-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.541
Eşim yanlızken sıkıntı olmuyor ama arkadaşları olunca rahat edemiyoruz çocukta hareketlendikçe daha zor olmaya başladıAh cnm ya rabbim yardımcımız olsun inşallah geçer inşallah tez zamanda peki işte bi sıkıntı olmuyormu
amin canım inşallah, seninki de belki çocuk büyüdükçe toparlar, psikoterapi de alabilirsin aslında bu süreçte, bir nebze daha iyi hissedebilirsin belki. Umarım öyle olur, zaten bir tane versin Rabbim sağlıkla, o duyguyu tattırsın hiç ikinci çocukta gözüm yokAllah yardımcımız olsun canım ama psikolojik sorunum çocuk doğduktan sonra çıktı yani kime ne zaman ne olacağı belli olmuyor belki sana çocuk iyi gelecek bunu bilemeyiz
İnşAllah Rabbim hayırlısını nasip etsinamin canım inşallah, seninki de belki çocuk büyüdükçe toparlar, psikoterapi de alabilirsin aslında bu süreçte, bir nebze daha iyi hissedebilirsin belki. Umarım öyle olur, zaten bir tane versin Rabbim sağlıkla, o duyguyu tattırsın hiç ikinci çocukta gözüm yokAllah hepimize güç kuvvet versin, ileride bu günler geçip gittiğinde gülümseyerek hatırlayalım artık
Canım Allah senden de razı olsun. Bak bu durumu yaşamayan kimse bizi anlamaz ancak yaşayan anlıyor. yaşamayan aman ne saçma sapan şeylere kafayı takıyorsun delirdin mi diyor yada hiç umursamıyor bile. O yüzden biz birbirimize destek olacağız ve emin ol geçecek sana söz veriyorum bak birebir yaşamış biri olarak söz veriyorum geçecekİnşallah geçer inşallah artık beni anlayan kimsenin olmadigini düşünüyorum buraya yazıyorum Allah razı olsun sizlerden bana iyi geliyorsunuz rabbim hepimizin şifasını versin inşallah tez zamanda
Bir kere cesaret et lütfen bak devamı gelecek kaçtığın her dakika hiçbir zaman yanlız kalamayacaksın çocuğunla. Sen annesin onu den doğurdun ne zorluklarla belki de doğum geçirdin dimi yavruna neden zarar veresin bunu yapmak istemiyorsun ki sen. Kontrol sende ellerini kollarını ayaklarını sen kontrol ediyorsun sen istemediğin sürece hiçbirşey olmaz olmayacak.Sanki yanlız kalınca zarar vereceğim gibi hissediyorum baya korkuyorum ilaç rahatlattı ama cesaret edemiyorum
Ama sanki kontrolümü kaybedecekmiş gibi hissediyorum evet elim kolum benim kontrolümde ama o an o kadar panikliyorum ki anlatamamBir kere cesaret et lütfen bak devamı gelecek kaçtığın her dakika hiçbir zaman yanlız kalamayacaksın çocuğunla. Sen annesin onu den doğurdun ne zorluklarla belki de doğum geçirdin dimi yavruna neden zarar veresin bunu yapmak istemiyorsun ki sen. Kontrol sende ellerini kollarını ayaklarını sen kontrol ediyorsun sen istemediğin sürece hiçbirşey olmaz olmayacak.
İnşallah canım inşallah geçecek gerçekten yaşamayan bilmiyor malesef dışardan konuşması kolay ama ben cidden düşmanımın bile öyle olmasını istemem çünkü çok zor bı hastalikCanım Allah senden de razı olsun. Bak bu durumu yaşamayan kimse bizi anlamaz ancak yaşayan anlıyor. yaşamayan aman ne saçma sapan şeylere kafayı takıyorsun delirdin mi diyor yada hiç umursamıyor bile. O yüzden biz birbirimize destek olacağız ve emin ol geçecek sana söz veriyorum bak birebir yaşamış biri olarak söz veriyorum geçecek
Bence sen bı kaç gün evde kalmayı dene üstüne git bak asarsin inşallah bak ben tek kalamiyordum ölücem bişey olacak okadar panik oluyordumki ağlardım tek bırakmayın diye tek kaldigimda ambulans falan gelirdi okadar fenalasirdim piskiyatirim bana tek kalmayı dene tek dışarı çıkmayı dene dedi bende tek kaldım ve şansıma tek kaldığım gün elektrikler kesildi korktum kötü oldum ağladım cocuklarimda uyuyordu napacagimi bilemedim kalbim ağrıdı nefesim daraldı kolum ağridi vücudum uyuştu ama ona rağmen bekledim tek başıma ve o günden sonra tek kalmaya bir nebze olsada alıştım çok şükür sende öyle yap rabbim bize bir akıl vermiş bu panik atak biz delirmedik ki sen bı cana zarar veresin inan buna üstüne git inşallah aşacaksınEşim yanlızken sıkıntı olmuyor ama arkadaşları olunca rahat edemiyoruz çocukta hareketlendikçe daha zor olmaya başladı
