- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.561
Evet bende buraya üye olduktan sonra yanlız olmadigimin farkına vardım gerçekten çok kötü birşey benim direk kalbim ağrıyor sol tarafım komple ağrıyor artık etrafındakileri de huzursuz ediyorum evde tek kalamiyorum dışarı cikamiyorum her an kalp krizi geçiricem sanıyorum ve ağrılar oldukça hiç birşey yapasim gelmiyor şuan bunları agliyarak yazıyorum okadar doluyumki banyo yapamıyorum banyoya girince nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor ilaç bir nebze olsada işe yaradı gerçekten bunun farkındayım rabbim yardımcımız olsun inşallahAllahım biz senle aynıyız ya. Ben de öyleyim. Nerem ağrırsa ağrısın kalbe yoruyorum. Kalbimin pıt pıt attığını hissediyorum. Her an kalp krizi geçirecekmiş gibi tetikte bekliyorum. Kalp krizi haberi okuyamıyorum mesela. Sürekli sol kol ağrısı ve sol göğüs ağrısı çekiyorum. Sıcak hava aşırı rahatsız ediyor. Bazen nefes alamadığımı hissediyorum ya da böyle birden nefesim kesilecekmiş gibi geliyor. 1 buçuk yıldır böyleyim. Gitmediğim doktor kalmadı, herhangi bir sorun tok. Fakat ben kendimi inandıramıyorum bir şeyimin olmadığına. Kalbe takmış vaziyetteyim. Yaşadığım ağrılar sol meme üzerinden koltuk altına doğru oluyor. Belki de bir meme ağrısı bilemiyorum. Yakın zamanda bir genel cerrahi uzmanına da görüneceğim. Sürekli ölüm aklımda mesela. 2 yalına girecek bir Bebeğim var, bana bir şey olursa o ne yapar düşüncesi var. Panik ataktan ziyade yaşadıklarım düşünce odaklı. Düşündükçe ağrılarımın arttığını fark ettim. Burada olan bir çok kişi ile aynı şeyleri yaşıyorum. Her günü kendime zehir etmekten başka bir kârım yok. Sanki böyle hıçkıra hıçkıra ağlaşma geçecek her şey. Tükenmişlik sendromu mu yalıyorum anlamadım. Hani psikolog veya psikiyatra da gitmedim ben, ilaç kullanmıyorum-daha doğrusu kullanamıyorum. Kitaplarla videolarla atlatmaya çalışıyorum. Burada yazan tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorum. Yani demem o ki yalnız değilsin. Bence bu durumda bizi ayağa kaldıracak en önemli şey yalnız olmadığımızı bilmek. Çünkü ben ilk böyle olduğumda “Allahım dışarı da herkes ne kadar mutlu bir de bana bak neler hissediyorum.” derdim. Şimdi en azından yalnız olmadığımı biliyorum.