- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Yok canım öyle düşünme kızını beklersen oho zaten kızın da evlenip mutlu olmanı ister o dediğim tanıdığımızın kızı istedi anne yarın öbür gün ben yuva kurarım okumaya giderşm sen istersen evlenebilirsin dediHayırlısı olur inşAllah ama kızım kendi hayatını kurmadan olmaz
Kiz burnum buyuk benimminikkkkkkk bu @Kestanesekeriiim de çok güzel ben sizin gibi güzel kadınları görünce kendimi çok çirkin hissediyorum niye öyle oluyorum ya
Yokkk ben kızımın olduğu evde bi adam olmaz ee bende kızımdan ayrı yaşamam yani olmaz aslaaaaYok canım öyle düşünme kızını beklersen oho zaten kızın da evlenip mutlu olmanı ister o dediğim tanıdığımızın kızı istedi anne yarın öbür gün ben yuva kurarım okumaya giderşm sen istersen evlenebilirsin dedi
Hayirlisi canim ikiniznde hakkinda belki kizin evlenince dusunebilirsinYokkk ben kızımın olduğu evde bi adam olmaz ee bende kızımdan ayrı yaşamam yani olmaz aslaaaa
Sen çok güzelsin kendine haksızlık etme gözlerin yeter beeeminikkkkkkk bu @Kestanesekeriiim de çok güzel ben sizin gibi güzel kadınları görünce kendimi çok çirkin hissediyorum niye öyle oluyorum ya
Evet anca öyle olur olursaHayirlisi canim ikiniznde hakkinda belki kizin evlenince dusunebilirsin
Bende göreyimminikkkkkkk bu @Kestanesekeriiim de çok güzel ben sizin gibi güzel kadınları görünce kendimi çok çirkin hissediyorum niye öyle oluyorum ya
At banada :)Atsın sana dakestanem at kuzum seroya da
Nasıl atılıyor bilmiyorum ki bana burda özelden attı @Kestanesekeriiim seroya da at merak etti ya ben toptancıya mal almaya gidiyorum çirkinsin dedi bana yaAt banada :)
Delimi ne kendine baksın o çirkin diyenNasıl atılıyor bilmiyorum ki bana burda özelden attı @Kestanesekeriiim seroya da at merak etti ya ben toptancıya mal almaya gidiyorum çirkinsin dedi bana ya
Muhabbetimiz var sürekli mal almaya gidiyorum ya çirkinsin dedi durdu bana hala da diyorDelimi ne kendine baksın o çirkin diyen
Gerçekten çirkin miyim diyorum ya eşim de öyle çok iltifat etmez çok güzelsin falan demez yaniDelimi ne kendine baksın o çirkin diyen
Aynen cunku esimin haberi yok biz anlastik da ama ben okul icin actimKestanem nerdesin senin instada hiç resim yok
Esler simartmayi sevmez bakma sen ona demedigine gore daha guzelsindir eminimGerçekten çirkin miyim diyorum ya eşim de öyle çok iltifat etmez çok güzelsin falan demez yani
Sero çok merak etti burdan attım bi tane resmini canım tmmAynen cunku esimin haberi yok biz anlastik da ama ben okul icin actim
Bende attim canim sorun yokSero çok merak etti burdan attım bi tane resmini canım tmm
Hiç burnun büyük değil sen büyük burun görmemişsin benim de konuşurken alt dudağım biraz kayıyor ben de onu takıyorum kafaya herkes yüz felci mi geçirdin diyorEsler simartmayi sevmez bakma sen ona demedigine gore daha guzelsindir eminim