Biliyorum zaten korkutan o canım ya kontrolümü kaybedersem yaparsam ama yapmayacaksın bak yapmak istesen su ana kadar kaç kez yapardın dimi sna kim engel olabilirdi kimse olamazdı. O yüzden aklına her ya kontrolümü kaybedersem diye düşünce geldiğinde hayır herşey benim kontrolüm altında de beynini bu şekilde eğitmen gerekiyor zor da olsa yapman lazım bir korktun 2 korktun 3. De korkmadıgında ya evet gerçekten düzeliyorum diyorsun. Yeni doğum yapmışsın doğum insanı her anlamda değiştiriyor tamamiyle bunhassasiyetin bundan kaynaklı ama geçecek biraz gayret etAma sanki kontrolümü kaybedecekmiş gibi hissediyorum evet elim kolum benim kontrolümde ama o an o kadar panikliyorum ki anlatamam
Aslında bu hastalık değil canım bak biz çok hassas insanlarız karıncayı bile incitmekten korkuyorsundur eminim zaten vesvese en çok böyle insanlara oluyor. Korkusuz hiçbirşeye zarar vermekten korkmayan insanlar yaşamaz vesvese. Algını değiştireceksin ya seni yaratan elbet yolunu gösterir dua et birde sana bi dua atayım 7 gün yap dua et allaha çok iyi geliyorİnşallah canım inşallah geçecek gerçekten yaşamayan bilmiyor malesef dışardan konuşması kolay ama ben cidden düşmanımın bile öyle olmasını istemem çünkü çok zor bı hastalik
Evet gerçekten öyleyim dua ediyorum ablalarim hocalar bende kurs okudum çok yapıyorum yani demekki bir zamanı var duamin kabul olması icinAslında bu hastalık değil canım bak biz çok hassas insanlarız karıncayı bile incitmekten korkuyorsundur eminim zaten vesvese en çok böyle insanlara oluyor. Korkusuz hiçbirşeye zarar vermekten korkmayan insanlar yaşamaz vesvese. Algını değiştireceksin ya seni yaratan elbet yolunu gösterir dua et birde sana bi dua atayım 7 gün yap dua et allaha çok iyi geliyor
Herşey düzelecek İnan buna bak bende çok zor zamanlar geçirdim ben babamın cenazesinde ruh gibiydim kafamdaki düşünceler yüzünden 1 dakika beynim susmuyordu kendimden geçmiştim tamamen ama düzeliyor sabırla dua et atacağım dua da yap emin ol iyi gelecekEvet gerçekten öyleyim dua ediyorum ablalarim hocalar bende kurs okudum çok yapıyorum yani demekki bir zamanı var duamin kabul olması icin
Evet gerçekten öyleyim dua ediyorum ablalarim hocalar bende kurs okudum çok yapıyorum yani demekki bir zamanı var duamin kabul olması icin
Cesaret edip mBiliyorum zaten korkutan o canım ya kontrolümü kaybedersem yaparsam ama yapmayacaksın bak yapmak istesen su ana kadar kaç kez yapardın dimi sna kim engel olabilirdi kimse olamazdı. O yüzden aklına her ya kontrolümü kaybedersem diye düşünce geldiğinde hayır herşey benim kontrolüm altında de beynini bu şekilde eğitmen gerekiyor zor da olsa yapman lazım bir korktun 2 korktun 3. De korkmadıgında ya evet gerçekten düzeliyorum diyorsun. Yeni doğum yapmışsın doğum insanı her anlamda değiştiriyor tamamiyle bunhassasiyetin bundan kaynaklı ama geçecek biraz gayret et
Biliyorum zaten korkutan o canım ya kontrolümü kaybedersem yaparsam ama yapmayacaksın bak yapmak istesen su ana kadar kaç kez yapardın dimi sna kim engel olabilirdi kimse olamazdı. O yüzden aklına her ya kontrolümü kaybedersem diye düşünce geldiğinde hayır herşey benim kontrolüm altında de beynini bu şekilde eğitmen gerekiyor zor da olsa yapman lazım bir korktun 2 korktun 3. De korkmadıgında ya evet gerçekten düzeliyorum diyorsun. Yeni doğum yapmışsın doğum insanı her anlamda değiştiriyor tamamiyle bunhassasiyetin bundan kaynaklı ama geçecek biraz gayret e
