- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.725
- 34
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.881
Ama biliyorsun ondan olduğunu. Ağrıyı görmezden gelip kafanı dağıttığında geçecek. Gün gelecek ve bunların hepsi kötü birer anı olarak kalacak. Çok zor, çok iyi anlıyorum ama teslim olmak bu hastalığı tetikliyor, kendini telkin et, iyiyim diye. Bir de herkese iyi gelen bir şey var bu rahatsızlıkta, ben afedersin dipte de olsam kitap okumak çok sakinleştiriyor. Seninki ne acaba? Bunu bulmak gerek :)Amin inşallah bugün yine kalbim ağrıyor böyle çarpıntı gibi bisiler oluyor ne kadarda mutluydum yani misafirim gelicek sevdiğim akrabalarım yemek falan yaptım birden bı ağrı girdi kalbime şuan hiç bişey yapmak istemiyorum panik ataktan olduğunada inandiramiyorum kendimi durduk yere olduğu için
Benimki misafir yada misafirliğe gitmek mutlu oluyorum ağrılarım oluyor atak geliyor ama daha iyi hissediyorum kendimi kitap okuyamıyorum ki her sayfada aklıma başka şeyler geliyor iş yapmak pasta tatlı yapmakta iyi geliyor banaAma biliyorsun ondan olduğunu. Ağrıyı görmezden gelip kafanı dağıttığında geçecek. Gün gelecek ve bunların hepsi kötü birer anı olarak kalacak. Çok zor, çok iyi anlıyorum ama teslim olmak bu hastalığı tetikliyor, kendini telkin et, iyiyim diye. Bir de herkese iyi gelen bir şey var bu rahatsızlıkta, ben afedersin dipte de olsam kitap okumak çok sakinleştiriyor. Seninki ne acaba? Bunu bulmak gerek :)
Nasılsın canım niye böyle oldun yine benimki agriiyincada arrtik korkmuyorum çünkü kalp krizi olsa göğüste basınç olur şiddetli bir şekilde ve nefes darlığı olur korkma benim ki az önce yine ağridi doktora bile gitmedimbelkidr şuan geçmişti r ağrın
Evet canım kullanıyorum malesef ama bugünlerde korkudan pek içemiyorumAh canım keşke kalp krizinin belirtilerini soylemeseydinbu seferde bunları yasicam inşallah bişey yokturdur sen sigara kullanıyormusun
Ay inşallah canım bende sigara içiyorum bazen korkudan içemiyorum bazen çok sitres yaptığımda çok içiyorum biliyorsun bu panik ataklilari ne okusalar yaşıyorEvet canım kullanıyorum malesef ama bugünlerde korkudan pek içemiyorumtiryaki değilim ama
Kız korkma göğsün niye ağrısın sen ben kalp krizi geçirck yaşta miyiz
Söyleyen e bak korkudan altıma edcm halbukiEvet canım kullanıyorum malesef ama bugünlerde korkudan pek içemiyorumtiryaki değilim ama
Kız korkma göğsün niye ağrısın sen ben kalp krizi geçirck yaşta miyiz
Allah Allah kız senle konuştuk ya ozelden 23 yaşında yım sende 22 yım dedinAy inşallah canım bende sigara içiyorum bazen korkudan içemiyorum bazen çok sitres yaptığımda çok içiyorum biliyorsun bu panik ataklilari ne okusalar yaşıyorsen kaç yaşındasın
Canım hakkını helal et ya akıl kalmadı bende kusura bakma aman aman bu hastalıktan aklım gittiAllah Allah kız senle konuştuk ya ozelden 23 yaşında yım sende 22 yım dedin
Hele şu halimize bak hastalık diye birşey yok hastalık Bizi kontrol eden şu beynimiz iyi olca güzelim bak yalnız değilsin ben bir sürü atak geçirdim hiç birinden ölmedim ölmeyecem sende ölmezsin zaten bir kereligine geldiğimiz bu dünyada gençliğini böyle heba etmeye değer mi şuan kafanda bir şeyler canlandir bak aklın neler yapıyor bunu düzeltmek içinde sakın kalmak gerekCanım hakkını helal et ya akıl kalmadı bende kusura bakma aman aman bu hastalıktan aklım gitti
