Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Benimde kriz anlarında Xanax verdi ama normalde lustral ve buZpon kullanıyorum nekadardır kullanıyoesunuz?
vallaha canm bende bu panik atak 15 yılı gecmistir heralde var ilac hep kullandim ara ara degistrdim normalde paxera kullanyodum cok iyidim sora cocuk dusunursen diye kesti citolesle xanax kullanyodum bugun tekrar gittim citolesi braktm aksamlari laroxyl gectim bu ek atım icin bise vermedi umarm tez vakitte gecer

Paxera herkeste duyuyorum ya bana neden vermedi çok zor bir durumuş Allah yardımcımız olsun ölüyosun gibi ama ölmüyosun çok değişik

Allah razı olsun fazlasıyla anlayışlı elinden gelen herşeyi yapıyor ama beni anlaması imkansız ve artık sıkıldı bu durumdan bence birşey olmadığını biliyosun diyo
Cok şükür eşiniz destekçi oluyormuş ve yaşamayan anlamıyor malesef cok iyi biliyorum. Nefes egzersizi yapıyor musunuz? Bana iyi gelen şeylerden biri de oydu ve dua etmek tabiki.

20 günün sonunda herkese sağlıklı günler kızlar dün beni yine yokladılar bir uğradı annemlerdeydim ve yine yemek yiyordum eşime çocuk gibi hadi eve gidelim demeye başladım bu arada 20 gün sonunda söyleyeceğim en pozitif olay iştahım açıldı ve 4 kilo aldım onun dışında aynıyım sizler nasılsınız

Ben pek iyi değilim iyi olmaya çalışıyorum ilaç bir nebze olsun iyi geldi ama ağrılar beni bırakmıyor seviyorlar beni heralde ağlanacak halime gülüyorum artık benide yokluyor arada sen eve gidelim diyormussun ben direk hastane diyorum annemlerde kötü olunca ben orda kalmak istiyorum daha güvende hissediyorum çocuklarıma en azından bakabiliyor bu arada biz kötü olunca hemen buraya yazıyoruz birbirimize destek oluyoruz iyiki burdayım eskiden bir bende var derdim rabbim hepimizin şifasını versin inşallah

Bekarkende anne evimi isterdim aslında benim bilinç altım yaşam alanım nereyse orayı güvenli görüyor. Ama yoruldum ya bir iyi bir kötü olmaktan sürekli gelecek diye beklemekten

Bekarkende anne evimi isterdim aslında benim bilinç altım yaşam alanım nereyse orayı güvenli görüyor. Ama yoruldum ya bir iyi bir kötü olmaktan sürekli gelecek diye beklemekten
Aynen bende senin gibiyim her saniye tetikteyim mutlu birşey yasicam mesela ama içimde bir sıkıntı anlamıyorum anksiyetedenmi acaba bı yanım mutlu bı yanım korku içinde farklı şeyler birde birşey sorucam ateş basması oluyormu sizdede böyle yüzüm falan bacaklarımda damar atması korkutuyor beni

Sevgili arkadaşlarım ben de yaşadıklarımı maddelemek istedim..
Okuduğum , duyduğum her kötü olayı özellikle sağlıkla ilgili olanları hemen kendimde arar ve genelde de bulurum ..
Ailemden biri bir yolculuktaysa hele gece yolculuğuysa gidene kadar beklerim
Muhtemelen hassas bagırsak sendromu hastasıyım ki sürekli ishal ya da kabız olarak Yaşar , karın şişliği ve gaz sorunu ile boğusurum..
Kendimi en iyi hissettiğim an , birinin beni kendi sağlık sorunlarımı anlatırken dinlemesidir..
Çok keyifli bir anda aklıma bir şey gelir ve modumu düşürür kendimi ve yanımdakini mutsuz ederim..
Kap krizi , beyin kanaması , damar tıkanıklığı mesela bunların her an burun dibimde olduğunu düşünürüm ..
Ciddi bir hastalığım olduğunu düşünür ama doktora gitmeye korktuğum için sadece zihnimde kurar otururum..
.
Listem uzun .. gerçekten bunlarla yaşamak ne kadar zor en iyi siz anlarsınız. Üstüne bir de 2 yıldır salgın psikolojisi eklenince gerçekten artık ‘ yeter’ diye bağırasım geliyor , sonra biraz video biraz kitaplar biraz kafa dağıtma derken yaşayıp gidiyoruz .. teşekkür ederim okuduğunuz İçin ..

Çok geçmiş olsun bu saydiklarinizi malesef hepimiz yaşıyoruz rabbim yar ve yardımcimiz olsun cümlemizin bunu yaşayan anlar biz birbirimizi anlıyoruz ben bile şuan biraz balkonda uykuya daldım birden bagirarak kalktım nefesim daraldı kolum uyuştu kalbim çarptı çok kötüydü

Ahhh en güzel anlatmışsın. İnşallah bir gün ben de senin kadar umursamaz olabilirim mesela bugün sol koltuk altımda kaburgalarıma doğru bir ağrı girdi hemen aklıma o kötü düşünceler geldi. Bir arkadaşım var koroner yoğun bakıl hemşiresi o bardı yanımda o dedi ki bu yaşadığın kalp ağrısı değil kas ağrısı, kalp ağrısı böyle olmaz dedi. Bir nebze içim rahatladı ama tam anlamıyla geçmedi

Anlayabiliyorum seni, ben de öyleyim bir an çok iyiysem diyorum ki acaba ne zaman kötü olacağım. Kendime zehir ediyorum hayatı resmen çok kızıyorum kendime böyle olunca. Şu sol tarafımda yaşadığım ağrılardan ötürü bir genel cerrahi uzmanına görüneceğim bakalım inşallah bir şey çıkmaz. Bugün çok rahatsız etti çünkü. Sol koltuk altıma ve kaburgama vuran bir ağrı vardı.

Benimde hastaneydi hep orda güvende hissediyordum şimdi evde güvende hissediyorum bu zamanla değişiyor

Yani bu hastalığa bulaştık artık her panik anında atak olucak ama zamanla alışacağız boşuna hayatı zehir etmeyelim kendimize.Bol bol serotonin ve noroadrenalin salgılasın vücudumuz yoksa böyle uğraşır dururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…