Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Orayı biz bırakalı çok oldu😬Olmaz mı özellikle sol taraftaydı ağrı kafayı yormaya yormaya geçti bide bir takım testlere girip biraz da olsa rahatladıktan sonra
Bende o testleri bekliyor um işte 😁
Ben tam tamına 10 farklı doktora gittim sonuç aynı anca inandım.Tabi ilaçların çok büyük yararı var onu da söyleyim
Büyük bir sabır sizlikla psikiyatri ye gitmeyi bekliyor um bıktım
Evet bende çok mutlu oluyordum doktora gitmekten acile gitmekten ölürsem onlar kurtarır diye düşünüyordum bütün sıkıntılarım geçiyordu sonra aylar geçti şimdi doktordan kaçıyorum ne enteresan bir hastalık anlamadım gitti
İşte bende hiç böyle bir şey yoktu 10 ay oldu çıkalı hayatim alt üst şuan ölümü bekleyen bir hasta gibi hissediyorum hicsizlestim resmen keşke benide bırakıp gitse bu illet

Düşünülen tek şey ölüm korkusu genelde kalp krizi falan düşünüyorum sürekli ama arada yüksek tansiyon beyin kanamasıda olabiliyor aklımı kemiren. Sürekli göğüs ağrısı boğaz ağrısı boğazımda bir düğüm ve asla bitmeyen sırt ağrılarım kalbim boğazımda atıyor sanki :KK43: bir 15 gün falan daha iyiydim sonra genç bir tanıdığımu kaybettik aort damarı patlamış 6 günlük bir bebeği ve 2 yaşında bir oğlu vardı ondan sonra ertesi akşam yine kriz geçirdim pazar günüydü ogünden berde aynıyım ağrılar sıkıntılar korkular bitmiyor :KK43:((((
Aynıyız canım bildiğin hergun kalp krizi geçiricem sanıyorum benimde çocuklarim küçük yansıtmamaya çalışıyorum aam malesef anliyolar eski halime göre şuan şükür diyorum

Bende hep sol kolum sol göğüsüm sol ayağım kardiyoloji kalp ve damar cerahisi nöroloji ve göğüs hastalıklarına gittim şimdide chekup yaptırmayı düşünüyorum :KK43:((
Hiç bişey yaptırma canım sende çok iyi biliyorsun birseyinin olmadığını inandır bunu kendine benimde gitmedigim yer kalmadı ama ilaç kullanmama rağmen bazen inanamıyorum biseyimin olmadigina

Kızlar benim tekrar ilaca başlayalı üç ay olacak, tamamen geçti anksiyete nöbetlerim, 10 mg cipralex dışında başka ilaç kullanmıyorum, onu da düzenli kullanıyorum. Bu arada beslenmeme dikkat ediyorum, yulaf ve probiyotik kefir, yoğurt gibi takviye gıdalar tüketiyorum.

Bende anksiyete yaratan insanları hayatımdan çıkardım, o kadar iyi geldi ki bu bana anlatamam. Kendimi işe odakladım, stresten uzak duruyorum, olumlu düşünmeye çalışıyorum ve çok şükür çok iyiyim.

Kızlar benim tekrar ilaca başlayalı üç ay olacak, tamamen geçti anksiyete nöbetlerim, 10 mg cipralex dışında başka ilaç kullanmıyorum, onu da düzenli kullanıyorum. Bu arada beslenmeme dikkat ediyorum, yulaf ve probiyotik kefir, yoğurt gibi takviye gıdalar tüketiyorum.

Bende anksiyete yaratan insanları hayatımdan çıkardım, o kadar iyi geldi ki bu bana anlatamam. Kendimi işe odakladım, stresten uzak duruyorum, olumlu düşünmeye çalışıyorum ve çok şükür çok iyiyim.
Çok şükür canım çok sevindim rabbim birdaha yaşatmasın bizlerede şifa versin bende aynı ilacı kullanıyorum sen biraktinmi

Nasılsın canım nasıl oldun
Çok şükür iyiyim canım bebeğimle artık vakit geçirip yanlız kalabiliyorum resmen dünyalar benim oldu arada düşünceler geliyor ama aldırış etmiyorum bebeğime bağlandım şimdi onsuz bir dakika bile geçiresim gelmiyor. Belki çok geç atlatacağım ama en azından başa çıkmayı öğrendim sanırım

,
Çok şükür iyiyim canım bebeğimle artık vakit geçirip yanlız kalabiliyorum resmen dünyalar benim oldu arada düşünceler geliyor ama aldırış etmiyorum bebeğime bağlandım şimdi onsuz bir dakika bile geçiresim gelmiyor. Belki çok geç atlatacağım ama en azından başa çıkmayı öğrendim sanırım
Çok şükür canım rabbim yardımcın oluyor gerçekten inşallah komple bittiği gunleride yazarız buraya atak falan geciriyormusun bide sen ilaç kullanmaya başlamıştın demi

