- 30 Mart 2020
- 219
- 117
- 32
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.021
Sen stres yaptığın için terliyorsun kuzum bir de hava aşırı sıcak. Bence bu anksiyete aşırı sıcakları sevmiyor. Benim de mesela şu an kalbim çarpıyor gibi gelmişti ama nabzımı ölçtüğümde 80di. Her şey beynimizin bir oyunu ama ben bu oyuna nedense her seferinde kanıyorum.Senin göğüs kafesin sızlıyor benim bildiğin kalbim çok ağrıyor şuan bile bı terleme endişe
Şu okuduğun kitapların hepsinin isimlerini söyler misin kuzum alıp okuyacağımAllah herkese iyilik versin inşallah aslında çok iyi değilim ama en baştakilere göre kıyaslama yaparsam iyiyim
Ben de mesela her ilacı kullanamıyorum korkuma yan etkiden dolayı evde kas gevşetici ilaç var hep içtiğim marka evde bitmiş başka var muadili ama içmeye korkuyorum sırf yan etkisinden dolayı
En baş sayfaya link koydum kitapların olduğuŞu okuduğun kitapların hepsinin isimlerini söyler misin kuzum alıp okuyacağım
Şu okuduğun kitapların hepsinin isimlerini söyler misin kuzum alıp okuyacağım
Tamamdır çok teşekkürlerEn baş sayfaya link koydum kitapların olduğu
Benim Holter sonucim çok yüksek çıktı 160 karı görmüş Nabiz çok kere.Kardiyolig ilaç başlattı bir ay sonra kontrolüm var ilaç iyi geldi bugün nabzim doksanı gormedi yaniKızlar holter sonucunuz nasıl çıktı ? Endişeliyim ben ya
Sana kardiyolog mu cip... yazdı canımBenim Holter sonucim çok yüksek çıktı 160 karı görmüş Nabiz çok kere.Kardiyolig ilaç başlattı bir ay sonra kontrolüm var ilaç iyi geldi bugün nabzim doksanı gormedi yani
Hayır onu psikiyatri yazdı.nabiz ilacını kardiyolog yazdı çok iyi geldi nefes nefese kalmiyorumSana kardiyolog mu cip... yazdı canım
Ay kuzum acaba benim ne çıkacak çok korkuyorum sende bas donmesi falan oluyor muydu bende bas donmesi var ritim bozukluğundan korkuyorum o yüzdenKalbimde ritim bozukluğu yok sadece hızlı çalışıyormuş
Ay bende öyleyim hiç iyi olmucazmi ya sabah sabah bile geldi atak yaşadım ufaktan ama şuan belirtileri üstümden gitmiyor korkutuyorKızlar nasılsınız ben öbürtaraftan bağlanıyorum yine
Bence panikten seninde nabzın artıyordur.beni ilaç çok rahatlattı kalpçinin verdigiAy kuzum acaba benim ne çıkacak çok korkuyorum sende bas donmesi falan oluyor muydu bende bas donmesi var ritim bozukluğundan korkuyorum o yüzden
Did.. diye başlayan bir ilaç mıHayır onu psikiyatri yazdı.nabiz ilacını kardiyolog yazdı çok iyi geldi nefes nefese kalmiyorum
Canim ilaç kullanmaya başladım bende mide bulantısı aşırı esneme var normalmi acabaSana kardiyolog mu cip... yazdı canım
Mide bulantısı oluyor ilk bu ilaçlara başlarkenCanim ilaç kullanmaya başladım bende mide bulantısı aşırı esneme var normalmi acaba
Esneme halsizlik oluyormu canımMide bulantısı oluyor ilk bu ilaçlara başlarken
Evet esneme ve halsizlik de oluyordu hatta paxera 20 de bende hala halsizlik oluyorEsneme halsizlik oluyormu canım
Hayır conco.. diye 5 mg bir ilacDid.. diye başlayan bir ilaç mı