-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.041
Okullar açılacak oğlumu okula ben hazırlayıp bırakıyorum onun bile aşırı korkusu varken işe girmek konusu beni öldürüyor insanların yapabildikleri en basit şeyleri bile yapmaya korkuyorum nasıl bu hale geldim normalken anlamıyorum o kadar kötü durumdayım ki maddi durumum yok terapi alayım ailemin yanına gideyim boşanayım diyorum annem baksın oğluma benim de sorumluluğum olmaz kendimi okadar kötü hissediyorum ki ayrılmayı bile göze alıyorum
Ben sırf bu sebeple 46 kiloya kadar düştüm. Bide insanların nasıl kötü olmuşsun kilo al cümleleri ile karşılaştım. Ve yalnız değilsin
umursama hic ama doktora tekrar danış mutlakaBende iki ay içerisinde çok kilo verdim günde sadece yarım muz ile duruyordum o da sırf ilaç tok karnına olsun diye çok zor zamanlar yaşadım hala yaşıyorum eskisi kadar olmasa da yine buna da çok şükür Allah büyük biraz daha sabredeceğim ama olabildiğince çevremden uzak duruyorum beni asla anlayamazlar kaldıramıyorum çünkü.Bana çok zayıflamışsın ye zorla da olsa ye ölüp gidersin kendi ne hale getirmişsin diyenler oldu ve ben o akşam çok kötü oldum
Doktorla görüştüm ben iştah için yazarım dedi ama sen kaygılardan kurtulmaz isen bu süreç devam eder terapi görmen lazım iki hafta da bir gelmen gerekiyor dedi ama maalesef çok pahalı her seansı 270umursama hic ama doktora tekrar danış mutlaka
malesef oyle ama bide su var kullandgn ilac zaten kaygni azaltmasi lazımdı burda bi problem var bence aceba baska bi doktoradami danissan fikir alsan bazı doktorlar malesef bi ilacda ısrar ediyolar ekstra ilac vermeyede korkuyolar ben cok doktor degistirdim her doktor herkisiye iyi gelmiyo malesefDoktorla görüştüm ben iştah için yazarım dedi ama sen kaygılardan kurtulmaz isen bu süreç devam eder terapi görmen lazım iki hafta da bir gelmen gerekiyor dedi ama maalesef çok pahalı her seansı 270
nerde oturyosun hangi sehir ilaclarni asla iyi hissediyorum diye brakmaBana ilaçların iki ayda etkisini görürsün dedi ben ilacın birini iki ay iştah açıcı etkisi olan ilacı da bir ay kullandım dr a danışmadan iştah açıcıyı bıraktım sonra kendimi kötü hissedince ve tekrar iştahımı kaybedince tekrar başladım o ilaca tekrar dr arayışına girdim umarım iyi bir dr a gelirim de bununla yaşamak çok zor gerçekten
Evet hata ettim ilaç bırakıp İstanbul’da yaşıyorumnerde oturyosun hangi sehir ilaclarni asla iyi hissediyorum diye brakma
Avrupa yakasındayım Sarıyer uzak ama araba var gitme ihtimalim olur çok sevinirim dr ismi verebilirsenizavrupa yakası sarıyer bolgesine yakınsan eger yenikoy tıp merkezindeki psikiyatristi öneririm cok nokta atıslari yapan bi bayan
sezer sönmez basta biraz soguk gelebilir ama gercekten cok ilgili ve dikkatli bi doktor tek tek tane tane konusur net sorular sorar kapıdan girisinizden itibaren butun vcut dilinize dikkat ederAvrupa yakasındayım Sarıyer uzak ama araba var gitme ihtimalim olur çok sevinirim dr ismi verebilirseniz
Çok teşekkürler ederimsezer sönmez basta biraz soguk gelebilir ama gercekten cok ilgili ve dikkatli bi doktor tek tek tane tane konusur net sorular sorar kapıdan girisinizden itibaren butun vcut dilinize dikkat eder
malesef aynen oyle oluyo gecti diyosun bitti diyosun ilacszda oluyomus diyosun bi sure sora boyut degistrip tekrar geliyo 10 dayanabilirsen dayan bence belkide farkli bi ilaca baslar cok dayanamadignz zamanlar da pasiflora falan icin belki bi nebze faydası olur ama eski kullandgniz ilac size gercekten iyi geliyosa zaten direk baslayınİlaçsız devam etme serüvenim bu sefer de 1 sene sürdü yine ilaca döneceğim.panik atağım şekil değiştirerek yaşamaya devam ediyor.ölmeyeceğimi anladım bu seferde kafayı yiyeceğim diye panik atak geçiriyorumpsikiyatriden randevu aldım ama 10 gün sonrasına verdi bu süre de napayım bilemedim kendim küçük dozda başlasammı her zaman kullandığım o ilaca sizce
Bencede pasiflora gibi bişey içmek 10 günlük idare edebilir beni.Çok ilginç bişey gün içinde bir geliyor ne kadar sürerse yarım saat mi bir saatmi beni karanlığa sürüklüyor düşüncelerimden korkuyorum kafayımı yiyorum acaba diye daha da korkuyorum sonra bi anda geçiyo gidiyo bir daha gelmicekmiş gibi ama hiç ummadığım bi anda tekrar karanlığa gömülüyorummalesef aynen oyle oluyo gecti diyosun bitti diyosun ilacszda oluyomus diyosun bi sure sora boyut degistrip tekrar geliyo 10 dayanabilirsen dayan bence belkide farkli bi ilaca baslar cok dayanamadignz zamanlar da pasiflora falan icin belki bi nebze faydası olur ama eski kullandgniz ilac size gercekten iyi geliyosa zaten direk baslayın
butun yan etkiler kisiye gore degisiyo suresi ama geciyo sonundaKizlar bi antidepresana başlamıştım sonra kulak ve cene ağrısıyla uyanmaya basladim dis doktorum dislerini asiri sıkıyorsun dedi bende ilaci kestim agrilar geçti. Sonra baska ilaca geçtik selectra adi dun ilk kez içtim ama gece yine dislerimi sıktım. Bunu yasayan varmi bu yan etki geçici midir? 21 inde doktor kontrolüm var soracağım ama daha cok var diye size sorayim dedim.