Evet lustral kullaniyorum arada atak geliyor ama umursamamaya calisiyorum
En iyisini yapıyorsun canım bende ilaç kullanıyorum 3 aydır eski günlerime göre çok şükür iyiyim geliyor ama eskisi kadar değil rabbim bir an önce atlatmayı nasip etsin inşallah çok zor ya kimse anlamıyor panik atak geçirdiğimde yine geldiler sana diyorlar artık etraftakiler ne der ben atak gecirirsem herşeyden bıktım artık

En iyisini yapıyorsun canım bende ilaç kullanıyorum 3 aydır eski günlerime göre çok şükür iyiyim geliyor ama eskisi kadar değil rabbim bir an önce atlatmayı nasip etsin inşallah çok zor ya kimse anlamıyor panik atak geçirdiğimde yine geldiler sana diyorlar artık etraftakiler ne der ben atak gecirirsem herşeyden bıktım artık
Maalesef canım gerçekten kimse anlamıyor bana hep kafanda büyütüyorsun abartıyorsun deyip duruyorlardı artık atak gelincede kimseye demiyorum geçmesini bekliyorum sadece

Yaşamayan asla anlayamaz bu rahatsızlığı, “cehennemde hissediyorum.” beni tanımlayan tek kelimeydi, ruhum sürekli azap içinde, sancılı… Ama anlamıyorlar işte, “rahat ol, mutlu ol.” Söylemesi kolay, başarması zor kelimeler o an. Empati yoksunu bir toplumuz malesef.

Yaşamayan asla anlayamaz bu rahatsızlığı, “cehennemde hissediyorum.” beni tanımlayan tek kelimeydi, ruhum sürekli azap içinde, sancılı… Ama anlamıyorlar işte, “rahat ol, mutlu ol.” Söylemesi kolay, başarması zor kelimeler o an. Empati yoksunu bir toplumuz malesef.
Aynen çok güzel dedin valla kimse empati kurmuyor sen kendin yapiyorsun kafanda bitir falan ben istiyerek hergun ölüm korkusuyla yaşamak istermiyin yada geceleri uykuladrdan atakla uyanmak benim elimdemi ah canım ah

Aynen çok güzel dedin valla kimse empati kurmuyor sen kendin yapiyorsun kafanda bitir falan ben istiyerek hergun ölüm korkusuyla yaşamak istermiyin yada geceleri uykuladrdan atakla uyanmak benim elimdemi ah canım ah
Aynen öyle, kim ister kendine eziyet etmeyi, yerken içerken bile ruhunun acı çekmesini. Sadece yaşayan biliyor işte, gerisi destek olmak yerine daha da insanın kendisini “anormal” hissetmesine sebep olacak kelimeler söylüyor. Aslında “seni anlıyorum.” dese sadece bir tık iyi hissedeceğiz. Ama yok… Neyse ki tedavisi en kolay psikolojik rahatsızlık… Zaman geliyor hiç olmamışsın, yaşamamışsın gibi hissettiriyor, bazen hortlayıp tekrar geri geliyor, ama bu seferde alışmış oluyorsun, eskisi kadar sarsmıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Aynen öyle, kim ister kendine eziyet etmeyi, yerken içerken bile ruhunun acı çekmesini. Sadece yaşayan biliyor işte, gerisi destek olmak yerine daha da insanın kendisini “anormal” hissetmesine sebep olacak kelimeler söylüyor. Aslında “seni anlıyorum.” dese sadece bir tık iyi hissedeceğiz. Ama yok… Neyse ki tedavisi en kolay psikolojik rahatsızlık… Zaman geliyor hiç olmamışsın, yaşamamışsın gibi hissettiriyor, bazen hortlayıp tekrar geri geliyor, ama bu seferde alışmış oluyorsun, eskisi kadar sarsmıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ami cnm amin tedavisi en kolay rahassizlikmiymis bilmiyordum bana göre en zor🙂🤕

Amin inşallah bugün yine kalbim ağrıyor böyle çarpıntı gibi bisiler oluyor ne kadarda mutluydum yani misafirim gelicek sevdiğim akrabalarım yemek falan yaptım birden bı ağrı girdi kalbime şuan hiç bişey yapmak istemiyorum panik ataktan olduğunada inandiramiyorum kendimi durduk yere olduğu için😭

Amin inşallah bugün yine kalbim ağrıyor böyle çarpıntı gibi bisiler oluyor ne kadarda mutluydum yani misafirim gelicek sevdiğim akrabalarım yemek falan yaptım birden bı ağrı girdi kalbime şuan hiç bişey yapmak istemiyorum panik ataktan olduğunada inandiramiyorum kendimi durduk yere olduğu için😭
Nasılsın canım niye böyle oldun yine benimki agriiyincada arrtik korkmuyorum çünkü kalp krizi olsa göğüste basınç olur şiddetli bir şekilde ve nefes darlığı olur korkma benim ki az önce yine ağridi doktora bile gitmedim 🚬belkidr şuan geçmişti r ağrın

X