-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.981
Bende bugün holteri çıkardım yarın sonucu alacağım nabzim 120 lerde seyrediyor.İlac başladım.Cipr.....adindaİnşallah kuzumevet ilaca başladım on gün oldu artık baş edilemez bir hal almıştı haftada iki kez acillik oluyordum
İlaca başladın mı canım uzun süredir bu sorunla uğraşıyordun bir de ilaç alarak dene bakalım nasıl olacak yazdığın ilacı biliyorum inşallah iyi gelir derdin son bulurBende bugün holteri çıkardım yarın sonucu alacağım nabzim 120 lerde seyrediyor.İlac başladım.Cipr.....adinda
Malesef aynı bende öyleyim öyleydim. Rabbim kimseye bu durumu yaşatmasın resmen ölümü bekler gibi tereddüt içerisindeyiz. Bişeye odakta olamıyorsun. Sürekli beyninde bu atak ve sebepsiz ağrılar. Çok zor inanın
Niloya canım bugün randevum var piskiyatire şimdi gidiyorum ama şuan bile tetikteyim çok sıkıntılıyım heryerim alarımda bu sefer kesin birşey var bendeİlaca başladın mı canım uzun süredir bu sorunla uğraşıyordun bir de ilaç alarak dene bakalım nasıl olacak yazdığın ilacı biliyorum inşallah iyi gelir derdin son bulur
Bak attığım kitabı mutlaka oku ben şuan ona başladım Panik Atakta diye o kadar bizi anlatıyor kiAynen
Niloya canım bugün randevum var piskiyatire şimdi gidiyorum ama şuan bile tetikteyim çok sıkıntılıyım heryerim alarımda bu sefer kesin birşey var bende
Citoles eşininkinin adı evet kullandım bana o etki etmemişti ben eksi ilacım paxeraya geri döndüm duloxx kullanmadım ama mutlaka doktorun verdiği ilacı kullan yanında başka birşey yazmadı mı canım mutlaka ilaç yanında kitap da okuCanım piskiyatir ilaç yazdı ilacimin adı duloxx birde eşime yazdılar oda citilos nasıl sence kullandı mi hic
Yok yazmadı canım hem fibromiyaljini azaltacak hem anksiyete iyi gelecek dedi benim eşim citoles sinirlilik iç sıkıntısı için aldı inşallah ilaçlar fayda eder canım yaCitoles eşininkinin adı evet kullandım bana o etki etmemişti ben eksi ilacım paxeraya geri döndüm duloxx kullanmadım ama mutlaka doktorun verdiği ilacı kullan yanında başka birşey yazmadı mı canım mutlaka ilaç yanında kitap da oku
O kitabı nerden aldın canmBak attığım kitabı mutlaka oku ben şuan ona başladım Panik Atakta diye o kadar bizi anlatıyor ki
Doktor sana ilaç etki edene kadar atağı anksiyeteyi azaltacak ilaç verir
Evet iyi düşününce insan iyi hissediyorRuss Harris in kitaplarını okudum Mutluluk Tuzağı özellikle tavsiye ederim çok faydası oldu İyi Hissetmek kitabını Beyhan Budakın videolarını izlemeni tavsiye ederim. Ekim 2019dan beri terapi alıyorum daha anca tam faydasını görmeye başladım ilk başlarda evet insan mutlaka bir yerimde birşey var diyor inanmıyor hatta doktorlara inanmıyor bulamıyorlar ölücem işte diyorsun ama artık öyle düşünmüyorum vakti saati geldiyse ölüme engel olamam anın değerini iyi bilmeliyim er ya da geç öleceğiz sürekli öleceğim dersek hayattan zevk alamayız kalbin hızlı mı atıyor bırak atsın ama egzersiz de yapmanı öneririm bu kitaplarda var yazıyor kalbim çok hızlı atıyor içimden sakin sakin birazdan yavaşlayacak onu dikkate almamaya çalışıyorum benim de beynim sürekli felaket senaryoları kuruyordu hiç unutmam 2 ya da 3.seansımdı doktorumun anlattığı hala gözümün önüne gelir o anlatıyordu beni içimden diyordum ki anlatıyorsun işte boşa anlatıyorsun fayda etmiyor kapıdan çıkınca biraz rahatlıyorum ertesi gün yine hastaneye gidicem işte diyordum sonra sonra uygulamaya çalıştım doktorumun dediklerini dinledim terapiyi hiç aksatmadım imkanımız da vardı çok şükür eğer terapi alma imkanı olmayanlar için mutlaka bu kitapları okumalarını tavsiye ederim doktorumun anlattığı çoğu şey bu kitaplarda var geçiyor emin olun dün akşam dolunayı izliyordum bi ara çok parlaktı sonra bulutlar geldi ay görünmez oldu sonra yavaş yavaş bulutlar seyreldi ay arasından harika bir görüntü oluşturdu hayatımızda öyle bazen çok zor günler geçiriyoruz ama sonrasında aydınlık güzel ferah günler geliyor ama o geçirdiğimiz süreç bize birçok şey öğretiyor belki ben bunları yaşamasaydım şimdiki ben olamayacaktım evet çok zor bir süreçti kimsenin yaşamasını istemem fakat şuanki ben çok daha güzel
İnşAllah eder canım eşinin de doktora gitmesi iyi bir davranış genelde erkekler doktora gitme konusunda karşıtlarYok yazmadı canım hem fibromiyaljini azaltacak hem anksiyete iyi gelecek dedi benim eşim citoles sinirlilik iç sıkıntısı için aldı inşallah ilaçlar fayda eder canım ya
