- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
O senaryoların hepsini ben de kuruyorum canım geçen akşam kızımın boğazı gıcık yaptı öksür öksür en son istifra etti o gece uykusunda ağladı ben kafamda hemen senaryoları kurdum kustu kesin bi yeri ağrıyor ondan ağlıyor kesin midesinde bişey var diye kafamda kurdum benim kafam sürekli felaket senaryoları kuruyor hiç durmuyor Rabbim yardım etsin zorHaberlerde biri birini öldürmüş diye izlediğimde o gece bide eşim gece isteyse mümkün u yok uyuyamıyorum sanki biri gelip benide oldurcekmis gibi hissediyorum atamıyorum o korkuyu sonra siziyorum sabah geçiyor ama huzurlu olamıyorum bide kızım okuldan 2 dakika geç gelsin bütün felaket senaryoları beynime üşü şüyor
İzleme canım haberleri ben izlemiyorum izleyince bilinçaltına yerleşiyor Müge Anlıyı önceden izlerdim şimdi çok korkuyorum katiyen izleyemem haber de izlemiyorum geçen gün elektrik otomobil çıktı diyorlar yok dedim haberim yokHaberleri izlemediğim zaman bişey olmuyor ama. Bende mi anksiyete hastasiyim acaba onu merak ediyorum
Korkma canım anksiyete hastası olmakok korkulacak bişey değil alışıyorsun bir zmaan sonraHaberleri izlemediğim zaman bişey olmuyor ama. Bende mi anksiyete hastasiyim acaba onu merak ediyorum
bende o konularda cok sakinim cocuk dusunce falan bi rahatimki bnm esim panik o konularda daO senaryoların hepsini ben de kuruyorum canım geçen akşam kızımın boğazı gıcık yaptı öksür öksür en son istifra etti o gece uykusunda ağladı ben kafamda hemen senaryoları kurdum kustu kesin bi yeri ağrıyor ondan ağlıyor kesin midesinde bişey var diye kafamda kurdum benim kafam sürekli felaket senaryoları kuruyor hiç durmuyor Rabbim yardım etsin zor
Sabahın köründe bendede oluyo o kalkmalar panıkle kuzumKorkma canım anksiyete hastası olmakok korkulacak bişey değil alışıyorsun bir zmaan sonrabi sabah uyandım çok acıkmışım gözlerim kararır gibi oldu hemen kesme şeker attım ağzıma ama neden böyle oldum diye bir korku geldi eşim kızım uyuyor sabahın 7si öyle bir panik yaptım ki tamam dedim ölüyorum tansiyon başladı fırlamaya kalp atışı 126 çok zor birşey ama başetmeye çalışıyorsun hem ilaç hem terapi hayatı bir şekilde idame ettirmeye çalışıyoruz
Geldim bitanem burdayım son aylarda regl hepten kesiliyo gibi sıkıntılı sen nasılsın canımminikkkkkkk geldin mi canım nerelerdesin
İyi nolsun dün çok kötüydüm terapiye gittim biraz iyi oldum çok şükür can sıkıntısı oturuyorum işte instagramdaki son koyduğum fotoğrafları da kaldırdımGeldim bitanem burdayım son aylarda regl hepten kesiliyo gibi sıkıntılı sen nasılsın canım
Ama regl kesilmez daha yaşın küçük canım benimGeldim bitanem burdayım son aylarda regl hepten kesiliyo gibi sıkıntılı sen nasılsın canım
Çokk teşekkür ederim biraz minyon tipliyimya birazda süslenince evet inanmıyolar bazen Allah sağlık versin güzellik geçici kalbimiz güzel olsunminikkkkkkk instada yakıyorsun kuzum kim der 23 yaşında kızın olsun bu nasıl güzellik yahu söyle sırrı varsa ❤❤❤
Bende yaslandim sanki aglamaktanÇokk teşekkür ederim biraz minyon tipliyimya birazda süslenince evet inanmıyolar bazen Allah sağlık versin güzellik geçici kalbimiz güzel olsunHem sende çok güzelsin özellikle gözlerin saçlarında esmerse ooo sende fıstıksındır bu ara çöktüm biraz aslında
Menapoz başlangıcı demişti aylar önce doktor tahliller yaptı şimdide bayaa yok gibi annemde erken girmiş menapozaAma regl kesilmez daha yaşın küçük canım benim
Yaşadıkları stres üzüntü yıpratıyo yaşlandırıyo insanıBende yaslandim sanki aglamaktan
Yaa niye kaldırdınki tövbe de beee Allah korusun hep iyi olİyi nolsun dün çok kötüydüm terapiye gittim biraz iyi oldum çok şükür can sıkıntısı oturuyorum işte instagramdaki son koyduğum fotoğrafları da kaldırdımölcem galiba ben dedim
Yok kız ne esmeri kumralım sorma çökme işi bende de var kendimi 50 60 yaşında gibi hissediyorum yaÇokk teşekkür ederim biraz minyon tipliyimya birazda süslenince evet inanmıyolar bazen Allah sağlık versin güzellik geçici kalbimiz güzel olsun ❣ Hem sende çok güzelsin özellikle gözlerin saçlarında esmerse ooo sende fıstıksındırbu ara çöktüm biraz aslında
İnan bi sabah çok kötüydüm dedim tmm ölcem selam verilecek hemen son fotoğraflarımı kaldırdımYaa niye kaldırdınki tövbe de beee Allah korusun hep iyi ol
Aynen ama kimse daha buyuk sanmiyor Allahtan cunku ona da takardim ben bi ara burnuma cok takmistim kafayiYaşadıkları stres üzüntü yıpratıyo yaşlandırıyo insanı
Yok sen o doktorların menopoz başlangıcı demesine bakma menopozu doktorlar anlayamıyor niyeyse anneme de menopoza falan girmedin dediler meğerse kadın girmiş ateş basıyordu adeti gelmediMenapoz başlangıcı demişti aylar önce doktor tahliller yaptı şimdide bayaa yok gibi annemde erken girmiş menapoza
Burnuna neden taktın canımAynen ama kimse daha buyuk sanmiyor Allahtan cunku ona da takardim ben bi ara burnuma cok takmistim kafayi