Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Haberlerde biri birini öldürmüş diye izlediğimde o gece bide eşim gece isteyse mümkün u yok uyuyamıyorum sanki biri gelip benide oldurcekmis gibi hissediyorum atamıyorum o korkuyu sonra siziyorum sabah geçiyor ama huzurlu olamıyorum bide kızım okuldan 2 dakika geç gelsin bütün felaket senaryoları beynime üşü şüyor :KK43:
O senaryoların hepsini ben de kuruyorum canım geçen akşam kızımın boğazı gıcık yaptı öksür öksür en son istifra etti o gece uykusunda ağladı ben kafamda hemen senaryoları kurdum kustu kesin bi yeri ağrıyor ondan ağlıyor kesin midesinde bişey var diye kafamda kurdum benim kafam sürekli felaket senaryoları kuruyor hiç durmuyor Rabbim yardım etsin zor

Haberleri izlemediğim zaman bişey olmuyor ama. Bende mi anksiyete hastasiyim acaba onu merak ediyorum o_O
İzleme canım haberleri ben izlemiyorum izleyince bilinçaltına yerleşiyor Müge Anlıyı önceden izlerdim şimdi çok korkuyorum katiyen izleyemem haber de izlemiyorum geçen gün elektrik otomobil çıktı diyorlar yok dedim haberim yok

Haberleri izlemediğim zaman bişey olmuyor ama. Bende mi anksiyete hastasiyim acaba onu merak ediyorum o_O
Korkma canım anksiyete hastası olmakok korkulacak bişey değil alışıyorsun bir zmaan sonra 😪bi sabah uyandım çok acıkmışım gözlerim kararır gibi oldu hemen kesme şeker attım ağzıma ama neden böyle oldum diye bir korku geldi eşim kızım uyuyor sabahın 7si öyle bir panik yaptım ki tamam dedim ölüyorum tansiyon başladı fırlamaya kalp atışı 126 çok zor birşey ama başetmeye çalışıyorsun hem ilaç hem terapi hayatı bir şekilde idame ettirmeye çalışıyoruz

O senaryoların hepsini ben de kuruyorum canım geçen akşam kızımın boğazı gıcık yaptı öksür öksür en son istifra etti o gece uykusunda ağladı ben kafamda hemen senaryoları kurdum kustu kesin bi yeri ağrıyor ondan ağlıyor kesin midesinde bişey var diye kafamda kurdum benim kafam sürekli felaket senaryoları kuruyor hiç durmuyor Rabbim yardım etsin zor
bende o konularda cok sakinim cocuk dusunce falan bi rahatimki bnm esim panik o konularda da

Korkma canım anksiyete hastası olmakok korkulacak bişey değil alışıyorsun bir zmaan sonra 😪bi sabah uyandım çok acıkmışım gözlerim kararır gibi oldu hemen kesme şeker attım ağzıma ama neden böyle oldum diye bir korku geldi eşim kızım uyuyor sabahın 7si öyle bir panik yaptım ki tamam dedim ölüyorum tansiyon başladı fırlamaya kalp atışı 126 çok zor birşey ama başetmeye çalışıyorsun hem ilaç hem terapi hayatı bir şekilde idame ettirmeye çalışıyoruz
Sabahın köründe bendede oluyo o kalkmalar panıkle kuzum :KK43:

minikkkkkkk minikkkkkkk instada yakıyorsun kuzum kim der 23 yaşında kızın olsun bu nasıl güzellik yahu söyle sırrı varsa ❤❤❤
Çokk teşekkür ederim biraz minyon tipliyimya birazda süslenince evet inanmıyolar bazen Allah sağlık versin güzellik geçici kalbimiz güzel olsun ❣️ Hem sende çok güzelsin özellikle gözlerin saçlarında esmerse ooo sende fıstıksındır 😍bu ara çöktüm biraz aslında :KK43:

Çokk teşekkür ederim biraz minyon tipliyimya birazda süslenince evet inanmıyolar bazen Allah sağlık versin güzellik geçici kalbimiz güzel olsun ❣️ Hem sende çok güzelsin özellikle gözlerin saçlarında esmerse ooo sende fıstıksındır 😍bu ara çöktüm biraz aslında :KK43:
Bende yaslandim sanki aglamaktan 😕

Çokk teşekkür ederim biraz minyon tipliyimya birazda süslenince evet inanmıyolar bazen Allah sağlık versin güzellik geçici kalbimiz güzel olsun ❣ Hem sende çok güzelsin özellikle gözlerin saçlarında esmerse ooo sende fıstıksındır 😍bu ara çöktüm biraz aslında :KK43:
Yok kız ne esmeri kumralım sorma çökme işi bende de var kendimi 50 60 yaşında gibi hissediyorum ya 😪

X