- 25 Ocak 2020
- 258
- 179
- 30
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #1.041
Kızlar şey dicem acaba whatsapp grubumu kursak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallah okuyorum elimden geldigi kadar ama iyiyim.bazilari asiri abartti sacmaladi 500 yil once 7.8 uretti diyorlar 500 yil onceyi nasil olcmusler acaba sacmaliyor bazilariCanım her gün zilzal suresini ve duasını oku rabbim korur inşallah
Sakin silme kuzum yine banlanirsinKızlar mesaj nasıl siliniyor
Fotoğraf çekinme ustasıdır kendisiMaşallah ozaman :) ya sen çok şeker bi kızmışsın gamzeli güzel
Silinmiyor kuzum burda sadece biraz süreliğine yazdığını düzenle butonu var o da süre ile sınırlıKızlar mesaj nasıl siliniyor
Ben vatsap grubuna katılamam eşim daha önce kızdı çok buraya giriyorum en azındanKızlar şey dicem acaba whatsapp grubumu kursak
Ben de bugün 5ten sonra tam mesai çalışan bir doktora geldim yine aynı soruyu sordum bende paranoid şizofreni belirtileri var öyle miyim dedimBalım iyiyim hamdolsun ağladım biraz ama şükür bunada❤
Ne dediBen de bugün 5ten sonra tam mesai çalışan bir doktora geldim yine aynı soruyu sordum bende paranoid şizofreni belirtileri var öyle miyim dedim
Ben iyiyim sen nasilsinKızlar nasılsınız
Bende iyiyim çok şükür korkularını yenmene çok sevindim canım inşAllah daha iyi olucaz hepberaberBen iyiyim sen nasilsin
Insallah kurtulurz baska bise baslamaz bende deBende iyiyim çok şükür korkularını yenmene çok sevindim canım inşAllah daha iyi olucaz hepberaber
Başlamaz canım herşey beynimizdeInsallah kurtulurz baska bise baslamaz bende de
Aynen niloyatosbik ne yapti acaba nasil.Başlamaz canım herşey beynimizde
Nerelerdesin balımmmmmmAynen niloyatosbik ne yapti acaba nasil.
Bir haber alsaydik keskeNerelerdesin balımmmmmm
Gelir belkiBir haber alsaydik keske
Yazarsa bildirim geliyor bekleyelim bakalim yazacakmiGelir belki