D&R dan alıyorum ben kitaplarımı ilacın fayda etmeye başladıkça inşallah şikayetlerin de azalırO kitabı nerden aldın canm
Ben uzun süredir bu hastalığı yaşıyorum zamanla tecrübe edindim diyelim sadece ilaçla olmadığını da anladım eğer ilaçsız başedebilirim dersen mutlaka bu hastalıkla ilgili kitapları okumanızı tavsiye ederim topiğin en başına fayda gördüğüm kitapların resimlerini paylaşacağım terapistimin anlattıkları hep o kitaplarda yazıyor ilaçların şöyle bir fonksiyonu var koltuk değneği gibi düşünün bacağı rahatsız olan birini düşünün değnekten destek alıyor ama asıl olan yürümeyi kişi kendi sağlıyor değil mi aynen o şekilde ilaç bu etkileri azaltıyor gayret etmek bize kalmış birşey örneğin benim kaç gündür dizim ağrıyor daha önce de aynı ağrıyı çektim doktora gittim menisküs başlangıcı ve kas ağrısı birleşimi dedi ama yine ağrım başladı kafam felaket senaryoları kurmaya başlamışken şöyle diyordu acaba dizimde kemikte tümör olabilir mi sonra kendime doğru olan düşünceyi söyledim bu tarz düşünce sistemi de İyi Hissetmek kitabında okumuştum hayır bacağımda yine bikaç yıl önce yaşadığım ağrı başladı doktora gidip kontrolümü yaptıracağım ama panik olduğum için değil bacağımdaki ağrı için doktorun tedavisini uygulamak için gideceğim eğer kendimi düşüncelere kaptırsam hemen acile gidip aşırı ağrıdığını söyleyip röntgen çektirir rahatlatırdım eski bir ben olsa böyle yapardıNiloyatospikk seni burdan takip ediyorum bu işin uzmanı olmuşsun gerçekten yaşaya yaşaya hiç psikolog psikiyatri gitmedim ama sanki ihtiyacım var gitmeye anksiyete var en çok beni etkileyen her an bi şey olacak korkusu hep endişeli bi hal hasta mıyım düşünceleri insan ilişkilerindeki olayları kafaya takma kendimden sıkıldım artık öfke kontrolüm de yok
Kuzum ben mesela aşı olmaya bile korkuyorum. Aşının yan etkilerini yaşayan insanları gördükçe tırsıyorum. Saha az önce kalp krizi geçiren bir adamı duydum işte 10 gün önce aşı olmuş. Ama adam daha önceden de 2 kez kalp krizi geçirmiş 6 tane stent varmış ama ben bunlara odaklanmayıP kalp Krizine odaklanıyorumŞuan beni anlatıyorsun gerçekten ama bak düşüne düşüne atak gelir düşünmemiz lazım canm kalbim sol kolum omuzum sırtım yani anlicagin sol tarafimin heryeri ağrıyor anlatamam ama bütün polik gittim temiz şükür en son çare piskiyatir rabbim yar ve yardımcımiz olsun
Görümcem ve komşum sıtmalandı sadece 1 gün sürmüş bunları duydum mesela ben de inanılmaz korkuyorumKuzum ben mesela aşı olmaya bile korkuyorum. Aşının yan etkilerini yaşayan insanları gördükçe tırsıyorum. Saha az önce kalp krizi geçiren bir adamı duydum işte 10 gün önce aşı olmuş. Ama adam daha önceden de 2 kez kalp krizi geçirmiş 6 tane stent varmış ama ben bunlara odaklanmayıP kalp Krizine odaklanıyorum
Aslında aşı sıram geldi kuzum ama işte bu yan etkileri duydukça korkuyorum. Anksiyete tavan yapıyor. Yani böyle aşı olduğumda o yan etkileri düşündükçe kendimi çok kötü yaparım ben kendimi biliyorum. Ne olacak bilemiyorum artık. Sen ilk zamanlara göre çok çok iyisin be maşallah canımGörümcem ve komşum sıtmalandı sadece 1 gün sürmüş bunları duydum mesela ben de inanılmaz korkuyorum
Arkadaşlar ayrı konu açtım kitaplar ile ilgili en başa linki de koyacağımBu hastalıkları yaşamış biri olarak okuduğum ve faydasını gördüğüm kitapları burada paylaşacağım. Terapi alma imkanı olmayanların okumasını tavsiye ettiğim terapistimin anlattığı çoğu şeylerin bu kitaplarda yer alıyor. Fayda görmemizi ve hayata daha anlamlı bakabilmemizi temenni ediyorum.
Aynen valla bende aynıyım kalbe taktım felaketKuzum ben mesela aşı olmaya bile korkuyorum. Aşının yan etkilerini yaşayan insanları gördükçe tırsıyorum. Saha az önce kalp krizi geçiren bir adamı duydum işte 10 gün önce aşı olmuş. Ama adam daha önceden de 2 kez kalp krizi geçirmiş 6 tane stent varmış ama ben bunlara odaklanmayıP kalp Krizine odaklanıyorum
Yok çok sağolsun banada faydası çok oluyor ne onu yatırıyorum ne ben yatıyorum destekçim oda fazla asabi bu 5 aydır isteksiz hep uyuyor çocuklarla ilgilenemiyor ondan gitti inşallah iyi olucaz ilaçların faydası olacağına inanıyorumİnşAllah eder canım eşinin de doktora gitmesi iyi bir davranış genelde erkekler doktora gitme konusunda karşıtlar