- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bende salıyorum bazen amaaaannn diyeYok kız ne esmeri kumralım sorma çökme işi bende de var kendimi 50 60 yaşında gibi hissediyorum ya
Nazar oluyor bende komsuma giderken cok suslenmistim asiri bide altin falan yakmistom bir gun sonra deprem oldu sonra ben yerle bir oldum gİnan bi sabah çok kötüydüm dedim tmm ölcem selam verilecek hemen son fotoğraflarımı kaldırdım
Biraz buyukBurnuna neden taktın canım
:))))) son zamanlarda baya sıkıntılı ama bilmiyorum işteYok sen o doktorların menopoz başlangıcı demesine bakma menopozu doktorlar anlayamıyor niyeyse anneme de menopoza falan girmedin dediler meğerse kadın girmiş ateş basıyordu adeti gelmedi
Yok canım salmış halin buysa iyi bea sen bendeki salmayı görmedin tabi koca gün polar donlaBende salıyorum bazen amaaaannn diye
Altın günü mü amaneyyy altının gramı uçmuş iyi misiniz sizNazar oluyor bende komsuma giderken cok suslenmistim asiri bide altin g
Biraz buyuk
Ama ben yeni gelin sayilirim napimAltın günü mü amaneyyy altının gramı uçmuş iyi misiniz siz
Senin daha o zamanlarına var canım benim:))))) son zamanlarda baya sıkıntılı ama bilmiyorum işte
İnsta var mı takipleşelimAma ben yeni gelin sayilirim napim
Allah sağlık versin canlar gerisi boş geçici keşke çok çirkin olsaydımda kaderim güzel olsaydıNazar oluyor bende komsuma giderken cok suslenmistim asiri bide altin falan yakmistom bir gun sonra deprem oldu sonra ben yerle bir oldum g
Biraz buyuk
Ayy inşAllah ağzını yiyim :) nasıl moral verdinSenin daha o zamanlarına var canım benim
Altın günü mü yoksa sen takılarını mı taktın normal canım tak tabi takılarını altın yakışıyor kadına ahh bende de vardı da arabaya gittiNazar oluyor bende komsuma giderken cok suslenmistim asiri bide altin falan yakmistom bir gun sonra deprem oldu sonra ben yerle bir oldum g
Biraz buyuk
Güzel kadınlar yalnız oluyor hayatta kuzum olsun üzülme bir tanıdığım var sen gibi kızı ünide okuyor kendi 2.ye evlendi bir gör nasıl rahat bildiğin talih kuşu kondu başına her hafta bir yerde tatildeler çok da seviyor eşini belli olmaz kuuzm belki ileride mutlu olacaksın sabretmen gerekiyorAllah sağlık versin canlar gerisi boş geçici keşke çok çirkin olsaydımda kaderim güzel olsaydı
Menopoza girmek istememen yeniden evlenirsen çocuk için falan mı canımAyy inşAllah ağzını yiyim :) nasıl moral verdin
Benim var bizde ev alirsak gidecekAltın günü mü yoksa sen takılarını mı taktın normal canım tak tabi takılarını altın yakışıyor kadına ahh bende de vardı da arabaya gitti
Sağol bitanem yinede şükür herşeye Allah herşeyin hayırlısını versin herkezeGüzel kadınlar yalnız oluyor hayatta kuzum olsun üzülme bir tanıdığım var sen gibi kızı ünide okuyor kendi 2.ye evlendi bir gör nasıl rahat bildiğin talih kuşu kondu başına her hafta bir yerde tatildeler çok da seviyor eşini belli olmaz kuuzm belki ileride mutlu olacaksın sabretmen gerekiyor
Amin.ama ikinci evliliginde mutlu olan cok kisi taniyorum hakkinda hayirlisi istiyorsanSağol bitanem yinede şükür herşeye Allah herşeyin hayırlısını versin herkeze
Yok çok sıkıntılı bi dönem diye çocuk işi bitti benim için Allah kızıma saglık mutluluk versin herkezin evladınada olmayanada nasip etsin isteyene canım benden geçti artıkMenopoza girmek istememen yeniden evlenirsen çocuk için falan mı canım
Olsun sağlık olsun yine olur inşallahBenim var bizde ev alirsak gidecek
Hayırlısı olur inşAllah ama kızım kendi hayatını kurmadan olmazAmin.ama ikinci evliliginde mutlu olan cok kisi taniyorum hakkinda hayirlisi istiyorsan
Amin canım aminYok çok sıkıntılı bi dönem diye çocuk işi bitti benim için Allah kızıma saglık mutluluk versin herkezin evladınada olmayanada nasip etsin isteyene canım benden geçti artık