- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.869
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.941
90 aşırı değil korkmana gerek yokNabzım 90 çıktı yine allahım yaaa yemin ederim huzurum kalmadı
Kuzum sanki nabzım güm güm atıyor. Bide bişey soracağım sizde eğilip kalkarken çarpıntı oluyor mu ayakkabı bağlarken ve ya alaturka tuvalet kullanırken örneğin ?90 aşırı değil korkmana gerek yok
Evet bazen oluyor güm güm atması sen kalbine odaklandığın için daha fazla hissediyorsun kalp atışınıKuzum sanki nabzım güm güm atıyor. Bide bişey soracağım sizde eğilip kalkarken çarpıntı oluyor mu ayakkabı bağlarken ve ya alaturka tuvalet kullanırken örneğin ?
Özellikle eğilip kalkınca olması beni düşündürdüEvet bazen oluyor güm güm atması sen kalbine odaklandığın için daha fazla hissediyorsun kalp atışını
Terapi alma imkanınız varsa alın eğer başedemiyorsanız sürekli hastaneye gidiyorsanız psikiyatriye gitmenizi öneririm en azından biraz azalır korkunuz terapi alma imkanınız yoksa mutlaka bu hastalıkla ilgili videolar izleyip kitapları mutlaka ama mutlaka okuyun artık panik ataktan dolayı hastaneye gitmiyorum desem yeridir terapi aldım yanında hep kitap da okudumMerhabalar bende seninle aynı dertteyim kalp ağrısı kol ağrısı içimde hergun ölecem korkusu kalp krizi geçirecem korkusu hergün ama hergun ölüyorum acillere gidiyorum çok kötü bı hastalık rabbim yaşatmasın kimseye bizlere şifa versin artık dayanamıyorum birde bişey sorucam ben ilaç tedavisine baslicam sizce başlasam mi
Terapi alma imkanınız varsa alın eğer başedemiyorsanız sürekli hastaneye gidiyorsanız psikiyatriye gitmenizi öneririm en azından biraz azalır korkunuz terapi alma imkanınız yoksa mutlaka bu hastalıkla ilgili videolar izleyip kitapları mutlaka ama mutlaka okuyun artık panik ataktan dolayı hastaneye gitmiyorum desem yeridir terapi aldım yanında hep kitap da okudumt
Şuan bile çok kötüyüm kalbim ağrıyor korkuyorum napacam yaTerapi alma imkanınız varsa alın eğer başedemiyorsanız sürekli hastaneye gidiyorsanız psikiyatriye gitmenizi öneririm en azından biraz azalır korkunuz terapi alma imkanınız yoksa mutlaka bu hastalıkla ilgili videolar izleyip kitapları mutlaka ama mutlaka okuyun artık panik ataktan dolayı hastaneye gitmiyorum desem yeridir terapi aldım yanında hep kitap da okudum
Sizi çok iyi anlıyorum çokk inanınDevletin piskologuna gittim ama fayda etmedi ilaç tedavisi önerdiler pazartesi gidicem inşallah artık beni çok beter etmeye başladı ikitane çocuğum var onlara bile bakamıyorum kalbimi dinlemekten en son iki gün. Önce acildeydim kalp krizi diye gittim öldüm öldüm öldüm dirildim
İnşallah atlatacaz rabbim yardımcımız olsun çocuklarımla bile ilgilenmiyorum hayatımı alt üst etti ilaç tedavisine mecbur baslicam yani şimdilik terapiye imkanım yokSizi çok iyi anlıyorum çokk inanın
Eğer başa çıkılmaz bir hal aldıysa ilaç öneriyor doktorlar daha sonra ilaç etkisini göstermeye başlayınca terapi eğer terapi alma imkanınız yoksa mutlaka bu hastalık ile ilgili gerçek uzmanların kitaplarını okumanızı tavsiye ederim sadece ilaçla da olmuyor emin olun kendimizi geliştirmek çok önemli bu hastalıkta yoksa hemen kandırıyor insanı ve doktor doktor geziyor insan defalarca kez yokluyor şu sıralar da yokluyor beni ama dikkate almamaya çalışıyorum onunla savaşınca takati kalmıyor insanın tüm enerjisini emiyor
İnşallah sizdede birşey çıkmaz ben gecen hafta kardiyolojiye gittim holter efor hepsi temiz çıktı hep bu lanet hastalıktan oluyoruz bizi ele almış hergun aynı acilari çekiyoruz siz ilaç aldinizmi hicKuzum bende de var kalp ağrısı 29 unda ritim holter takılacak şimdiden korkup evham yapıyorum kötü çıkarsa ne yapacağım diyebide benim annem kalp hastası dr 30 yaşından sonra sende de çıkabilir dedi
