Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Niloya nasılsın ben hiç iyi değilim dün gece yine acildeydim çok kötüyüm

Canım senin anlattıklarının fazlasını yaşıyorum senin gibiyim kalbe kafayı takmış haldeyim hayatımı maffetti sana atak geciriyormusun canım sen

Canım atak esnansinda neler yaşıyorsun

Bende gelecek korkusu var . Sanki herşey daha kötüye gidecekmiş gibi... Stresli bir durum yaşadığımda aşırı panik oluyorum elim ayağım birbirine giriyor. Kendimi hep yalnız hissediyorum. İşin ilginç yanı kalsbalik bir ortama 2,3 kez girsem biri bana zarar verecek gibi hissediyorum ağzımdan bir sır kaçırdım kesin dedikodumu yapacaklar diye hissediyorum hemen kabuğuma çekiliyorum. Kötü hissediyorum kendimi çoğu zaman .. çocuğum olunca herkes karisacak kaynanamgil çocuğumu sürekli elimden alacak bakmiyorsun diyecek gibi geliyor. Surekli karisacaklar gibi geliyor. Kimse beni sevmezmiş gibi geliyor kendimi degersiz hissediyorum. Yapamam basaramam var bilinçaltında. Ehliyet sınavına 3 kere girdim yapamadim çok iyi araba kullanmama rağmen sınavda yapamıyorum

Canım seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiydim ilk başlarda sonra daha. Beteri oldum yapma iyi düşün iyi olsun bunu sadece sen kafanda kuruyorsun gerçek olmuyacak herşey iyi olacak bak ben kendime hakim olamadım şimdi daha beterim rabbim yardımcımiz olsun

Ben doktorada gidemiyorum .. mühendisim. Kpss ile devlet düşünüyorum . Sicilime işler diye yardım alamıyorum. Bebek düşünüyorum antidepresan da kullanamam gerçi

Niloya nasılsın ben hiç iyi değilim dün gece yine acildeydim çok kötüyüm
Psikiyatriye randevu almıştın sen değil mi sanki öyle hatırlıyorum

Bak 3 4 gece evvel aylardır ilk kez gece atak geçirdim hemen bütün atak ilacımı aldım balkona çıktım falan bir şekilde atlattım çok şükür

Bu hastalıkla yeni tanışıyorsun galiba değil mi ilaçlar biraz azaltıyor bu atakları bir de mutlaka kitap okumanı tavsiye ederim gerçek uzmanların yazdığı kitapları mesela şuan bu kitabı okuyorum sadece ilaç da çözüm değil terapinin de büyük etkisi var ilk zamanlar ki gibi değilim uzun bir müddet terapi aldım artık her ay yerine 2 ayda bir terapiye gidiyorum ama şuan ilaç da alıyorum koltuk değneği gibi düşün destek sağlıyor bize

Canım atak esnansinda neler yaşıyorsun
Her zaman aynı olmuyor ama genel olanı söyleyim kalbim çok hızlı atmaya başlıyor 100 ü geçiyor nabzım kalp hızlı attığı için de nefesim kesik kesik geliyor hal böyle olunca da nefesim kesik gelince diyorum tamam son nefeslerim bunlar nefesim gidiyor kelime i şehadet getiriyorum evde hızla dolaşıyorum tansiyonum da yükseliyor hemen limon sıkıp içiyorum düşmeyince evde bulundurduğum tansiyon ilacını içiyorum çünkü tansiyon yükselince daha çok etkiler oluyor başımda basınç hissi balkona çıkıyorum bakınıyorum yatıştırıcı ilaç etkisini gösterene kadar biraz zor oluyor defalarca gece annemleri arayıp gelin ben ölüyorum dediğimi bilirim eşim annem babam gece 3 4 hepimiz ayakta çok zor

Canım senin anlattıklarının fazlasını yaşıyorum senin gibiyim kalbe kafayı takmış haldeyim hayatımı maffetti sana atak geciriyormusun canım sen
Ayak geçirmiyorum kuzum sadece düşünce benimkisi. Bir de sürekli sol hanımda ağrı yaşıyorum. Başım ağrısa kalpten diyorum. Lanet olsun o kalp krizi belirtilerini okuduğum güne. O günden beri tüm belirtiler mıh gibi aklımda. Ben hiç acillik olmadım çok şükür kendi kendime atlatmaya çalışıyorum. Küçük bir kızım var tek isteğim ona iyi bir anne olabilmek. Eski hiçbir şeyi takmadığım günleri çok özlüyorum. Geceleri bazen uykusuzluk çekiyorum. Her an bir şey olacakmış gibi geliyor. Kafayı yedik yemin ederim ya... hele sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde iyice kötü oluyorum. Yasakta bir şey olursa nasıl giderim nasıl yaparım diye düşünüyorum. Ben bu süreçte Melisa çayı içtim canım bana iyi gelmişti. O stres anlarında Melisa demliyorum rahatlatıyor.