Cesaret edip kalacam mecbur dua edin banaBiliyorum zaten korkutan o canım ya kontrolümü kaybedersem yaparsam ama yapmayacaksın bak yapmak istesen su ana kadar kaç kez yapardın dimi sna kim engel olabilirdi kimse olamazdı. O yüzden aklına her ya kontrolümü kaybedersem diye düşünce geldiğinde hayır herşey benim kontrolüm altında de beynini bu şekilde eğitmen gerekiyor zor da olsa yapman lazım bir korktun 2 korktun 3. De korkmadıgında ya evet gerçekten düzeliyorum diyorsun. Yeni doğum yapmışsın doğum insanı her anlamda değiştiriyor tamamiyle bunhassasiyetin bundan kaynaklı ama geçecek biraz gayret et
İnşAllah bi kaç kere üstüne gitmeye çalıştım ama pes ettim hepBence sen bı kaç gün evde kalmayı dene üstüne git bak asarsin inşallah bak ben tek kalamiyordum ölücem bişey olacak okadar panik oluyordumki ağlardım tek bırakmayın diye tek kaldigimda ambulans falan gelirdi okadar fenalasirdim piskiyatirim bana tek kalmayı dene tek dışarı çıkmayı dene dedi bende tek kaldım ve şansıma tek kaldığım gün elektrikler kesildi korktum kötü oldum ağladım cocuklarimda uyuyordu napacagimi bilemedim kalbim ağrıdı nefesim daraldı kolum ağridi vücudum uyuştu ama ona rağmen bekledim tek başıma ve o günden sonra tek kalmaya bir nebze olsada alıştım çok şükür sende öyle yap rabbim bize bir akıl vermiş bu panik atak biz delirmedik ki sen bı cana zarar veresin inan buna üstüne git inşallah aşacaksın
Pes etme sen korktukca dahada ilerliceksin rica ediyorum evde kalmayı dene bak dene gerçekten aşarsin rabbim yardımcın olurİnşAllah bi kaç kere üstüne gitmeye çalıştım ama pes ettim hep
Allahım biz senle aynıyız ya. Ben de öyleyim. Nerem ağrırsa ağrısın kalbe yoruyorum. Kalbimin pıt pıt attığını hissediyorum. Her an kalp krizi geçirecekmiş gibi tetikte bekliyorum. Kalp krizi haberi okuyamıyorum mesela. Sürekli sol kol ağrısı ve sol göğüs ağrısı çekiyorum. Sıcak hava aşırı rahatsız ediyor. Bazen nefes alamadığımı hissediyorum ya da böyle birden nefesim kesilecekmiş gibi geliyor. 1 buçuk yıldır böyleyim. Gitmediğim doktor kalmadı, herhangi bir sorun tok. Fakat ben kendimi inandıramıyorum bir şeyimin olmadığına. Kalbe takmış vaziyetteyim. Yaşadığım ağrılar sol meme üzerinden koltuk altına doğru oluyor. Belki de bir meme ağrısı bilemiyorum. Yakın zamanda bir genel cerrahi uzmanına da görüneceğim. Sürekli ölüm aklımda mesela. 2 yalına girecek bir Bebeğim var, bana bir şey olursa o ne yapar düşüncesi var. Panik ataktan ziyade yaşadıklarım düşünce odaklı. Düşündükçe ağrılarımın arttığını fark ettim. Burada olan bir çok kişi ile aynı şeyleri yaşıyorum. Her günü kendime zehir etmekten başka bir kârım yok. Sanki böyle hıçkıra hıçkıra ağlaşma geçecek her şey. Tükenmişlik sendromu mu yalıyorum anlamadım. Hani psikolog veya psikiyatra da gitmedim ben, ilaç kullanmıyorum-daha doğrusu kullanamıyorum. Kitaplarla videolarla atlatmaya çalışıyorum. Burada yazan tavsiyeleri uygulamaya çalışıyorum. Yani demem o ki yalnız değilsin. Bence bu durumda bizi ayağa kaldıracak en önemli şey yalnız olmadığımızı bilmek. Çünkü ben ilk böyle olduğumda “Allahım dışarı da herkes ne kadar mutlu bir de bana bak neler hissediyorum.” derdim. Şimdi en azından yalnız olmadığımı biliyorum.Yani bende bir nebze olsa basetmeyi basariyorum ama ufak bı ağrı bile olsa heme aklıma kötü şeyler geliyor zaten bu ağrılar beni atağa sürüklüyor bide regl dönemim ondanda oluyor galiba ben kalp odakliyim herşeyi kalbe yoruyorum direk karnım Ağrısa bacağım bile Ağrısa kalp diyorumartık kafayı yicem
İnşAllah kalacam mutlaka deneyeceğim bu seferPes etme sen korktukca dahada ilerliceksin rica ediyorum evde kalmayı dene bak dene gerçekten aşarsin rabbim yardımcın olur