye bir şey kayinvalidem göğsüm yanıyor dedi durdu 2 kez anjio olmuştu meğer midedenmiş doktor mide şurubu yazdıArtık eşimle aram bozulmaya başladı gitmemi istemiyor ama ben kafaya koymuşum her gece istirahat halinde başlıyor sol koluma sırtıma vuruyor bıktım valla
Kardiyoloji ye 3 kez gittim efor testi yapıldı kan tahlili ve eko çekildi bu ama ben ritim bozukluğu ndan şüpheleniyorumKardiyolojiye Kalp Damar Cerrahisine gittin mi ben ikisine de gitmiştim bi git temiz derlerse için rahat eder bazen sinir sıkışması da öyle yapabiliyor yani hepsi kalpten diye bir şey kayinvalidem göğsüm yanıyor dedi durdu 2 kez anjio olmuştu meğer midedenmiş doktor mide şurubu yazdı
Efor testinde ritim bozukluğu çıkıyorKardiyoloji ye 3 kez gittim efor testi yapıldı kan tahlili ve eko çekildi bu ama ben ritim bozukluğu ndan şüpheleniyorum
3 yıl oldu o amaEfor testinde ritim bozukluğu çıkıyor
Yine git yaptır madem ya da akıllı saat al nabzını ölçsün bir zaman sonra o tetkikleri yapanlara da inanmıyorsun kesin uykusuzdu dikkatli yapmadı tetkiki ya da göremedi gözünden kaçtı diyorsun neler neler bunun sonu yok kalp bitince beden hastalıkları bitince sonra ruh hastalıklarına sarıyorsun en iyisi hiç belirti okumamak keşke okumasaydım neler çektirdim kendime3 yıl oldu o ama
Haklısın inanmıyorum hiç kimse ye artık zaten nasıl biraz kötu oldum belirtileri okudum işin içinden çıkamadım 5 aydır bu çarpıntı yaşıyorum hatta şuan devam ediyor agrı kesici aldıgım haldeYine git yaptır madem ya da akıllı saat al nabzını ölçsün bir zaman sonra o tetkikleri yapanlara da inanmıyorsun kesin uykusuzdu dikkatli yapmadı tetkiki ya da göremedi gözünden kaçtı diyorsun neler neler bunun sonu yok kalp bitince beden hastalıkları bitince sonra ruh hastalıklarına sarıyorsun en iyisi hiç belirti okumamak keşke okumasaydım neler çektirdim kendime
Ben o kadar pişmanım ki belirtileri okuduğumdan neyi okusam yaşadım hala daha ara ara oluyorHaklısın inanmıyorum hiç kimse ye artık zaten nasıl biraz kötu oldum belirtileri okudum işin içinden çıkamadım 5 aydır bu çarpıntı yaşıyorum hatta şuan devam ediyor agrı kesici aldıgım halde
Aynn zaten bizi hasta eden belirtti okumak bunuda kendinde yaşamakBen o kadar pişmanım ki belirtileri okuduğumdan neyi okusam yaşadım hala daha ara ara oluyor
Artık okumuyorum ama bilinçaltına yerleşen yerleştiAynn zaten bizi hasta eden belirtti okumak bunuda kendinde yaşamak
30 senedir karaciğerimin olduğu yer ağrıyor.İlk zamanlar kesin karaciğer kanseriyim dedim.Baktım ölüp yitmiyorum,o arada tedavide başladı panik atak için.ama gene ağrıyor.Nasıl yani mesela sadece istirahat halinde iken kalbinde kuş çırpması gibi bişey mi oluyor du birde kolum agrıyor kafamdw sürekli orda
Beyin yalnış sinyal veriyor bizim motorlar bozulmuş bir kere30 senedir karaciğerimin olduğu yer ağrıyor.İlk zamanlar kesin karaciğer kanseriyim dedim.Baktım ölüp yitmiyorum,o arada tedavide başladı panik atak için.ama gene ağrıyor.
Ben bu yüzden haber izlemiyorum çok etkileniyorum. İlaçsız atlatıyorsanız ne güzelArkadaşlar selam. Hepimiz aynı dertten muzdaribiz. 8 senedir anksiyeteyle mücadele ediyorum. İlk 1-2 sene çok zordu ama kontörle almıştım. Geçen yıl bu zamanlar tekrar şiddetle geri geldi. Sağlık korkularım yok. haberlerde duyduğum bi olaydan sonra “ya bana da olursa” diye korkarak o korkuya dair korkular ürettim resmen o korkuyu yaşadım. açıkça yazamıyorum etkilenen olur diye. Aslında şu an korkumu kontrol altına aldım sadece bir düşünce olduğunu kabullendim ama tuhaf bir huzursuzluk, korku var içimde anlamlandıramıyorum. Ara ara iyi oluyorum sonra tekrar düşünceler geliyor. İlaç kullanmıyorum. Biliyorum gene geçecek ama çok zorlamıyorum