Şuan beni anlatıyorsun gerçekten ama bak düşüne düşüne atak gelir düşünmemiz lazım canm kalbim sol kolum omuzum sırtım yani anlicagin sol tarafimin heryeri ağrıyor anlatamam ama bütün polik gittim temiz şükür en son çare piskiyatir rabbim yar ve yardımcımiz olsun

Uyuma korkusu bendede oluştu buaralar. Gece biri bişey yapacak sağımdan solumdan birileri gelecek öleceğim gibi hissediyorum
Evet bende öyleyim ama bu bı kurgu beynimiz bizi ele aldı yani bazen kendi kendime panik atak bukadar acı cektirirmi vücut ağrısı yaparmi diye ama gerçekten yapıyor sadece ikna olamıyorum inşallah iyi olucaz

İşte oyun olduğuna ikna olmadığım için böyle oluyor şuanda bile felaket senaryosu kuruyorum evet kitap Alicam onerdigin için teşekkürler bana iyi geldin
Russ Harris in kitaplarını okudum Mutluluk Tuzağı özellikle tavsiye ederim çok faydası oldu İyi Hissetmek kitabını Beyhan Budakın videolarını izlemeni tavsiye ederim. Ekim 2019dan beri terapi alıyorum daha anca tam faydasını görmeye başladım ilk başlarda evet insan mutlaka bir yerimde birşey var diyor inanmıyor hatta doktorlara inanmıyor bulamıyorlar ölücem işte diyorsun ama artık öyle düşünmüyorum vakti saati geldiyse ölüme engel olamam anın değerini iyi bilmeliyim er ya da geç öleceğiz sürekli öleceğim dersek hayattan zevk alamayız kalbin hızlı mı atıyor bırak atsın ama egzersiz de yapmanı öneririm bu kitaplarda var yazıyor kalbim çok hızlı atıyor içimden sakin sakin birazdan yavaşlayacak onu dikkate almamaya çalışıyorum benim de beynim sürekli felaket senaryoları kuruyordu hiç unutmam 2 ya da 3.seansımdı doktorumun anlattığı hala gözümün önüne gelir o anlatıyordu beni içimden diyordum ki anlatıyorsun işte boşa anlatıyorsun fayda etmiyor kapıdan çıkınca biraz rahatlıyorum ertesi gün yine hastaneye gidicem işte diyordum sonra sonra uygulamaya çalıştım doktorumun dediklerini dinledim terapiyi hiç aksatmadım imkanımız da vardı çok şükür eğer terapi alma imkanı olmayanlar için mutlaka bu kitapları okumalarını tavsiye ederim doktorumun anlattığı çoğu şey bu kitaplarda var geçiyor emin olun dün akşam dolunayı izliyordum bi ara çok parlaktı sonra bulutlar geldi ay görünmez oldu sonra yavaş yavaş bulutlar seyreldi ay arasından harika bir görüntü oluşturdu hayatımızda öyle bazen çok zor günler geçiriyoruz ama sonrasında aydınlık güzel ferah günler geliyor ama o geçirdiğimiz süreç bize birçok şey öğretiyor belki ben bunları yaşamasaydım şimdiki ben olamayacaktım evet çok zor bir süreçti kimsenin yaşamasını istemem fakat şuanki ben çok daha güzel

Maşallah darısı hepimizin başına inşallah canım gündüz fazla birşey olmuyor akşamları ölüyorum en mutlu günlerimde bile kötü oluyorum gecicek inslh

Kızlar holter sonucunuz kaç günde çıktı ? Fakültede taktıracağım şimdi de onu taktım kafama ya stres yaparsam cihaz üzerimdeyken kötü çıkarsa ya da gerçekten kötüyse diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…