Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Hamilelik döneminde antidepresan kullanan varmı içinizde bana tavsiye ediyorlar ama korkuyorum
Ben kullanmadım ama kullanan vardır bana pasiflora diye bı şurup yazmışlardi bitkisel ama ben şurup icemedigim için kullanmadım bende 6 senedir var bu illet ona rağmen iki evladim oldu ilk çocuğumda fazla birşey yaşamadım ama ikincide maffoldum diyebilirim hergun acildeydim ama öyle böyle geçti gitti yani sen korkarsan daha kötü olursun korkma benim yaptığım hatayı sen yapma ben 22 yaşındayım bunları düşündükce kendime aciyorum resmen sanki 60 yaşındayım gibi hissediyorum hamilelikte ilaç hakkında yorum yapmak istemiyorum ama bı piskolog ile gorusebilirsin yani sen atak falan geciriyormusun

Ne güzel 2 evlat sahibi olmuşsunuz Bence kendinizle gurur duymalısınız, bu rahatsızlıkla hamile kalmaya cesaret etmek bile büyük bir adım, ben çok korkuyorum mesela psikoterapi alacağım...

Ne güzel 2 evlat sahibi olmuşsunuz Bence kendinizle gurur duymalısınız, bu rahatsızlıkla hamile kalmaya cesaret etmek bile büyük bir adım, ben çok korkuyorum mesela psikoterapi alacağım...
Evet çok şükür doktorumda öyle söylüyor 6 senedir ilaçsız basedebilmissin helal olsun dedi bana çok kötü zamanlar geçirdim ama ben panik atağın bukadar kötü bir hastalık olduğunu bilmiyordum ikinci gebeliğimde herşeyi yaşadım depresyon anksiyete panik atak hastalık hastalığı 9 ay boyunca hastaneye gidiyodum yataktan kalkamıyorum oğluma annem bakıyordu resmen işte ozaman anladım nasıl bı illet olduğunu korkmanıza gerek yok sizde hak ediyorsunuz anne olmayı rabbim yardımcınız olur inşallah şuan ilac kullaniyormusunuz

Teşekkür ederim bana güç verdiniz, Rabbim yardımcınız olsun sizinde Ben yenmiştim 5 yıl ilaçsız, ataksız geçirmiştim ama tekrar nüksetti. 1 aydır cipralex kullanıyorum. 6 kere falan da tranko buskas kullandım çok kötü olduğum anlarda, sonra içmedim bir daha :)

Ne demek birbirimize yardımcı olmamız lazım yaşayan bilir sadece Benle aynı ilacı kullanıyorsunuz bende cipralex kullanıyorum gecede remeron trankoyuda 5 kere falan içtim ama bana pek etki etmedi bı faydasını görmedim ama cipralexsi ilk zamanlar yarım yutuyordum iyi gelmemişti tam yutunca düzelmeye başladım çok şükür ben sezeryana girdiğimde aglayarak girdim bende panik atak var dedim doktorlar bişey olmucak sen 9 ay nasıl geçirdin surda yarım saatlik operasyonu gözü kapalı geçirirsin dedi güçlü ol pes etme bak ben yarım saat önce yine bı atak gecirdim sol kolum ağridi nefesim daraldı aklımda deli gibi düşünceler vardi halada var ama bı şekilde geçiriyorum Rabbime hamdolsunki elimiz ayağımız tutuyor dermansız bir hastalık değil sen hiç korkma belki hamilelik sana iyi gelicek duzelirsin öyle düşün piskolog yardımı al ben bizim gibi olupta 4 tane ard arda çocuk yapan bir arkadaşım var o bile kendine şaşıyor ama rabbim arkamızda oldukça biz iyi olucaz rabbimin izniyle

Çok şükür aynen söylediğiniz gibi Cipralex uzun sürede etki eden bir ilaç, kullandıkça çok daha iyi olacaksınız inşallah, o uyuşmalarınız da ataklarınız da geçip gidecek Yeter ki düzenli kullanın, bırakırken doktor kontrolünde bırakın. Sezeryanınız genel sezeryan mıydı?

Bende depresyon gecirdigimi düşünüyordum.meğer ona etki eden.birde demir depomun su kuyusu gibi bombos olmasi varmis.resmen dahiliyeye demir depom boş varil gibi donk donk yaparken gitmisim.sonra aksam üstü esyalar ile ilgili islerim vardi.valla terden bi hal oldum gozumde yildiz mı desem böcek mi desem biseyler bi uçuştu.sol kolum uyuştu durup dururken.kesin tansiyonum düştü de hic bu kadar kötü olmadim.3ay kullanmalik demir hapı yazdi.doktor.ama bu ilk demir kansızlığım değil adetlerim sağolsun. Surup gibi olani da içtim. Depolar yarılaninca basliyor ilaçlar bünyeyi zorlamaya.hir minnet dolan depolar.bi adette bitiyor.demek istediğim depresyonun gizli tetikleyicisi var.demir depolariniza da baktirin.hct hgb hikaye.

İnşallah inşallah cnm bu saatte kalktım gözümü açtım hemen aklımda kötü düşünceler Epidural anestezi oldum

İlacı kullandıkça geçicek, merak etme bence çok güçlüsün, epidural de ben bayılırdım bak kesin Ne kadar güçlü olduğunu hatırlatmalısın kendine
Evet ilk dogumumda korkudan bayılmıştım panik atak falan fazla yoktu o zamanlar 2. Doğumda çok ağladım kalp çarpıntısı nefes daralması artık oksijen verdiler piskiyatir doktor geldi onun eşliğinde doğum oldu

Hay Allah bende Allah nasip ederse genel sezeryan istiyorum, zaten annem beni de öyle doğurmuş doğumdan değil de hamilelik sürecindem korkuyorum, ama bence çok cesaretisiniz ikinciyi yapabilmişsiniz ilk doğumda bayılmanıza rağmen. Bu bile aslında çok güçlü olduğunuzu gösterir, ilaçları kullandıkça atlatacaksınız bence

İnşallah inşallah sizde atlatirsiniz rabbim nasip ettikten sonra herşey oluyor çok ağladım geceler boyu uyumadim buda bizim imtahanimiz rabbim kolaylastirsin sen trankonun faydasını gördün mü peki

Valla ben iki gündür iyi değilim yine ataklarim geldi ağrılarım malesef
Kafanı dağıtacak bir şey bulsan biraz toparlarsın belki, boş kalınca kendini, vücudunu dinleyince geliyor. Benim de az önce çarpıntım oldu ama paniklemeden, sohbet ediyordum iş arkadaşlarımla konuşmaya devam ettim, geçti şükür hemen bu arada yaşınız kaç?

Yaşım 22 ya annemlerdeyim akrabalarım gelmişti aşure yaptık mutluydum birden boğazımda yemek kaldı panikledim nefesim daraldı kalbim ağrıdi kötü oldum aklım almıyor bir panik atak anksiyete nasıl bu kadar gerçekçi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…