- 25 Ocak 2020
- 258
- 179
- 30
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.061
HarikaaaaaBende iyiyim kızlaaar
Cok sevindim senin adinaBende iyiyim kızlaaar
Seninki psikotik değil de okb gibi duruyor dedi psikotik daha farklı oluyor dediNe dedi
Canım bu akşam kardeşlerimle kafeye gittik kızımda oyun alanında oynuyor diye biraz fazla oturduk buraya pek giremedim iyiyim çok şükür canım ya doktora gittim bugün işte eşimden gizli terapistimi de aradım ben duramadım yine başka Dr a gittim dedim onda enerjini Dr Dr gezmek yerine başka şeylere harcamalısın dediAynen niloyatosbik ne yapti acaba nasil.
Size de geçmiş olsun bu illet yakamızı bırakmayacak galiba bende iyiydim bi kaç gün önce grip atlattım korktum ortada bi virüs salgını lafi geçiyor ya dedim virüs mu kaptım söyle mi böyle mi derken bi kaç gündür sabahlarısıkıntı ve çarpıntiyla uyanıyorum ilaçları almama ragmenNe dedi doktor canım benim de bugün randevum var 5 te ben çok kötüyüm dünden beri
Ben demistim ne psikozsun ne de sizofrenisin hic birimizde psikoz yada sizogreni degiliz cok sukurSeninki psikotik değil de okb gibi duruyor dedi psikotik daha farklı oluyor dedi
Ben kardiyalojiye hic gitmedimBenim kardiyoloji sonuçlarım temiz çıktı herşey , hep stres kaygı
Ooo ben sayısız gittimBen kardiyalojiye hic gitmedim
Gecen yil bi defa gittim onda da doktor muayene ettikten sonra doktor guldu kalk kiz biseyin yok beni korkuttun dediOoo ben sayısız gittim
Bende şizofren belirtileri olduğunu düşünüyorum dışarı çıktım geldim dışarıdakiler bana zarar verecekmiş hissi geldi çok korkuyorumBen demistim ne psikozsun ne de sizofrenisin hic birimizde psikoz yada sizogreni degiliz cok sukur
Bende her halt var kalbim sıkışıyor fena olucam korkusu beden rahatsızlıklarını geçtim şizofreni belirtileri var bende çok korkuyorum evde zorla durdum iş yaparken anksiyete hep konuştu durdu annemlere geldim evde kendimi çok dinliyorum diyeSize de geçmiş olsun bu illet yakamızı bırakmayacak galiba bende iyiydim bi kaç gün önce grip atlattım korktum ortada bi virüs salgını lafi geçiyor ya dedim virüs mu kaptım söyle mi böyle mi derken bi kaç gündür sabahlarısıkıntı ve çarpıntiyla uyanıyorum ilaçları almama ragmennapcaz biz böyle
Yanlız kalma canım evde sen öyle öyle yenersin inşAllahBende her halt var kalbim sıkışıyor fena olucam korkusu beden rahatsızlıklarını geçtim şizofreni belirtileri var bende çok korkuyorum evde zorla durdum iş yaparken anksiyete hep konuştu durdu annemlere geldim evde kendimi çok dinliyorum diye
Doktora gittim ve yok dedi ikiside yok dedi diye tekrar et sizofren degilim de gec sıkma canini kesinlikle degilsinBende her halt var kalbim sıkışıyor fena olucam korkusu beden rahatsızlıklarını geçtim şizofreni belirtileri var bende çok korkuyorum evde zorla durdum iş yaparken anksiyete hep konuştu durdu annemlere geldim evde kendimi çok dinliyorum diye
Canim hamilelik bana cok iyi gelmisti ben oncesinde de ilac kullanmiyordum gerci ama hamileyken hic bir sıkıntım yoktu.bu arada ilac kullanimiyla ilgili bise yazmissin kararsiz kalmissin sanirim.ben ikinci gebeligi dusunuyorum yanlis yonlendirmim buyuk de konusmim hamileyken parol bile icmeyi dusunmuyorum hatta vitamin ilaclarinida kan degerlerime gore hareket edecem oncesinde kullanacam gebelikte beslenmeme dikkat edecem Rabbim nasip ederse o kadarBu durumda olup çocuk sahibi olan var mı ?
Çok geçmiş olsun bu hastalık öldürmüyor ama surunduruyor şizofreni çok farklı bişey bu sanmıyorum yoğun bi anksiyete ve panik atak vardır bnde özellikle sabah uyanınca oluyor çok kötü oluyorum napcaz boyle bilmiyorum bu hastalık yüzünden işten bile çıkmak zorunda kaldımBende her halt var kalbim sıkışıyor fena olucam korkusu beden rahatsızlıklarını geçtim şizofreni belirtileri var bende çok korkuyorum evde zorla durdum iş yaparken anksiyete hep konuştu durdu annemlere geldim evde kendimi çok dinliyorum diye
Ben ilacı bırakmıştım nüksederek ve artarak hastalığım tekrarladı psikiyatrim uzun bir süre ilaca devam edicez dedi 30 yaşındayımCanim hamilelik bana cok iyi gelmisti ben oncesinde de ilac kullanmiyordum gerci ama hamileyken hic bir sıkıntım yoktu.bu arada ilac kullanimiyla ilgili bise yazmissin kararsiz kalmissin sanirim.ben ikinci gebeligi dusunuyorum yanlis yonlendirmim buyuk de konusmim hamileyken parol bile icmeyi dusunmuyorum hatta vitamin ilaclarinida kan degerlerime gore hareket edecem oncesinde kullanacam gebelikte beslenmeme dikkat edecem Rabbim nasip ederse o kadar
Benim de öyle..Yakın yaşlardayız ben de ilacı bıraktım hamilelik için ve inanılmaz arttı korkularım...Berbat bişey yaşamayan anlayamaz gerçekten..Ben ilacı bırakmıştım nüksederek ve artarak hastalığım tekrarladı psikiyatrim uzun bir süre ilaca devam edicez dedi 30 yaşındayım