Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Pravo böyle şeyler yazılsın ki herkes iyi olsun bende kalp olayını artık takmıyor um her zaman aynı şeyi yaşayıp ölmüyorsun çok iğrenç bişey işkence gibi en iyisi umursamamak bende travma sonrası oluştu bu panik atak önce yoktu 9 ay oldu

Malesef benimde öyle ya hemen kalp krizi geliyor aklıma her dakka her saniye nolacak böyle bu ya sol tarafimda hep ağrı

B
Bende öyleyim şuan öyle şiddetli ağrılarım var ki bu sefer gercekmi diyorum korkuyorum kizlar sol kol ağrısı olan varmı ya benim gibi ateş basması kalp sıkışması ağrı

B

Bende öyleyim şuan öyle şiddetli ağrılarım var ki bu sefer gercekmi diyorum korkuyorum kizlar sol kol ağrısı olan varmı ya benim gibi ateş basması kalp sıkışması ağrı
Kardiyoloji ye göründun mu canim eğer bir sorun çıkmadiysa sakın korkma belkidr şuan geçmişti r ...

sabahlari ilk uyandigında limon sık ic kahvaltıdan önce bide ölcme ölcersen daha cok kafana takarsn taktkcada daha cok yukseliyo tek sebebi korkun stresin bende oyleydim 16 lara ckardi doktor yasakladi ölcmiceksin diye diye simdi o aklima gelince limon skp iciyorum hem psikolojik olarak limon naslsa dusuryo diye kafam rahat oluyo

Öyle diyorlar ama bilmiyorum ya bugünde sol kolumda ağrı çok birde tansiyonum düşüyor
Hmm o zaman anksiyetedendir muhtemelen, aynısı bende de oldu ya birebir, ilaçları kullandıkça düzeldi. O tansiyon düşmesi hepsinden kötü oluyor anladığım kadarıyla buradaki mesajlarından kendini çok dinliyorsun, biraz hissettiklerini rafa kaldırıp, hayatın içine karış, vücudun tepkiler verse de görmezden gelmeye çalış, kararlı ol. İlaçlar etkili evet ama daha etkili olan şey düşünce şeklimiz. Vücüdunu dinlemek yerine kitap oku, film izle, komik videolar seyret, strese girdiğin konulardan uzak durmaya çalış bir süre, ya da çözüm bul

Valla ben iki gündür iyi değilim yine ataklarim geldi ağrılarım malesef
Üç gündür bebeğimle tek kalıyorum sonunda cesaret ettim sürekli tedirginim ve düşünceler geliyor arada ama pes etmeden devam edeceğim inşAllah bide psikatrım düşünceler devam ederse dozu arttıralım dedi sende ilaç ne kadar sürede etki etmişti dozu arttırmak istemiyorum ama ya mecbur kalırsam

Dr um bana bu durumun beklenti anksiyetesi olduğunu söyledi. Anksiyete de yüksek seviyede olunca da atak geçirdiğimi hatta anksiyete vücudun bişeyleri etkilediği atıyorum ishal olma elde ayakta hafif şekilde atak belirtisi gibi oluyorsa atak geçiyorsun ama şiddeti düşük demişti

benim şiddetli ataklarının sonu bayılmaya sınırına geliyor ve en çok misafir gelmesinde yemek hazırlarken yada yerken yaşıyorum

Kızlar terapi alan var mı? 28’una terapi randevum var, ilaçla tekrar ettiğini yazıyorlar, kalıcı iyileşme için psikologa yönlendirdi psikiyatrist. Fayda gören var mı?

Anladım yani çok zor ya valla artık nereye kadar sürecek bilmiyorum ilaç bir nebze olsun iyi geldi çok şükür inşallah daha iyi oluruz

Bende gittim bugün doktora doktorum orda değildi ilacı yükseltecektik 10 mg kullanıyorum şuan 20 mg yükselecekti şansıma doktor yoktu ya

Benim sitrese girmenin büyük sebebi eşim malesef dinlememeye çalışıyorum evet bazen basariyorum bazen üstesinden gelemiyorum

Benim sitrese girmenin büyük sebebi eşim malesef dinlememeye çalışıyorum evet bazen basariyorum bazen üstesinden gelemiyorum
Buradan yönlendiremem seni ama terapi almayı deneyebilirsin, psikiyatristinle konuş, psikologa yönlendirsin. Terapi ile ilaçlarını düzenli devam ettir, panik atak ve anksiyete tedavisi en kolay hastalıkmış, uzmanlar söylüyor bunu. İçine atma

Aynen doğru söylüyorsun terapi almak istiyorum gerçekten ya tedavisi en kolay hastalık olduğunu bilmiyordum bana çok zor geliyor ama teşekkür ederim tavsiyen için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…