-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.081
Bende oglum dogdu basladi felakrt cok kotu oldum ikinci bebek icin katlanacm insallah 9 ay cok kotu olmam umarimBen ilacı bırakmıştım nüksederek ve artarak hastalığım tekrarladı psikiyatrim uzun bir süre ilaca devam edicez dedi 30 yaşındayım
Canim unutmaya calis hepsi psikolojik de ve uyumaya calisSabaha kadar titreşim kalbimde çarpıntı ile uyuyamadım sonrası korku panik geliyo tabiofff bıktırdı yaaa
Ben de hamileyken çok iyiydim nolduysa doğumdan sonra daha kötü oldum şen şakrak ilaç kullanmadan hamilelik geçirdimBu durumda olup çocuk sahibi olan var mı ?
Ben de 30 yaşındayım ilaç da kullanıyorum terapiye de gidiyorum artık çözemedim ben bu işi ilaçsız mı iyi ilaçla mı iyiBen ilacı bırakmıştım nüksederek ve artarak hastalığım tekrarladı psikiyatrim uzun bir süre ilaca devam edicez dedi 30 yaşındayım
Herkesin ayrı bir derdi var ne zor Yarabbim taktık mı bişeye takıyoruz bende şizofren belirtileri yaşıyorum karşıdaki kişi bana zarar verecek diye çok korkuyorumSabaha kadar titreşim kalbimde çarpıntı ile uyuyamadım sonrası korku panik geliyo tabiofff bıktırdı yaaa
Demek ki güvenebiliyorsun kendine ben şimdiki yavruma zor bakıyorum yemeğimi evimin işini zor yapıyorum ikinci bir çocuğu şuan düşünemiyorumBende oglum dogdu basladi felakrt cok kotu oldum ikinci bebek icin katlanacm insallah 9 ay cok kotu olmam umarim
Bir türlü inandıramıyorum kendimi çok benziyor şizofren belirtilerine gerçekle gerçekdışını ayırtedemicem diye çok korkuyorum kalbim başlıyor hıphızlı atmaya delircem aklımı kaybetcem diye çok korkuyorumÇok geçmiş olsun bu hastalık öldürmüyor ama surunduruyor şizofreni çok farklı bişey bu sanmıyorum yoğun bi anksiyete ve panik atak vardır bnde özellikle sabah uyanınca oluyor çok kötü oluyorum napcaz boyle bilmiyorum bu hastalık yüzünden işten bile çıkmak zorunda kaldım
Sonuçların temiz çıktı dimi yok işte bişey kuzum bak biraz sıkı giyin üşütmekten de oluyorSabaha kadar titreşim kalbimde çarpıntı ile uyuyamadım sonrası korku panik geliyo tabiofff bıktırdı yaaa
Sizin geçti mi başkalarından zarar görme korkusu bem çok yoğun yaşıyorum acaba şizofren miyimBenim de öyle..Yakın yaşlardayız ben de ilacı bıraktım hamilelik için ve inanılmaz arttı korkularım...Berbat bişey yaşamayan anlayamaz gerçekten..
Benim kalbim sıkışıyor bu aralar gitmiyorum mesela ben şizofreni miyim diye çok korkuyorumBen kardiyalojiye hic gitmedim
Ben unutsamda o yarım saatte bi yokluyo beni bazen öyle şiddetleniyo bazen hiç yokCanim unutmaya calis hepsi psikolojik de ve uyumaya calis
Evet herşey temiz bişi yok ama ben bazen hiç iyi hissedemiyorumSonuçların temiz çıktı dimi yok işte bişey kuzum bak biraz sıkı giyin üşütmekten de oluyor
Bunada dikkat ederim canım sağol böyle düşünceli biri nasıl şizofren olsun yaa asla böyle bişi yokkkSonuçların temiz çıktı dimi yok işte bişey kuzum bak biraz sıkı giyin üşütmekten de oluyor
Benim de öyle ara ara yokluyor çok şükür devamlı değil AllahtanBen unutsamda o yarım saatte bi yokluyo beni bazen öyle şiddetleniyo bazen hiç yok
Anneme geldim bugün yine salak salak düşünceler beynimi yiyor karşıdaki insan bana zarar verecekmiş hissi geliyor bu şizofrenlerde olan bişey çok korkuyorum niye sürekli hastalıklara takıyorum bıktımm geçen hafta bipoların belirtilerini çok yaşadım ama bu sefer ki çok korkutucu evde korkuyorum 3 harflilerden de korkmaya başladım ben ya onlara karışırsam diye bi akrabamız öyle ya ben de öyle olursam diye çok korkuyorumPsikoloğum dedi bazen durulucak bazen şiddetlenicek diye geçen hafta çok iyiydim bikaçgündür yine başladı benide vücudum huzursuz ediyo rahat vermiyoAllah hepimize şifa versin gerçekten çok zor herkezin farklı olsada şikayeti ortak noktamız beynimiz bunları yapan hep beynimiz
Allah iyiligini versin ne tatli kadinsinKızlar sizi güldüreyim azcık
Ben bi 3buçukcuya gideyim de bikaç tane kilot alayım kendimeyıkana yıkana belleri iyice bozuldu doğumdan sonra da koca dötlü kilot giyiyorum ötekiler olmuyor bi gideyim gelince görüşürüz inşallah bi Bime de uğrayım ne var ne yok gerçi millet süpürmüştür