Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Nekadar sürede atlattınız bende çok kötüyüm yardım edin lütfen

Bende aynı şeyleri yaşıyorum sürekli çok zor durumdayım her yerim ağlıyor sürekli nefes alamıyorum

merhaba kızlar suan 23 haftalık gebeyim 1 aydır çok kotuyum hele sabahları yataktan bile çıkamıyorum lütfen deneyimli biri bana yardımcı olursa çok sevinirim

Nekadar sürede atlattınız bende çok kötüyüm yardım edin lütfen
İlac kullanıyor musunuz? İlaca başladıktan sonra ilk 2 hafta daha kötü olmuştum ama yavaş yavaş bu durum toparlandı. 1 buçuk 2 Ay içinde eskisi gibi hissetmeye başlamıştım kendimi ama sağlık sorunu vs durumunda iç sıkıntısı panik anksiyete ağlama nöbeti vs geri geldi malesef.

Evet kullanıyorum ama gezinen bitmeyen ağrılarım boğazımda sürekli birşey var sanki hep çarpıntım var gibi kalbim 2 ay önce attığı gibi atmıyor sanki sürekli elim kalbimde boğazımda atıyor kalbim gibi çok değişik ya hala inanamıyorum panik atak olduğuma

Bende de sürekli carpinti oluyordu sürekli kalbimi kontrol ediyordum. Düz oturamıyordum, geceleri yatamıyordum carpintidan. Bir de telefonumda kalp ritmi sayacı vardi sürekli kontrol ediyordum cok kotu bir dönemdi gercekten. Önce kalp ritmimi ölçmeyi yasakladım kendime. Sonra da telkin etmeye başladım kendimi carparsa çarpsın en kötü bir acile giderim serum takarlar diye rahatlattım kendi kendimi. Uzun bir süreç ve tamamen iyileştikten ilaci bıraktıktan sonra bile sizi üzen yoran büyük bir sorun olduğunda geri gelebiliyor bende olduğu gibi

Ama böyle devam edemmiyorum ki hayatıma hep bir ölüm korkusu boğazımda kalbimde bir baskı kolum bacağım heryerim ağrıyor ara ara evliyim oğlum var 2 yaşında 2 ayda bütün hayatım mahfoldu hep telkin ediyorum kendimi ama artık tamamen mutlu uyanmak istiyoeum

Eşiniz nasil tepki veriyor bu duruma, umarım yardımcı oluyordur size destek oluyordur. Anlatmak da çok iyi gelirdi bana anlatınca o sıkıntıyı atmis gibi hissederdim.

Eşiniz nasil tepki veriyor bu duruma, umarım yardımcı oluyordur size destek oluyordur. Anlatmak da çok iyi gelirdi bana anlatınca o sıkıntıyı atmis gibi hissederdim.
Allah razı olsun fazlasıyla anlayışlı elinden gelen herşeyi yapıyor ama beni anlaması imkansız ve artık sıkıldı bu durumdan bence birşey olmadığını biliyosun diyo

selam bayanlar umarım herkes saglığna kavusmustur kzlar aranzda ek atım dedikleri seyi yasayan varmı ekstrasistolde diyolar sanki karninda göğsunde bise crpnyo gibi yada kalbin durup yeniden atiyo gibi aranzda bunu yasayan varmi varsa yazarsaniz cok korkutuyo beni daha oncede oluyodu kalp doktoru onemsiz demisti ama simdi gene aksama dogru ara ara oluyo varmi bi öneriniz yasayip atlatan

Ben yaşıyorum dediğimiz şeyi ama ne olduğunu bilmiyorum

o dedigim seye ekstrasistol diyolar yani ek atım sanki durup yeniden atmaya basliyo gibi ama doktorun dedigne gore o anda ufak ek bi atim oldugundan biz durmus gibi hissediyomusuz ama cok kotu hi his sizinki nasl oluyo yada ne sklkda benim mesela midemle kalbim arasnda sanki bise atıyo baloncuk gibi sizinkide oylemi

Benim boğazımda oluyor tık diye nefesim kesiliyor sanki ama saniyelik birşey boşluk hissi gibi bide ben yatınca kalbimin attığını kulağımda duyuyorum

Benim boğazımda oluyor tık diye nefesim kesiliyor sanki ama saniyelik birşey boşluk hissi gibi bide ben yatınca kalbimin attığını kulağımda duyuyorum
ya o kalbinin atısını duymak zaten artk ona alstm bazen evet cok daraltyo insanı uykuya dalamiyosun onu dinlemekden bazen korku basiyo falan ama bu ek atım bosluk hissi daha bi beter yaa

Evet canım benim de oluyordu aynısı, özellikle covid olduğum dönemde çok yaşadım sanırım stresten :) anksiyete, gazlı içecekler ve kahve de yapıyor bende bunu.

bende sabahlari uyaninca cok iyim kahvaltida cok az yiyorum gene iyim aksama dogru yemekden sora basliyo beni perisan ediyo artk yemek yemekden korkuyorum ac gezmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…