Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Benim psikoloğumda harika biri sağolsun iyiki varlar
Ya bazen diyorum ki ben niye bu kadar doktorumu çok seviyorum diyorum ama bizdeki bu duygu onların bizi anladığı için dimi çünkü insanın ne eşi anlıyor ne annesi babası bu durumda sonra korkuyorum niye bu kadar seviyorum diye aslında doktorum olarak çok seviyorum normal dimi bu duygular kızlar bana çok şey öğretti

Ha ha ha oo her hafta iyiymiş 215 tl kuzum benim 3 haftada anca gidiyorum ama 1 saatten fazla konuşuyoruz beni anlıyor hastasına değer veriyor çok kötü oldupum dönemlerde nasıl oldunuz diye aradı hep
240 benimkide ben ilaç almadığım için her hafta gidiyorum bi süre mecbur sayesinde daha iyiyim 45 dakika benimki benide anlayan tek kişi bide sizler varsınız 😘

Ya bazen diyorum ki ben niye bu kadar doktorumu çok seviyorum diyorum ama bizdeki bu duygu onların bizi anladığı için dimi çünkü insanın ne eşi anlıyor ne annesi babası bu durumda sonra korkuyorum niye bu kadar seviyorum diye aslında doktorum olarak çok seviyorum normal dimi bu duygular kızlar bana çok şey öğretti
Evet bende çok seviyorum çünkü beni anlayan

Esim beni hic anlamiyor b kere agladim yaninda dovecek gibi bakti daha da ona bose anlatmam aglamamda sonra ugrasti yok seviyormus da kulahima anlatsin hayatinda sorun istemiyor .bi annem bide sizler ben terapiye gitmiyorum gidiyordum biraktim

Esim beni hic anlamiyor b kere agladim yaninda dovecek gibi bakti daha da ona bose anlatmam aglamamda sonra ugrasti yok seviyormus da kulahima anlatsin hayatinda sorun istemiyor .bi annem bide sizler ben terapiye gitmiyorum gidiyordum biraktim
Anneme çok anlatmak istemiyorum artık çünkü üzülüyor eşim desen anlamıyor terapiye git anlat diyor 😂

Beni anlayan kimse yok :KK43: sadece siz varsınız keşke yakın olsaydık

Benimki alıştı artık dövecek gibi baksa iyi ilaçalrımla oynadım bu ay biraz ben kendim doktora danışmadan niye öyle bişey yapıyorsun diye dövmekten beter etti beni doktorum da sema hanım ne yaptınız sizi durdurabilene aşk olsun dedi tamam dedim söz bi daha yapımıcam reçeteye imzanı atar mıısn dedi oynamayacapına dair yok dedim imza atamam ama oynamıcam dozlarla dedim iyi gelmiyor ilaç diye yaptım nabayım

Beni anlayan kimse yok :KK43: sadece siz varsınız keşke yakın olsaydık
Az önce benim de aklımdan geçti keşke yakın olsaydık ozgenur16 ozgenur16 ile yakınız ama o da çok panik ben de paniğim daha çok panikletiyor beni :KK70: çok buluşmuyoruz bu akşam aradı açamadım çok kötüydüm annemle bile tlfa zor konuştum kötüyken kimseyle görüşmek istemiyorum tek buraya giriyorum işte

X