Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ama biliyorsun ondan olduğunu. Ağrıyı görmezden gelip kafanı dağıttığında geçecek. Gün gelecek ve bunların hepsi kötü birer anı olarak kalacak. Çok zor, çok iyi anlıyorum ama teslim olmak bu hastalığı tetikliyor, kendini telkin et, iyiyim diye. Bir de herkese iyi gelen bir şey var bu rahatsızlıkta, ben afedersin dipte de olsam kitap okumak çok sakinleştiriyor. Seninki ne acaba? Bunu bulmak gerek :)

Benimki misafir yada misafirliğe gitmek mutlu oluyorum ağrılarım oluyor atak geliyor ama daha iyi hissediyorum kendimi kitap okuyamıyorum ki her sayfada aklıma başka şeyler geliyor iş yapmak pasta tatlı yapmakta iyi geliyor bana

Ah canım keşke kalp krizinin belirtilerini soylemeseydin bu seferde bunları yasicam inşallah bişey yokturdur sen sigara kullanıyormusun

Ah canım keşke kalp krizinin belirtilerini soylemeseydin bu seferde bunları yasicam inşallah bişey yokturdur sen sigara kullanıyormusun
Evet canım kullanıyorum malesef ama bugünlerde korkudan pek içemiyorum tiryaki değilim ama
Kız korkma göğsün niye ağrısın sen ben kalp krizi geçirck yaşta miyiz

Evet canım kullanıyorum malesef ama bugünlerde korkudan pek içemiyorum tiryaki değilim ama
Kız korkma göğsün niye ağrısın sen ben kalp krizi geçirck yaşta miyiz
Ay inşallah canım bende sigara içiyorum bazen korkudan içemiyorum bazen çok sitres yaptığımda çok içiyorum biliyorsun bu panik ataklilari ne okusalar yaşıyor sen kaç yaşındasın

Canım hakkını helal et ya akıl kalmadı bende kusura bakma aman aman bu hastalıktan aklım gitti
Hele şu halimize bak hastalık diye birşey yok hastalık Bizi kontrol eden şu beynimiz iyi olca güzelim bak yalnız değilsin ben bir sürü atak geçirdim hiç birinden ölmedim ölmeyecem sende ölmezsin zaten bir kereligine geldiğimiz bu dünyada gençliğini böyle heba etmeye değer mi şuan kafanda bir şeyler canlandir bak aklın neler yapıyor bunu düzeltmek içinde sakın kalmak gerek

Aynen çok haklisn gülüm ya valla artık insanın gücü kalmıyor okadar ağrılar cekiyorumki bu nasil olurda panik ataktan olur diyorum

Yok canım olmadim korkuyorum olmak istemiyorum zaten ağrılardan muzdaribim var birde aşı ağrısı falan olursa aklıma neler neler gelir olmucam ya bana ilaç etki etti ama bu aralar yine rahassizlaniyorum neden ya
Bende çok korkarak oldum aşıyı, biontech ikinci dozu olmak istemiyorum. Anksiyete den mi aşıdan mı bilmiyorum, tansiyon düşüklüğü yaşadım çok. İkinci doz konusunda kararsız kaldım da, acaba benzer şeyler yaşayan oldu mu diye merak ettim, ondan sordum

Vücutta biriktikçe etki eden bir ilaç o, merak etme zamanla çok çok çok daha iyi olacaksın, aklına bile gelmeyecek bu şey.

Ben aşı taraftarı değilim açıkçası yani tansiyon düşüklüğü anksiyeteden oluyor benim hep tansiyonum düşük canım en yükseği 11 insallh bı an önce fayda eder çok kötü oluyorum bu aralar

Geçer canım merak etme, zamanla daha iyi hissedeceksin, kendin de söylüyorsun zaten eskisi gibi değilsin

Malesef öyle ama gerçekten nerde birşey duysam aynılarını yaşıyorum helede kalple ilgiliyse
Evet kuzum. Bugün annemin sonuçları için hastaneye gitmiştim orda da yanımda iki tane asam kalp krizi geçirmiş onu konuşuyorlardı. Üstüne bir de sabah 19 yaşındaki bir kızın kalp krizinden öldüğü haberini okudum psikolojim alt üst oldu yine

benim numaram telden konuşalım tm yaz bekliyorum canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…