Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ya canım benim bende daha 1. Cesaret edemiyorum bu durum yüzünden. Zor bir durum ama bazen de bi bakmışsın hayatın akışına göre yaşayıp gidiyoruz. Bizim de imtihanımız böyle

Cok teşekkür ederim. Ben çok düşük doz kullanıyorum 4 yıldır da aynı ilacı kullanıyorum sorun benim obsesif düşüncelerimde stres çok yoğun yaşadığım zamanlar bu obsesyonlar buluyor beni ne zaman kanmayacağım artık desem o korkuya kapılıyorum. Ama başka bi ilaç kullanıyordum dediğiniz gibi o beni daha fazla kaygılandırıyordu onu bırakıp bu kullandığım ilaca geçiş yaptık 4 yıldır da en düşük dozla devam ediyorum.

Bebeğini kaybeden kardeşim benim terapistimde terapiye başladı. Umarım iyi gelir ve kardeşim biraz toparlar ağlayasım var bugün 40 gündür ben de kendimi biraz zor topluyorum depresiflik ve anksiyete yokluyor benim de gitmem gerekiyor aylardır gitmedim.

Canım Allah sabır versin kardeşine sana da geçmiş olsun git tabi ihmal etme. Bende 1 haftadır Bogazlarımla uğraşıyorum aşırı bi yanma ağrı doluluk midemde hazımsızlık vardı doktor reflü olabilir dedi endoskopi yaptırdım birsey çıkmadı psikolojik dedi gittiğim doktor docent birde, herşey psikolojik olabilir mi ya ben bu bogazımda ağrı acı hissediyorum bunun neresi psikolojik

Sağol canım maalesef psikolojik olabiliyor bizzat yaşadım çünkü vücudumda baktırmadığım yerim kalmamıştı

Su psikoloji ne tuhaf birşey ya, boğazın acıyor yanıyor kuruyor ama psikolojik gelde daha çok psikolojin bozulmasın şimdi
Bugün dolgu yaptırdım yemin ediyorum paniğimi görmeliydin ya bunun için miydi paniğim diyorum bir de uyuşturma iğnesini yapınca beyin kanaması falan geçirir miyim dedim tansiyonum mu yükseliyor falan derken kalbim pıt pıt pıt yaptırdım şükürler olsun

Ay biz neden böyleyiz ya hassas olmak çok zor niloya

Arkadaşlar bende ya uyuyamazsam korksuu var bunu yaşayıp atlatan oldu mu aranizda
Canım öyle bi kaç arkadaş biliyorum , atlattılar zamanla tamamiyle nalet anksiyetenin oyunu bu, beynini dinlememeye çalış dicem ama elinde değil biliyorum. O yüzden kendine zaman ver birde stresini korkunu hafifletecek ilaç kullanman lazım bilmiyorum tedavi oluyor musun

Lustral ama hiç bir işe yaramiyor. Arkadaşınız aynı şeyi mi yasamis

Arkadaşlar bende ya uyuyamazsam korksuu var bunu yaşayıp atlatan oldu mu aranizda
Bana da bir ara oluyordu sonra takmadım kafama geçti kendinize şunu söyleyin uyuyamazsam uyuyamam vücut belli bir saate kadar uyumaz ama en sonunda otomatik olarak uyur siz kendinizi zorlasanız bile uyumamak için eninde sonunda uyursunuz vücudun işleyişi bu şekilde önemsemez iseniz o düşünceyi gidecektir emin olun.

Bugün uyuyamazsam oluyor yarın ya çok uyursam kafam kalkmazsa oluyor cart curt bunlar hep beynin bir oyunu sürekli şekil değiştiriyor sadece

Ben de iki gün önce ilk kez panik atak geçirdim arkadaşlar. Aniden bir titreme geldi ve kontrol edemedim kalp atışım hızlandı aşırı bir titreme ve üşüme yaşadım. Panik atak böyle bir şey mı?

Ben de iki gün önce ilk kez panik atak geçirdim arkadaşlar. Aniden bir titreme geldi ve kontrol edemedim kalp atışım hızlandı aşırı bir titreme ve üşüme yaşadım. Panik atak böyle bir şey mı?
Evet benziyor böyle bir şey ama kesin panik atak olduğunu anlamak için önce bir sağlık kontrolünden geçmeniz gerekiyor kan testi ve doktor muayenesi kansızlık da olabilir kansızlık olduğu zaman da bu tarz şeyler olabiliyor ya da stresli bir gün geçirdiğinizde de oluyor benim ataklarım sizin tarif ettiğiniz gibiydi titrerdim her an kötü bir şey olacak korkusu ile nabzım çok yükselirdi

Kansızlığım var evet hem de çok var zaten anksiyetem vardı ama ilk kez bu kadar ani ve uzun bir atak geçirdim korktum doğrusu.. kendimi kontrol edemedim ağzım bile kasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…