Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sabaha kadar titreşim kalbimde çarpıntı ile uyuyamadım sonrası korku panik geliyo tabi :KK43: offf bıktırdı yaaa
Herkesin ayrı bir derdi var ne zor Yarabbim taktık mı bişeye takıyoruz bende şizofren belirtileri yaşıyorum karşıdaki kişi bana zarar verecek diye çok korkuyorum 😪 aynı şizofren belirtisi yoğun korku geliyor bugün de sinirlilik var üstümde

Çok geçmiş olsun bu hastalık öldürmüyor ama surunduruyor şizofreni çok farklı bişey bu sanmıyorum yoğun bi anksiyete ve panik atak vardır bnde özellikle sabah uyanınca oluyor çok kötü oluyorum napcaz boyle bilmiyorum bu hastalık yüzünden işten bile çıkmak zorunda kaldım
Bir türlü inandıramıyorum kendimi çok benziyor şizofren belirtilerine gerçekle gerçekdışını ayırtedemicem diye çok korkuyorum kalbim başlıyor hıphızlı atmaya delircem aklımı kaybetcem diye çok korkuyorum 😪ne zor Yarabbim

Psikoloğum dedi bazen durulucak bazen şiddetlenicek diye geçen hafta çok iyiydim bikaçgündür yine başladı benide vücudum huzursuz ediyo rahat vermiyo :KK43: Allah hepimize şifa versin gerçekten çok zor herkezin farklı olsada şikayeti ortak noktamız beynimiz :KK43: bunları yapan hep beynimiz :KK43:

Psikoloğum dedi bazen durulucak bazen şiddetlenicek diye geçen hafta çok iyiydim bikaçgündür yine başladı benide vücudum huzursuz ediyo rahat vermiyo :KK43: Allah hepimize şifa versin gerçekten çok zor herkezin farklı olsada şikayeti ortak noktamız beynimiz :KK43: bunları yapan hep beynimiz :KK43:
Anneme geldim bugün yine salak salak düşünceler beynimi yiyor karşıdaki insan bana zarar verecekmiş hissi geliyor bu şizofrenlerde olan bişey çok korkuyorum niye sürekli hastalıklara takıyorum bıktımm geçen hafta bipoların belirtilerini çok yaşadım ama bu sefer ki çok korkutucu evde korkuyorum 3 harflilerden de korkmaya başladım ben ya onlara karışırsam diye bi akrabamız öyle ya ben de öyle olursam diye çok korkuyorum 😪😪

Kızlar sizi güldüreyim azcık😁
Ben bi 3buçukcuya gideyim de bikaç tane kilot alayım kendime :-) :KK70:yıkana yıkana belleri iyice bozuldu😁doğumdan sonra da koca dötlü kilot giyiyorum ötekiler olmuyor 😂😂bi gideyim gelince görüşürüz inşallah bi Bime de uğrayım ne var ne yok gerçi millet süpürmüştür 😂😂

Kızlar sizi güldüreyim azcık😁
Ben bi 3buçukcuya gideyim de bikaç tane kilot alayım kendime :-) :KK70:yıkana yıkana belleri iyice bozuldu😁doğumdan sonra da koca dötlü kilot giyiyorum ötekiler olmuyor 😂😂bi gideyim gelince görüşürüz inşallah bi Bime de uğrayım ne var ne yok gerçi millet süpürmüştür 😂😂
Allah iyiligini versin ne tatli kadinsin 😂

X