Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Elem nesrahleke oku ve ayetel kursi cok iyi geliyor.aynen bende senin gibiyim cocugum oldu otizm diye delirdim simdi de bu deprem meselesi mahvetti beni ama daha iyiyim.dusunceye dalmamaya calis cunku o bataklik cikamazsin seni daha cok icine ceker izin verme buna ben elimden geleni yapiyorum gerisi Rabbimin takdiri
Okuyorum kuzum daha çok okuyim illet bir şey insanın beynini yiyip kemiriyor depremden sonra da ya ev tıkılırsa altında kalırsam diye kortum bir süre ama çocuk konusu beni yedi bitirdi

Okuyorum kuzum daha çok okuyim illet bir şey insanın beynini yiyip kemiriyor depremden sonra da ya ev tıkılırsa altında kalırsam diye kortum bir süre ama çocuk konusu beni yedi bitirdi
Aynen deprem benm icinde zor daha marasta cok buyuk bekleniyor dendikce cildirdim resmen cocugum oyun oynarken deprem oluyor saniyordum gece ruyalarima giriyordu ama suan iyiyim biraz daha tabi annemlerden evime gecince belli olur bakalim.sizde simdi bunlari okuyun yatin guzelce uyuyun sonra hersey daha guzel olur insallah

minikkkkkkk minikkkkkkk sen nerelerdesin sesin çıkmıyor canım
Burdayım kuzum regl zorluyo beni artık sonlara geldim galiba :) son yıllarda çok azalmıştı son zamanlarda gelmiyo beni sıkıntıya sokuyo bu gıcık regl ..sizlerde ne var ne yok benim tahlillerde çıkmış herşey tertemiz hep stres stres yarın doktor görecek

Burdayım kuzum regl zorluyo beni artık sonlara geldim galiba :) son yıllarda çok azalmıştı son zamanlarda gelmiyo beni sıkıntıya sokuyo bu gıcık regl ..sizlerde ne var ne yok benim tahlillerde çıkmış herşey tertemiz hep stres stres yarın doktor görecek
Bendw mahvoluyorum ozel gunlerimde karnim dogum yapar gibi agriyor

Yok hamileyken parol zararlı değil hamike iken ilk 3 ay mesela sadece parol veriyorlar ben çok ateşlenmiştim hamileliğimin ilk 3 ayında hiçbir ilaç yazmadılar 4 saatte bir parolla ateşim düşürmeye çalışmıştım
Canim bi doktor var onu izlemeni tavsiye ederim oytun erbas simdi ben bu otizm konusunda uzman oldugum icin herkes icin degil belki 1000 de bir ama ihtimal var belki o binde bir benim cocugum olacak bilemem ki arkadasimda anomali dogum yapti hic bi sekilde vitamin bile kullanma eskiden bunlar mi vardi sadece gebelik oncesi folik asit kullanacaksin gebelikte faydasi yok demis.senin cocuguna bise olmamis ama olabilir de.

Canim bi doktor var onu izlemeni tavsiye ederim oytun erbas simdi ben bu otizm konusunda uzman oldugum icin herkes icin degil belki 1000 de bir ama ihtimal var belki o binde bir benim cocugum olacak bilemem ki arkadasimda anomali dogum yapti hic bi sekilde vitamin bile kullanma eskiden bunlar mi vardi sadece gebelik oncesi folik asit kullanacaksin gebelikte faydasi yok demis.senin cocuguna bise olmamis ama olabilir de.
Doğru ama panikatak yaşayan hamileler grubunda ilaç kullananlar var psikolojik ilaç hepsi sağlıklı doğum yaptı

Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu canım burda yaz istersen ne gibi bir durum yaşıyorsan
Haberlerde biri birini öldürmüş diye izlediğimde o gece bide eşim gece isteyse mümkün u yok uyuyamıyorum sanki biri gelip benide oldurcekmis gibi hissediyorum atamıyorum o korkuyu sonra siziyorum sabah geçiyor ama huzurlu olamıyorum bide kızım okuldan 2 dakika geç gelsin bütün felaket senaryoları beynime üşü şüyor :KK43:

Haberlerde biri birini öldürmüş diye izlediğimde o gece bide eşim gece isteyse mümkün u yok uyuyamıyorum sanki biri gelip benide oldurcekmis gibi hissediyorum atamıyorum o korkuyu sonra siziyorum sabah geçiyor ama huzurlu olamıyorum bide kızım okuldan 2 dakika geç gelsin bütün felaket senaryoları beynime üşü şüyor :KK43:
Canim cok zoe bir durum Rabbim yardimcin olsun ama sakinlesmeye calis hayir oyle bisey yok de ve gozlerini kapat guzel hayaller kur

X