-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.001
Canım benim ilacimin reçetesinde intahar meyil falan yazıyor çok korktum ya bu seferde kafam oraya gitti her ilaçta böyle yaziyormuİnşAllah eder canım eşinin de doktora gitmesi iyi bir davranış genelde erkekler doktora gitme konusunda karşıtlar
Evet canım ben kullanıyorum bugün başladım inşallah iyi gelir şuan çok kötüyüm atak geldi neyapacagimida bilmiyorum çok korkuyorum bu sefer gerçekten birşey var diyorumEvet yurtsisinda yasiyorum, gercekten de cok iyi olmus bu konu, herkes yalniz olmadigini goruyor.. bu arada ben bir sey sorucaktim aranizda anksiyete icin magnezyum kullanan var mi? Rahatlatiyormus sanirim
Doktora gittiğinde söyledin mi peki bu durumu?Aynen valla bende aynıyım kalbe taktım felaket
Evet bu tarz çoğu ilaçta yazıyor korkmana gerek yok eğer o tarz bir yan etkinin çok olduğunu farkedersen doktora yeniden git ve yan etkiyi yaşadığını söyleCanım benim ilacimin reçetesinde intahar meyil falan yazıyor çok korktum ya bu seferde kafam oraya gitti her ilaçta böyle yaziyormu
Allah herkese iyilik versin inşallah aslında çok iyi değilim ama en baştakilere göre kıyaslama yaparsam iyiyimAslında aşı sıram geldi kuzum ama işte bu yan etkileri duydukça korkuyorum. Anksiyete tavan yapıyor. Yani böyle aşı olduğumda o yan etkileri düşündükçe kendimi çok kötü yaparım ben kendimi biliyorum. Ne olacak bilemiyorum artık. Sen ilk zamanlara göre çok çok iyisin be maşallah canım
Doktora gittiğinde söyledin mi peki bu durumu?
Ay canım bende şuan öyleyim kolum kalbim ağrıyor korkudan ne yapacağım bilmiyorum of ofKızlar merhaba bende yeni geldim sayfaya. Bir süredir anksiyetem var. Aşırı derecede ölüm korkusu her ağrıyan yerimde beyin kanaması kalp krizi inme ihtimali düşünmek ve asla deliksiz uyumamak ile devam ediyor şu an. Sanırım deliriyorum. Ailemle oturuyorum ve içimden bir ses sen öleceksin baban dayanamayıp kalp krizi geçirecek şu olacak bu olacak gibi senaryolar yazıyor. Allah hepimize yardım etsin. Gerçekten sıradan monoton bir insan olmayı özledim
Hep oluyor bende şu an her an kalp krizi geçirecekmişim gibi geliyor sakin olmalıyız…Ay canım bende şuan öyleyim kolum kalbim ağrıyor korkudan ne yapacağım bilmiyorum of of
Kuzum peki ağrılarını nerelerde hissediyorsun?Tabi söyledim hepsi fibromiyalji dedi yani piskolijik ağrı 10 defa kardiyoloji gittim hatta iki hafta evvel efora girdim ama birseyim yok çok şükür ama ağrılara devam kafamdaki düşüncelere devam şuan bile çok kötüyüm
Sol tarafım komple ağrıyor sol kolum kalbim ağrıyor sırtım omzum ensem ama bunların hepsi solda oluyor internetten kalp krizi belirtilerini araştırdıktan sonra bütün hepsini yaşıyorumKuzum peki ağrılarını nerelerde hissediyorsun?
Panik atak misinizMerhaba Bende sizin gibiyim kalbım sıkışıyor ağrıyor her an bısey olacakmış gibi tetikte bekliyorum
İyi çıkar canım bak eğer panik yaparsan korkarsan yükselir bu sefer bişey olup olmadigi belli olmaz kuzum inşallah atlatacağız bu günleriKızlar bugün holter takıldı dua edin bana sonuçlarım iyi çıksın
Yok yok bişey olmucak bak ben dün piskiyatire gitmeme rağmen gece yine acildeydim hayatımız maffoldu illet birşey rabbim yardımcımiz olsunKuzum kafama takıyorum ya kötü çıkarsa vs bu sefer sonuçta yanlış çıkacak stres yapmamaya çalışıyorum sanki nabzım düzensiz atıyor gibi geliyor elim hep nabzımda ya
Ahhh kuzum yemin ediyorum beni anlatmışsın. Her satırında kendimi buldum. Aynen ben de böyleyim. Hiç sağ yanımda ağrı yaşadığımı bilmem. Ama sol yanım... bak sana bunları yazarken bile ağrıyor. Böyle bazen göğüs kafesimin tam ortası sızlar gibi oluyor tırsıyorumSol tarafım komple ağrıyor sol kolum kalbim ağrıyor sırtım omzum ensem ama bunların hepsi solda oluyor internetten kalp krizi belirtilerini araştırdıktan sonra bütün hepsini yaşıyorum
Senin göğüs kafesin sızlıyor benim bildiğin kalbim çok ağrıyor şuan bile bı terleme endişeAhhh kuzum yemin ediyorum beni anlatmışsın. Her satırında kendimi buldum. Aynen ben de böyleyim. Hiç sağ yanımda ağrı yaşadığımı bilmem. Ama sol yanım... bak sana bunları yazarken bile ağrıyor. Böyle bazen göğüs kafesimin tam ortası sızlar gibi oluyor tırsıyorum
Başladım cnm ama az geldi galiba 10 mg vücudumun heryeri agiriyor gitmedigim doktor kalmadı su anda yatıyorum vücutta uyusmalar oluyor bacak ağrısı bel agrisiİlaca başladın mı canım uzun süredir bu sorunla uğraşıyordun bir de ilaç alarak dene bakalım nasıl olacak yazdığın ilacı biliyorum inşallah iyi gelir derdin son bulur
Zamanla etkisini gösterir canım biraz bekleBaşladım cnm ama az geldi galiba 10 mg vücudumun heryeri agiriyor gitmedigim doktor kalmadı su anda yatıyorum vücutta uyusmalar oluyor bacak ağrısı bel agrisi