İnşallah kuzumİnşallah sizdede birşey çıkmaz ben gecen hafta kardiyolojiye gittim holter efor hepsi temiz çıktı hep bu lanet hastalıktan oluyoruz bizi ele almış hergun aynı acilari çekiyoruz siz ilaç aldinizmi hic
Bende aynı sizin gibiyim ilaçtan korkuyorum ilaç fayda ettimi hangi ilacı kullanıyorsunuz etkileri nelerİnşallah kuzumevet ilaca başladım on gün oldu artık baş edilemez bir hal almıştı haftada iki kez acillik oluyordum
Ah ya bende senin gibiyim aynı duyguları yaşıyoruz hergun kalp krizi geçirecem diye kendimi yiyorum kalbim ağrıyor kolum ağrıyor kalp krizinin bütün belirtilerini yaşıyorum inanın hiç ilaç almamıştım ama artık baslicam mecbur yoksa çocuklarıma bile bakamıyorumHiç bilmiyorum canım ama her gün gece evladım uyuduğunda yüzüne bakıp ağlıyorum Allaha yalvarıyorum benim yaşadıklarımı yaşatma diye hastalık hastasıyım kalbime takmış durumdayım kalp krizinden çok korkuyorum tedavi görüyordum tedavimin 5. ayında hamile olduğumu öğrendim ve ilaçları bıraktım ölüm haberi duyduğumda hemen neden ölmüş diye soruyorum
Selamlar.. ben de sizinle aynı şeyleri yaşayan insanlardan biriyim. 1 buçuk yıl önce başladı her şey. İlk başladığında bir tek ben de var sanıyordum ve dışarıda mutlu mutlu gezen insanlara bakıp özenirdim. İnsanlar ne kasar mutlu bir de bana bak derdim. Ama şimdi bakıyorum ki benim gibi olan, hisseden bir sürü kişi var. Benim de her günüm kalbimi dinlemekle geçiyor. Aynı senin gibi hep sol kolum ağrır sol göğüs kafesim. Hiç sağ yanımın ağrıdığını bilmem. Sol memede özellikle hissederim ağrıyı. Bütün doktoralara gittim çok şükür Allah’a Sonuçlarım temiz. Fakat ben kendimi iyi olduğuma asla inandıramıyorum. Henüz psikiyatri veya psikolog desteği almadım. Ancak benim 20 aylık bir kızım var. Durumum işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Hani öyle acillik olmuyorum kendi kendime atlatmaya çalışıyorum ama hissetmek, kalp krizini düşünmek bile çok kötü bir şey. BaşIm ağrısa kalbe yoruyorum o dereceAh ya bende senin gibiyim aynı duyguları yaşıyoruz hergun kalp krizi geçirecem diye kendimi yiyorum kalbim ağrıyor kolum ağrıyor kalp krizinin bütün belirtilerini yaşıyorum inanın hiç ilaç almamıştım ama artık baslicam mecbur yoksa çocuklarıma bile bakamıyorum
Canım benim ya seni okadar çok iyi anlıyorum ki çok kötü birsey çok. Valla şuan bile kötüyüm birseyim yok diye kendimi avutuyorum ama ikna olamıyorum inşallah pazartesi randevu aldım ilaca baslicam mecburenSelamlar.. ben de sizinle aynı şeyleri yaşayan insanlardan biriyim. 1 buçuk yıl önce başladı her şey. İlk başladığında bir tek ben de var sanıyordum ve dışarıda mutlu mutlu gezen insanlara bakıp özenirdim. İnsanlar ne kasar mutlu bir de bana bak derdim. Ama şimdi bakıyorum ki benim gibi olan, hisseden bir sürü kişi var. Benim de her günüm kalbimi dinlemekle geçiyor. Aynı senin gibi hep sol kolum ağrır sol göğüs kafesim. Hiç sağ yanımın ağrıdığını bilmem. Sol memede özellikle hissederim ağrıyı. Bütün doktoralara gittim çok şükür Allah’a Sonuçlarım temiz. Fakat ben kendimi iyi olduğuma asla inandıramıyorum. Henüz psikiyatri veya psikolog desteği almadım. Ancak benim 20 aylık bir kızım var. Durumum işin içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Hani öyle acillik olmuyorum kendi kendime atlatmaya çalışıyorum ama hissetmek, kalp krizini düşünmek bile çok kötü bir şey. BaşIm ağrısa kalbe yoruyorum o dereceO nedenle ben se sanırım artık ilaca başlayacağım...