-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.141
Insallah canim ama gebelikte duzeliyoruz bence sende oyle olursun insallahEvet pasiflorayi biliyorum cok tesekkur ederim artk 3 ay onla idare ederiminsallah iyi olurumda hic gerek kalmaz
Agzindan bal damliyor bal insallah yaInsallah canim ama gebelikte duzeliyoruz bence sende oyle olursun insallah
Yok yok hamilelikte iyi olursun merak etme ben hamilelikte hiç ilaç kullanmadan geçirdim hep beynim bebeğimi düşündü ertesi günü randevum varsa hele gece hiç uyuyamıyordum heyecandan bi de karnında tepişmeye başladı mı hep onun hareketlerini dinliyorsun hareket etmediğinde endişeleniyorsun o yüzden panikatağa sıra gelmiyor bilmiyorum ben de öyleydi çünkü ilk gebeliğin kürtajla sonuçlanmıştı ikincisinde hep düşüncelerim karnıma yoğunlaşmıştı hiç ilaç kullanmadan geçirdimEvet pasiflorayi biliyorum cok tesekkur ederim artk 3 ay onla idare ederiminsallah iyi olurumda hic gerek kalmaz
Lohusada kötü oluyoruzInsallah canim ama gebelikte duzeliyoruz bence sende oyle olursun insallah
Hadiyaaa bide o var dimi belki olmayizya evrenee kotu enerji yollamiyalim simdi gece geceLohusada kötü oluyoruz
Belki iki ilaç etkileşim yaptı bilemiyorum efexor birden kesilen bir ilaç değil Lustrale geçiş yaparken birlikte kullandım intihar düşüncesi verdi çok korktum bıraktım bir de çok iştahsızlık yaptı bendeSupersinallahim ne zaman nasip ederse iste lustral nasilbir yan etki yapti peki
Aynen orasi bir gercekLohusada kötü oluyoruz
Hadiya ozaman bosver her ilac herkese iyi gelmiyor iste malesefBelki iki ilaç etkileşim yaptı bilemiyorum efexor birden kesilen bir ilaç değil Lustrale geçiş yaparken birlikte kullandım intihar düşüncesi verdi çok korktum bıraktım bir de çok iştahsızlık yaptı bende
Canim aslinda namaza baslasan cok iyi geliyor gercekten ya belkide kiliyorsun tabi bilmiyorum amaHadiyaaa bide o var dimi belki olmayizya evrenee kotu enerji yollamiyalim simdi gece gece
Peki ozaman ne yapiyoruz yokmu caresiAynen orasi bir gercekama insallah arkadasa bise olmaz
Kötü enerjiyi bilemicem amaHadiyaaa bide o var dimi belki olmayizya evrenee kotu enerji yollamiyalim simdi gece gece
Aslinda evet namazada baslamak lazim inanmak cok onemli biara kbasladim sonra yine biraktim malesefCanim aslinda namaza baslasan cok iyi geliyor gercekten ya belkide kiliyorsun tabi bilmiyorum ama
Bana namazda daha çok panikatak geliyor ama nabayım kılıyorum Allah kabul etsin hele camide cemaatleyse aman Yarabbi bir kalp çarpıntısı çığrınmak geliyor içimden fena oluyorum çok fenayım diye bağıracağım geliyor ne zor AllahımCanim aslinda namaza baslasan cok iyi geliyor gercekten ya belkide kiliyorsun tabi bilmiyorum ama
Canim sen insallah hayirlisiyla hamile kal lohusa donemini o zaman dusunurz ani yasayalim.bana yaz sen lohusayken ben seni teselli ederimPeki ozaman ne yapiyoruz yokmu caresi
Off sen anlatirken yasadim resmen yaKötü enerjiyi bilemicem amaben lohusa depresyonu oldum o gün bugündür bi tam düzelemedim aslında bir dönem tamamen iyileşmiştim ki oh dedim artık çok İyiym içmicem ilaç falan doktor kontrolü olmadan bıraktım 1 hafta ilaç yoksunluğu ile sersem baş dönmesi ile gezdim ama dedim artık ilaçsız yaşıcam meğerse doz azaltılarak bırakmak gerekiyormuş tam 3.hafta ben de bir ağlama aman Allahım lohusa depresyonunun aynısı başa sardı hem de daha kötü hemen yine aynı ilaca başladık Allah düşmanıma vermesin çok zor bir durum
Onlarin hepsi seytanin vesvesesi canim sen yilma devam et cok mu zorlaniyorsun sadece farzini ve iki rekat olan sunnetleri kil zamanla sunnetinide kilarsin ama birakma.ilk hesaba cekilecegimiz seylerin basinda namaz geliyor babam din kulturu ogretmeniydi ve herseyin affi var namaz ve kul hakkinin yok derdi hep keske once baslasaydimBana namazda daha çok panikatak geliyor ama nabayım kılıyorum Allah kabul etsin hele camide cemaatleyse aman Yarabbi bir kalp çarpıntısı çığrınmak geliyor içimden fena oluyorum çok fenayım diye bağıracağım geliyor ne zor Allahım
Bana namazda daha çok panikatak geliyor ama nabayım kılıyorum Allah kabul etsin hele camide cemaatleyse aman Yarabbi bir kalp çarpıntısı çığrınmak geliyor içimden fena oluyorum çok fenayım diye bağıracağım geliyor ne zor Allahım
[/QUOTE soylemek iatemedimde benim ilk panik atagim namazdayken oldu ama ben kalp krizi sanmistim. Namaz kilarken kendimizi cok dinliyoruz oyuzden oluyor bence
Ben hiç hatırlamak istemiyorum sütler fış fış akar atlet su içinde sağ sağmayla başa çıkmaz çocuk emmez zaten süt olmasa kesin emerdi ben ağla dur niye bu çocuk beni emmiyor kocam bana öcü gibi bakıyor göğüsler sarkmış sütler atleti sürekli ıslatıyor uykusuz gözlerin altı çökmüş sabah 5 e kadar uyumazdı yavrum sabaha karşı uyurdum 3 4 saat çok şükür Rabbim yardım etti baktım ama çok zordu hiç unutmam ayna karşısında gözüm yüzüm kıpkırmızı saçlar berbat o neydi ya ağla ağla bir de çok misafir geliyorAynen orasi bir gercekama insallah arkadasa bise olmaz
Evet canım çok doğru kılıyorum çok şükür ama bugün çok kötüydüm uyudum öğlen namazı kazaya kaldıOnlarin hepsi seytanin vesvesesi canim sen yilma devam et cok mu zorlaniyorsun sadece farzini ve iki rekat olan sunnetleri kil zamanla sunnetinide kilarsin ama birakma.ilk hesaba cekilecegimiz seylerin basinda namaz geliyor babam din kulturu ogretmeniydi ve herseyin affi var namaz ve kul hakkinin yok derdi hep keske once baslasaydim