Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bazen çok sinirleniyorum içimde volkan var patlayacak gibi sanki acaba bipolar belirtisi mi diye taktım bugün kafaya gün içinde kimi zaman depresif kimi zaman enerjik oluyorum korktum yine ya
Ben o zaman kesin bipolarim oglumu elime alip sarstigimi bilirim evet cok kotu bisey ama sinirliyim yapi olarak ama artik daha kontrolluyum bazen sabrimi tasiriyor ama dayanmaya calisiyorum.surekli viz viz bir cocuk oglum

Ben o zaman kesin bipolarim oglumu elime alip sarstigimi bilirim evet cok kotu bisey ama sinirliyim yapi olarak ama artik daha kontrolluyum bazen sabrimi tasiriyor ama dayanmaya calisiyorum.surekli viz viz bir cocuk oglum
Seninki kaç yaşında çok üzülüyorum niye böyle mız mız ben bakmasını beceremiyor muyum diyorum

Seninki kaç yaşında çok üzülüyorum niye böyle mız mız ben bakmasını beceremiyor muyum diyorum
3 yasinda ve omrumuzu tukediyor asiri inat bir cocuk taliligina tatli ama inadi fena bende ilk bagirir sonra sarilirdim uyuyuncada aglardim benim cocugum neler cekti benim elimden surekli denerdim

Hayırlı Cumalar kızlar bende bugün hepimize şifa için dua ettim Allah kabul eder inşAllah İş görüşmem olumlu geçmişti bugünde alındığımın haberi verildi nezaman başlıyacağımı söyliyecekler inşAllah ataksız ağrısız çalışabilir yapabilirim bu kendimi denenmem olacak bi nevi banada dua rdin kızlar çalışmam lazım çünkü

İnşallah canım çok sevindim adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…