-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Gecmis olsun canim iyi ol kotu olacak bir nedenin yok cok sukur ne psikozsun ne de sizofreniBugün gittim doktora çok şükür iyi geldi iyi ki gitmişim 3 hafta sonra yine çağırıyor ama dediklerini uygulamak 2 hafta anca sürüyor sonra anksiyete yine hop başlıyor bununla başetmek çok zor
Çok şükür iyi gelid canım Allahıma şükürler olsun annemlere gitmiştim eşyalarımı alıp geldim çok şükür gece evimeGecmis olsun canim iyi ol kotu olacak bir nedenin yok cok sukur ne psikozsun ne de sizofreni
Iyi yapmissin alismaliyiz basa cikmaliyiz bi sekilde ben ilaci kullanip kullanmama konisinda kararsizim cunku gebeligi ertelemek istemiyorumÇok şükür iyi gelid canım Allahıma şükürler olsun annemlere gitmiştim eşyalarımı alıp geldim çok şükür gece evime
Yok kullan korkma en azından trankoyu al o biraz rahatlatır hamike kaldığın anda bırakırsınIyi yapmissin alismaliyiz basa cikmaliyiz bi sekilde ben ilaci kullanip kullanmama konisinda kararsizim cunku gebeligi ertelemek istemiyorum
En fazla iki ay erteleyebilirimYok kullan korkma en azından trankoyu al o biraz rahatlatır hamike kaldığın anda bırakırsın
Senin ki kaç yaşındaydı benşm ki 3 ay sorma 2 yaşı dolduracak hiç cesaret edemiyorumIyi yapmissin alismaliyiz basa cikmaliyiz bi sekilde ben ilaci kullanip kullanmama konisinda kararsizim cunku gebeligi ertelemek istemiyorum
3 yasinda oglumSenin ki kaç yaşındaydı benşm ki 3 ay sorma 2 yaşı dolduracak hiç cesaret edemiyorum
O zaman kendin yenmeye çalış canım bol bol you tubeda video izleEn fazla iki ay erteleyebilirim
Cipralexi aldim arkadasim al 10 gune rahatlarsn yavas yavas kes sonra dediO zaman kendin yenmeye çalış canım bol bol you tubeda video izle
Aynı canım benimkiyle annem diyor seninle aynı olanlar 2.yi doğuruyor ben cesaret edemem şuan biraz iyi olmam lazım nasip ama şuan için başka düşünmüyorum ileride ne düşünürüm bilemiyorum3 yasinda oglum
Cipralex çok kuvvetli bir hap değil hiç korkma canım bak benim kullandığım efexor gibi olsa he tmm derim çğnlü kolay bırakılan bir hap değil zamanla doz azaltılarak bırakılıyorCipralexi aldim arkadasim al 10 gune rahatlarsn yavas yavas kes sonra dedi
Neyse oyle yapacam insallah sonrada gebelik istoyorum ikinci bebegim de olursa baska cocuk istemiyorum zaten.bu iki ayda folik asitte kullanacam gebelikte ilac kullanmam cunku cok zararliCipralex çok kuvvetli bir hap değil hiç korkma canım bak benim kullandığım efexor gibi olsa he tmm derim çğnlü kolay bırakılan bir hap değil zamanla doz azaltılarak bırakılıyor
Oyle diye diye bu zamana geldim ama ertelemek istemiyorum artik oglum asagi komsumun oglunu surekli yaninda istiyor bir kardesi olsaydi belki hic ihtiyac duyayacaktiAynı canım benimkiyle annem diyor seninle aynı olanlar 2.yi doğuruyor ben cesaret edemem şuan biraz iyi olmam lazım nasip ama şuan için başka düşünmüyorum ileride ne düşünürüm bilemiyorum
Canim boyle olanlar daha sonra kafalarina takmadiklarinda cocuklari oluyor.sende hayatina yonel kafani dagit seni sorulariyla imalariyla boganlarla gorusme bir de Rabbimden hayirlisini iste insallah bir bebegin olurKızlar merhaba ben de de yıllardır anksiyete bozukluğu var ve suan yine atak yaptığını hissedebiliyorum .. gebelik istiyoruz ve 6 aydır olmuyor ama ben yıllardır olmuyormus gibi aĞlıyorum her gün tüp bebek merkezleri bakıyorum aşırı takıntı yaptım ve hayattan yine zevk almamaya başladım tek odak noktam bu başka hiç bir şey düşünemiyorum daha önce cipralex kullanıyordum bebek düşündüğümüz icin ilaca da başlayamıyorum ne yapabilirim bana yardım edin
Kuzum ben hep böyle bir insandım aşırı takıntılı kendime sürekli hayatı zindan eden malesef bu psikolojiyi yenemedim yollardır ilaçlar tedaviler yok düzelmiyor kafama taktığım şey gerçekleşene kadar hep kafamda en kötü senaryolar ilaç da kullanamıyorum stresten egzamalar çıkıyor vücudumda nasıl bas edicem bilmiyorumCanim boyle olanlar daha sonra kafalarina takmadiklarinda cocuklari oluyor.sende hayatina yonel kafani dagit seni sorulariyla imalariyla boganlarla gorusme bir de Rabbimden hayirlisini iste insallah bir bebegin olur
Elem nesrahleke oku ve ayetel kursi cok iyi geliyor.aynen bende senin gibiyim cocugum oldu otizm diye delirdim simdi de bu deprem meselesi mahvetti beni ama daha iyiyim.dusunceye dalmamaya calis cunku o bataklik cikamazsin seni daha cok icine ceker izin verme buna ben elimden geleni yapiyorum gerisi Rabbimin takdiriKuzum ben hep böyle bir insandım aşırı takıntılı kendime sürekli hayatı zindan eden malesef bu psikolojiyi yenemedim yollardır ilaçlar tedaviler yok düzelmiyor kafama taktığım şey gerçekleşene kadar hep kafamda en kötü senaryolar ilaç da kullanamıyorum stresten egzamalar çıkıyor vücudumda nasıl bas edicem bilmiyorum