-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Benim gittigim doktor guzel soyluyor aa evet ya hep maras dediler durdular diyeYok kuzum sıra gelmedizaten kızıyor dur bi bişeyler öğretmeye çalışıcam az anlat diyor ah canım doktorum çok seviyorum ya
Heh gözlerin çok güzel deyin yarın şaşı görürüm Allah muhafazaAa ne dedibu arada sende cok tatlisin gozlerin cok hos
Benim psikoloğumda harika biri sağolsun iyiki varlarYok kuzum sıra gelmedizaten kızıyor dur bi bişeyler öğretmeye çalışıcam az anlat diyor ah canım doktorum çok seviyorum ya
Benim terapide adam merakla dinliyo benim hikayeleri :)Heh gözlerin çok güzel deyin yarın şaşı görürüm Allah muhafaza
Bişey demedi konumuza dönebilir miyiz lütfen dedi biraz ben fazla anlatıyorum kızıyor ama olsundinliyor beni Allah razı olsun
Ha ha ha oo her hafta iyiymiş 215 tl kuzum benim 3 haftada anca gidiyorum ama 1 saatten fazla konuşuyoruz beni anlıyor hastasına değer veriyor çok kötü oldupum dönemlerde nasıl oldunuz diye aradı hepBen her hafta gidiyorum bende diyorum imkan olsa haftada 2, 3 gitsem
Bizim nazarımız değmez bebeğim maşalahhhhHeh gözlerin çok güzel deyin yarın şaşı görürüm Allah muhafaza
Bişey demedi konumuza dönebilir miyiz lütfen dedi biraz ben fazla anlatıyorum kızıyor ama olsundinliyor beni Allah razı olsun
Ya bazen diyorum ki ben niye bu kadar doktorumu çok seviyorum diyorum ama bizdeki bu duygu onların bizi anladığı için dimi çünkü insanın ne eşi anlıyor ne annesi babası bu durumda sonra korkuyorum niye bu kadar seviyorum diye aslında doktorum olarak çok seviyorum normal dimi bu duygular kızlar bana çok şey öğrettiBenim psikoloğumda harika biri sağolsun iyiki varlar
240 benimkide ben ilaç almadığım için her hafta gidiyorum bi süre mecbur sayesinde daha iyiyim 45 dakika benimki benide anlayan tek kişi bide sizler varsınızHa ha ha oo her hafta iyiymiş 215 tl kuzum benim 3 haftada anca gidiyorum ama 1 saatten fazla konuşuyoruz beni anlıyor hastasına değer veriyor çok kötü oldupum dönemlerde nasıl oldunuz diye aradı hep
Evet bende çok seviyorum çünkü beni anlayanYa bazen diyorum ki ben niye bu kadar doktorumu çok seviyorum diyorum ama bizdeki bu duygu onların bizi anladığı için dimi çünkü insanın ne eşi anlıyor ne annesi babası bu durumda sonra korkuyorum niye bu kadar seviyorum diye aslında doktorum olarak çok seviyorum normal dimi bu duygular kızlar bana çok şey öğretti
Benimki de dinliyor da bişeyler öğretmem için bana müsaade et biraz lütfen diyorBenim terapide adam merakla dinliyo benim hikayeleri :)
Benimki de dinliyor da bişeyler öğretmem için bana müsaade et biraz lütfen diyoröğrenelim ki panikatak karşısında ne yapman gerektiğini terapi boşa gitmesin diyor
Bunda bile anksiyete yaşıyorum ya niye ben bu kadar seviyorum diyorum korku geliyor sonra ama beni anladığı için eşim bile anlamıyor yaşamadığı için ama doktorum anlıyor dinliyor beni rahatlıyorumEvet bende çok seviyorum çünkü beni anlayan
Esim beni hic anlamiyor b kere agladim yaninda dovecek gibi bakti daha da ona bose anlatmam aglamamda sonra ugrasti yok seviyormus da kulahima anlatsin hayatinda sorun istemiyor .bi annem bide sizler ben terapiye gitmiyorum gidiyordum biraktimYa bazen diyorum ki ben niye bu kadar doktorumu çok seviyorum diyorum ama bizdeki bu duygu onların bizi anladığı için dimi çünkü insanın ne eşi anlıyor ne annesi babası bu durumda sonra korkuyorum niye bu kadar seviyorum diye aslında doktorum olarak çok seviyorum normal dimi bu duygular kızlar bana çok şey öğretti
Anneme çok anlatmak istemiyorum artık çünkü üzülüyor eşim desen anlamıyor terapiye git anlat diyorEsim beni hic anlamiyor b kere agladim yaninda dovecek gibi bakti daha da ona bose anlatmam aglamamda sonra ugrasti yok seviyormus da kulahima anlatsin hayatinda sorun istemiyor .bi annem bide sizler ben terapiye gitmiyorum gidiyordum biraktim
Beni anlayan kimse yokEsim beni hic anlamiyor b kere agladim yaninda dovecek gibi bakti daha da ona bose anlatmam aglamamda sonra ugrasti yok seviyormus da kulahima anlatsin hayatinda sorun istemiyor .bi annem bide sizler ben terapiye gitmiyorum gidiyordum biraktim
Benimki alıştı artık dövecek gibi baksa iyi ilaçalrımla oynadım bu ay biraz ben kendim doktora danışmadan niye öyle bişey yapıyorsun diye dövmekten beter etti beni doktorum da sema hanım ne yaptınız sizi durdurabilene aşk olsun dedi tamam dedim söz bi daha yapımıcam reçeteye imzanı atar mıısn dedi oynamayacapına dair yok dedim imza atamam ama oynamıcam dozlarla dedim iyi gelmiyor ilaç diye yaptım nabayımEsim beni hic anlamiyor b kere agladim yaninda dovecek gibi bakti daha da ona bose anlatmam aglamamda sonra ugrasti yok seviyormus da kulahima anlatsin hayatinda sorun istemiyor .bi annem bide sizler ben terapiye gitmiyorum gidiyordum biraktim
Az önce benim de aklımdan geçti keşke yakın olsaydıkBeni anlayan kimse yoksadece siz varsınız keşke yakın olsaydık
Hoşgeldin kuzum cipralex 20 bişey yapmaz kuuzm korkma ah efexor ne zor ilaç ben nabayım bak bırakmam ne kadar zor görüyorsunBende de cipralex 20 ye çıktı maalesef.Xanax doz düşürdü ama beni de düşürdü bu ilaçBaşlaması zor bırakması daha beter
İşte bu yüzden istemiyorum hiç içmedim korkuyorum bırakamam diyeBende de cipralex 20 ye çıktı maalesef.Xanax doz düşürdü ama beni de düşürdü bu ilaçBaşlaması zor bırakması daha beter