- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.779
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Ben ima yada oyle bise dese biri yikilirim pamuk ipligine bagli psikolojim ciddiyim hic guclu degilim gunlerce dusunurumHiç burnun büyük değil sen büyük burun görmemişsin benim de konuşurken alt dudağım biraz kayıyor ben de onu takıyorum kafaya herkes yüz felci mi geçirdin diyor
Yok ya ben takmıyorum kafaya ya Allah öyle yaratmış nabayım bu halimize şükürBen ima yada oyle bise dese biri yikilirim pamuk ipligine bagli psikolojim ciddiyim hic guclu degilim gunlerce dusunurumsende bosver kiskancliklarindan sacmaliyorlardir onlar.aman Rabbim huzur versin hepsi bos
Kesinlikle öyle canımBen ima yada oyle bise dese biri yikilirim pamuk ipligine bagli psikolojim ciddiyim hic guclu degilim gunlerce dusunurumsende bosver kiskancliklarindan sacmaliyorlardir onlar.aman Rabbim huzur versin hepsi bos
Kart deme şimdi cimcirecem kollarınıDaha gencecik zaten ben en kart olanınızım valla :)
COK sukur kafamiza bise takinca ne yuz kaliyor ne makyajYok ya ben takmıyorum kafaya ya Allah öyle yaratmış nabayım bu halimize şükür
Bendeeeee aynıCOK sukur kafamiza bise takinca ne yuz kaliyor ne makyajhele bu ara benim iyice saftim kaydi ustumde siyah kapson altimda pisama saclar yapikli
Kestanem sen kaç yaşındasın şimdi
26 yasindayim canim 93 temmuz dogumluyumKestanem sen kaç yaşındasın şimdi
Sen kaç yaşındasın canım sorma bu aralar ben de öyleyimCOK sukur kafamiza bise takinca ne yuz kaliyor ne makyajhele bu ara benim iyice saftim kaydi ustumde siyah kapson altimda pisama saclar yapikli
Oo sen en çıtırmızsın26 yasindayim canim 93 temmuz dogumluyum
Aman en deliniz de benimOo sen en çıtırmızsın
Ay sorma doktoruma da dedim kız takmış depreme dedim ama ona göre de o zor dedim anlayabiliyorum ben onu dedimAman en deliniz de benimolmayan depremi takip duruyorum
Beni anlatmadınmı :)Ay sorma doktoruma da dedim kız takmış depreme dedim ama ona göre de o zor dedim anlayabiliyorum ben onu dedim
Aa ne dediAy sorma doktoruma da dedim kız takmış depreme dedim ama ona göre de o zor dedim anlayabiliyorum ben onu dedim
Yok kuzum sıra gelmediBeni anlatmadınmı :)
Ben her hafta gidiyorum bende diyorum imkan olsa haftada 2, 3 gitsemParam çok olsa her hafta giderim çok seviyorum doktorum çok iyi ya anlattıkları çok iyi geliyor