- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.778
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Tam zor donemleriKızım da huysuz sinir ediyor insanı salla diye bağırıyor alıyorum ayaklarıma sallamaya kalkıyor götünü kaykıttırıyor madem niye salla diyorsun oturduğum yerde bi oturtmuyor ya
Bazen çok sinirleniyorum içimde volkan var patlayacak gibi sanki acaba bipolar belirtisi mi diye taktım bugün kafaya gün içinde kimi zaman depresif kimi zaman enerjik oluyorum korktum yine yaTam zor donemleri
Ben o zaman kesin bipolarim oglumu elime alip sarstigimi bilirim evet cok kotu bisey ama sinirliyim yapi olarak ama artik daha kontrolluyum bazen sabrimi tasiriyor ama dayanmaya calisiyorum.surekli viz viz bir cocuk oglumBazen çok sinirleniyorum içimde volkan var patlayacak gibi sanki acaba bipolar belirtisi mi diye taktım bugün kafaya gün içinde kimi zaman depresif kimi zaman enerjik oluyorum korktum yine ya
Seninki kaç yaşında çok üzülüyorum niye böyle mız mız ben bakmasını beceremiyor muyum diyorumBen o zaman kesin bipolarim oglumu elime alip sarstigimi bilirim evet cok kotu bisey ama sinirliyim yapi olarak ama artik daha kontrolluyum bazen sabrimi tasiriyor ama dayanmaya calisiyorum.surekli viz viz bir cocuk oglum
3 yasinda ve omrumuzu tukediyor asiri inat bir cocuk taliligina tatli ama inadi fena bende ilk bagirir sonra sarilirdim uyuyuncada aglardim benim cocugum neler cekti benim elimden surekli denerdimSeninki kaç yaşında çok üzülüyorum niye böyle mız mız ben bakmasını beceremiyor muyum diyorum
İnşallah canım çok sevindim adınaHayırlı Cumalar kızlar bende bugün hepimize şifa için dua ettim Allah kabul eder inşAllahİş görüşmem olumlu geçmişti bugünde alındığımın haberi verildi nezaman başlıyacağımı söyliyecekler inşAllah ataksız ağrısız çalışabilir yapabilirim bu kendimi denenmem olacak bi nevi banada dua rdin kızlar çalışmam lazım çünkü
Sanada hayırlı akşamlar özgecim ben iyiyim şükür arada bi çarpıntı olsada idare ediyorum sen nasılsınKızlar nasılsınız hayırlı akşamlar
Ben iyiyim cok sukur kayinvalidemgildeyim o yuzdenmi bilmiyorum ama iyiyimKızlar nasılsınız hayırlı akşamlar
İyi akşamlar canım pek iyi değilim ruhum çok daralıyor sinirlilik var içimde volkan var patlıcak gibi sanki ölücem galiba benKızlar nasılsınız hayırlı akşamlar
Canim sakin ol oyle dusundugun icin hissediyorsunİyi akşamlar canım pek iyi değilim ruhum çok daralıyor sinirlilik var içimde volkan var patlıcak gibi sanki ölücem galiba ben
Aynı cnm napalım şükür yine pazartesi psikiyatri randevum var bakalım nolcakSanada hayırlı akşamlar özgecim ben iyiyim şükür arada bi çarpıntı olsada idare ediyorum sen nasılsın
Maşallah sana hep iyi ol kuzumBen iyiyim cok sukur kayinvalidemgildeyim o yuzdenmi bilmiyorum ama iyiyim
Geçicek kuzum kolay değil efexoru azaltıp lustrale geçmek.İyi akşamlar canım pek iyi değilim ruhum çok daralıyor sinirlilik var içimde volkan var patlıcak gibi sanki ölücem galiba ben
InsallahMaşallah sana hep iyi ol kuzum
İnşallah canım eşin yok mu ben annemlere geldim çok kötüydüm başım dönmeye başladı ölüyorum sandımKizlar deprem oldugundan beri ilkkez tek basima odada yatacam dua edin guzelce uyuyayim