Aynen çok haklisn gülüm ya valla artık insanın gücü kalmıyor okadar ağrılar cekiyorumki bu nasil olurda panik ataktan olur diyorumHele şu halimize bak hastalık diye birşey yok hastalık Bizi kontrol eden şu beynimiz iyi olca güzelim bak yalnız değilsin ben bir sürü atak geçirdim hiç birinden ölmedim ölmeyecem sende ölmezsin zaten bir kereligine geldiğimiz bu dünyada gençliğini böyle heba etmeye değer mi şuan kafanda bir şeyler canlandir bak aklın neler yapıyor bunu düzeltmek içinde sakın kalmak gerek
Ayyy canım beni güldürdünAh canım keşke kalp krizinin belirtilerini soylemeseydinbu seferde bunları yasicam inşallah bişey yokturdur sen sigara kullanıyormusun
Ayyy canım beni güldürdünben de aynı senin gibiyim okuduğum bütün belirtileri kendimde görüyorum iyi ki sağlıkçı falan olmamışım kafayı yerdim herhalde
Bero aşı oldun mu sen merak ettim?Malesef öyle ama gerçekten nerde birşey duysam aynılarını yaşıyorum helede kalple ilgiliyse
Yok canım olmadim korkuyorum olmak istemiyorum zaten ağrılardan muzdaribim var birde aşı ağrısı falan olursa aklıma neler neler gelir olmucam ya bana ilaç etki etti ama bu aralar yine rahassizlaniyorum neden yaBero aşı oldun mu sen merak ettim?
Bende çok korkarak oldum aşıyı, biontech ikinci dozu olmak istemiyorum. Anksiyete den mi aşıdan mı bilmiyorum, tansiyon düşüklüğü yaşadım çok. İkinci doz konusunda kararsız kaldım da, acaba benzer şeyler yaşayan oldu mu diye merak ettim, ondan sordumYok canım olmadim korkuyorum olmak istemiyorum zaten ağrılardan muzdaribim var birde aşı ağrısı falan olursa aklıma neler neler gelir olmucam ya bana ilaç etki etti ama bu aralar yine rahassizlaniyorum neden ya
Ben aşı taraftarı değilim açıkçası yani tansiyon düşüklüğü anksiyeteden oluyor benim hep tansiyonum düşük canım en yükseği 11 insallh bı an önce fayda eder çok kötü oluyorum bu aralarBende çok korkarak oldum aşıyı, biontech ikinci dozu olmak istemiyorum. Anksiyete den mi aşıdan mı bilmiyorum, tansiyon düşüklüğü yaşadım çok. İkinci doz konusunda kararsız kaldım da, acaba benzer şeyler yaşayan oldu mu diye merak ettim, ondan sordum
Vücutta biriktikçe etki eden bir ilaç o, merak etme zamanla çok çok çok daha iyi olacaksın, aklına bile gelmeyecek bu şey.
Geçer canım merak etme, zamanla daha iyi hissedeceksin, kendin de söylüyorsun zaten eskisi gibi değilsinBen aşı taraftarı değilim açıkçası yani tansiyon düşüklüğü anksiyeteden oluyor benim hep tansiyonum düşük canım en yükseği 11 insallh bı an önce fayda eder çok kötü oluyorum bu aralar
Evet eskisi gibi değilim öyle olmaktanda çok korkuyorum şuan midem bulanıyor nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor gibi kolum agriyorGeçer canım merak etme, zamanla daha iyi hissedeceksin, kendin de söylüyorsun zaten eskisi gibi değilsin
Evet kuzum. Bugün annemin sonuçları için hastaneye gitmiştim orda da yanımda iki tane asam kalp krizi geçirmiş onu konuşuyorlardı. Üstüne bir de sabah 19 yaşındaki bir kızın kalp krizinden öldüğü haberini okudum psikolojim alt üst oldu yineMalesef öyle ama gerçekten nerde birşey duysam aynılarını yaşıyorum helede kalple ilgiliyse
benim numaram telden konuşalım tm yaz bekliyorum canımEvet kuzum. Bugün annemin sonuçları için hastaneye gitmiştim orda da yanımda iki tane asam kalp krizi geçirmiş onu konuşuyorlardı. Üstüne bir de sabah 19 yaşındaki bir kızın kalp krizinden öldüğü haberini okudum psikolojim alt üst oldu yine