Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Peki ilaç veya terapi aldı mi kendisi
Canım yıllarca ilaç kullandı ama o fayda görmedi bıraktı , o sıralar uyku sorunu yaşıyordu ne ilac kullandı nede terapi aldı sadece melatonin kullanıyordu , kendi kendine geçti sabahlara kadar uyumadı gözlerini kapatmadıgı anlar oldu o sıralar uyku meditasyonu yapıyordu acıyordu öyle uyumaya çalışıyordu.

Kansızlık ciddi anlamda titreme yapar doktora gidin panik de yapınca belirtiler ikiye katlanıyor yani biz 2 katı hissediyoruz.
Bugün kan ilacıma tekrar başladım. Benim ferritin değerim 3 e kadar düşmüş. Ve adet dönemlerim fazla kanamalı geçiyor. Bu titremeyi de adet döneminde yaşadım. Sanırım cidden vucüdum tepki verdi iç artık şu ilacını diye

Bugün kan ilacıma tekrar başladım. Benim ferritin değerim 3 e kadar düşmüş. Ve adet dönemlerim fazla kanamalı geçiyor. Bu titremeyi de adet döneminde yaşadım. Sanırım cidden vucüdum tepki verdi iç artık şu ilacını diye
Kansızlık çok onemli belli aralıklarla aile hekiminize kan değerlerinize baktırın kan ilaçlarını da kullanmalısınız kansızlık olduğu zaman nabza bile etki ediyor

Arkadaslar aranizda yeniyim ve gecirdigim anksiyeteden dolayi ativan yazdi doktor aranizdan kullanip faydasini goren varmi birde panik atagim tutunca ishal oluyorum varmi boyle bi sorun yasayan

Arkadaslar aranizda yeniyim ve gecirdigim anksiyeteden dolayi ativan yazdi doktor aranizdan kullanip faydasini goren varmi birde panik atagim tutunca ishal oluyorum varmi boyle bi sorun yasayan
Bazı kişilerde panik atak ishal olarak sonuç verebiliyor bir arkadaşım da çok yaşadı bunu doktorunuz yazdıysa ilacı kullanın sık kullanılan ilaçlar arasında Ativan da

Merhaba,panik atak vücudun semptomlarını değiştiriyor aslın da biz yapıyoruz düşüncelerle panik atak dünya çapında kadınlar da %70/80 civarı görülen titiz ve azimli kadınların hastalığı açıklığı bulur,düşünce kalp hızını ritmini miğdeni başını ayak parmaklarına kadar hepsini birbirine katıyor o an yalnız kalmamaya çalışalım 3+3+3 uygulayalım ve ölümü asla aklımıza getirmeyelim bize oynanan bir oyun bu geçecek diyelim geçecek..

Evet çünkü bağırsaklarımız ikinci beynimiz. Benim de direkt bağırsaklarıma vurur anksiyete. O yüzden probiyotik kullanıyorum. Çok stresli olduğum zaman hala oluyorum gerçi ama probiyotikle destekliyorum işte. Bir de anksiyete, irritabl bağırsak sendromuna da sebep oluyor. Dahiliyeye gidip ibs tedavisi olabilirsiniz. Tamamen geçmiyor ama en azından kontrol edilebilir hale geliyor

Kızlar bende de şöyle bir durum var çok şükür çarpıntı yaşamıyorum ama sürekli kafamda dusunceler var ve elimde telefon birşeylere bakıp kendimi oyalıyorum hani cocugun eline telefon tablet verirsin ya aynu öyleyim sürekli kötü düşünceler var dısarı cıkmak istemiyorum şehir dışına çıkamıyorum korku var dısarıfa basıma kötü birşey gelecek yada yola cıktıgımda birşey olacak yol sessiz ıssız beni ürkütüyor daha sonra göğsüm daralıyor sol tarafta baskılanma oluyor

Şuan dışarı çıkmıyorum evdeyim tüm gün şehir dışına gidemiyorum daralmalarım oluyor kafamda hep bi tedirginlik korku hani böyle atak geçirmezsin ama geÇirme korkusu olur ya kahve bile içemez oldum ya çarpıntı yaparsa diye havadan nem kapıyorum aslında bir ara iyidim sonra erkek arkadasımdan ayrıldım tekrar dan böyle oldum ilaç kullanıyorum terapiye de gidiyorum haber izleyemiyorum kötü birşey duymaya gelemiyorum ölüm kaza haberleri ambulans sesi beni mahvediyor

Hatta böyle girip okuyorum bazen teselli olsun diye ama yazılanları okumak bile kötü yapıyor beni girmeyim diyorum ama insan bi teselli arıyor geçmeyecek gibi .. ama geçecek eskiye dönmek istiyorum cesur ve soğukkanlı olmak istiyorum

Hatta böyle girip okuyorum bazen teselli olsun diye ama yazılanları okumak bile kötü yapıyor beni girmeyim diyorum ama insan bi teselli arıyor geçmeyecek gibi .. ama geçecek eskiye dönmek istiyorum cesur ve soğukkanlı olmak istiyorum
Yazılanları okumayın zaten bu sefer onlar bilinçaltına yerleşiyor haber ben de izlemiyorum izlemeye gerek yok ki hep kötü haberler var ne gerek var beynimize boşa onları doldurmaya

Şuan dışarı çıkmıyorum evdeyim tüm gün şehir dışına gidemiyorum daralmalarım oluyor kafamda hep bi tedirginlik korku hani böyle atak geçirmezsin ama geÇirme korkusu olur ya kahve bile içemez oldum ya çarpıntı yaparsa diye havadan nem kapıyorum aslında bir ara iyidim sonra erkek arkadasımdan ayrıldım tekrar dan böyle oldum ilaç kullanıyorum terapiye de gidiyorum haber izleyemiyorum kötü birşey duymaya gelemiyorum ölüm kaza haberleri ambulans sesi beni mahvediyor
İlaç iyi gelmiyor mu aslında inadına dışarı cikmalisiniz üzerine gitmeden olmuyor inanın

Adet dönemimde inanılmaz depresif oluyorum dün duygu durumum çok iyiydi bugün adetin verdiği sıkıntı var bazı aylar sinirlilik olurken bu ay ağlama isteği geliyor karamsarlık anksiyete daha sabah kalktığım anda başladı bu sefer böyle hal olunca ya yine depresyon olursam korkusu sarıyor her adet dönemimde bu korkuyu yaşıyorum doktoruma yine gitmem gerekiyor sanırım

Adet dönemimde inanılmaz depresif oluyorum dün duygu durumum çok iyiydi bugün adetin verdiği sıkıntı var bazı aylar sinirlilik olurken bu ay ağlama isteği geliyor karamsarlık anksiyete daha sabah kalktığım anda başladı bu sefer böyle hal olunca ya yine depresyon olursam korkusu sarıyor her adet dönemimde bu korkuyu yaşıyorum doktoruma yine gitmem gerekiyor sanırım
Benimde adet öncesi çarpıntılarım ve sinirlilik karamsarlık aglama istedi hele çok oluyor geçiyor sonra endişe etme bence

X