Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

3buçukcu neee ben bilmiyom onu :)

Böyle zamanlarda zor olsa da sakin kalmak zorundayız kendini telkin etmeye çalış ben iyiyim sağlıklıyım diye.her zaman yazabilirsin konuşma o iyi gelir

Gunlerdir sizi okuyorum bu derdi yasamayan bilmez gercekten bendede yaklasik 15 senedir panik atak var ara ara ilac kullandim bir ara cok iyiydim suan son bir aydir ataklarim fazlalasti. Yine ilac kullanmaya basladim ve bir ay sana tüp bebek denemem var nasil ilaci ozaman birakicam yada birakirsam bu durumla nasil basa cikicam bilmiyorum dusundukce daha cok panik oluyorum.

Allah gönlüne göre ve şifanı versin inşAllah evlat sahibi ol hayırlısıyla evet yaşamayan bilmezde anlamazda destek almanı öneririm ilaçla birlikte terapi iyi gelir

Allah gönlüne göre ve şifanı versin inşAllah evlat sahibi ol hayırlısıyla evet yaşamayan bilmezde anlamazda destek almanı öneririm ilaçla birlikte terapi iyi gelir
Evde kendi capimda biseyler yapiyorum .suan ilac kullandigim icin cok iyiyim ama birakirsam neler olucaginu dusunup kaygilaniyorum. Surekli meditasyon yapiyorum nefes egzersizleri bide bilissel terapiyi anlatan bir kitaba basladim. Siz lerde boyle seyler denediniz mi ?

Ben hic denemedim ilaci bile en uzun 5 ay kullandim ben bazen cok iyi oluyorum bazen cok kotu dusunce geldiginde bir kapilirsam bitiyorum bataklik gibi cekiyor umursamazsam iyi oluyorum

Peki kotü oldugunda yani en dibi gordugunde ordan nasil cikiyorsun yada cikmak icin ilacmi kullaniyorsun ?
Ilk gunler cok kitu oluyorum surekli aglarmi bir insan surekli agliyorum su bile icesim gelmiyor elimi kipirdatasim gelmiyor boyle ama esime belli etmemek icinde o evdeyken ustume dusen herseyi icim kanaya kanaya yapiyorum sonra o gider gitmez aglama modunda oluyorum.yuzumu yikiyorum derin bir nefes alip hayir bu dusunceler cok mantiksiz ve korktugum hic bise basima gelmedi cok sukur deyip kendimi teselli edip hayatima bakiyorum.baktim olmuyor o zaman once kardesimle konusuyorum sonra annemle baktim yine olmuyorsa doktor ama basardigim da oldu.hatta ben cok iyiydim su deprem bwni etkiledi suanda da iyiyim ama ilk gunlerdeki dusuncelerim yok cok sukur kalbim sıkısmıyor

Ozaman supersin kendin bunla basa cikabiliyorsun demek.bu da bana umut oldu suanda demekki kendime surekli telkin vermem lazim ilaci birakirken. Ben de esime artik bu durumu belli etmek istemiyorum ben bile kendimden sikilmisken onuda bu duruma dahil etmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…