- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Deperilizasyon bunun adı bendede ara ara çok nadır olan bi durum olduğun yere ait olamamak sanki herşeye perde inmiş gibiGerçek dünya ile nasıl bağlantı kuramıyor bende de çok yoğun korku var mesela bi ara evimde duramayıp annemlere kaçıyordum
Aksine uyku ilaci aliyor zestat isimliÇok uyutur bana da bir kez verdiler kıızm var diye kullanamadım
Synen bahsettiginiz gibiDeperilizasyon bunun adı bendede ara ara çok nadır olan bi durum olduğun yere ait olamamak sanki herşeye perde inmiş gibi
Bende de yabancılaşma oluyor sanki ev benim değilmiş sanki eşim yabancı gibi ara ara oluyorDeperilizasyon bunun adı bendede ara ara çok nadır olan bi durum olduğun yere ait olamamak sanki herşeye perde inmiş gibi
Prozac bir kere içtim yeşilköydeki internationalda doktor içirdiğine bin pişman oldu neler çektirdim saniyede bi çok kötü oldum kalbime bakın ölücem diye diye bıktırdım adamı ama beklediğim tepki dedi biraz daha yükseltmek istedi ben içmem asla dedim bikerede trankobuskasda öyle oldumBen de depresyon tedavisi goruyorum
Yaklasik 4 senedir , prozac kullaniyorum. Bana iyi geliyor gibi ama sonbaharda gittigimde dozunu arttirmak istedi doktor, seker hastasi oldugumdan arttirmadik.
bence ilaclar kismen yardimci oluyor geri kalan bizde
Aa nasıl uyutmuyor uyku yapan bir ilaç zestat çok aşırı uyku yapmazAksine uyku ilaci aliyor zestat isimli
Evet çok iyi biliyorum bendede oluyoSynen bahsettiginiz gibi
Mesela konusuyoruz duymuyor
Ya da nasil desem tepki vermiyor bir seylere .. gibi
Evet kuzum okudum internetten şimdiRisperdal depresyon için de yazılıyor canım
Evet ayrıca antidepresan tedavi etkiside var mirtazapin grubunda ve tadı çok güzelAa nasıl uyutmuyor uyku yapan bir ilaç zestat çok aşırı uyku yapmazozgenur16 kullanıyor aşırı uyku yapmıuor
Sende özge gibi ilaç fobisi var o da öyle ama içeceksin dedşm biraz düzelmek istiyorsan içeceksin dedim prozac doğru dürüst yan etkisi bile yok cNım ya tranko buskos alıyorum ben arada korkudan titremelerimde biraz fayda ediyorProzac bir kere içtim yeşilköydeki internationalda doktor içirdiğine bin pişman oldu neler çektirdim saniyede bi çok kötü oldum kalbime bakın ölücem diye diye bıktırdım adamı ama beklediğim tepki dedi biraz daha yükseltmek istedi ben içmem asla dedim bikerede trankobuskasda öyle oldum
Öyle değil yani sanki başka birisin heryer puslanıyo ne görüyosun ne duyuyosun tek odağın kendin bile tuhafsınBende de yabancılaşma oluyor sanki ev benim değilmiş sanki eşim yabancı gibi ara ara oluyor
Evet şekerli pis meretEvet ayrıca antidepresan tedavi etkiside var mirtazapin grubunda ve tadı çok güzel
Onu bilmiyorum da aman bir de onu yaşamayım benimki deperzanalizasyon galibaÖyle değil yani sanki başka birisin heryer puslanıyo ne görüyosun ne duyuyosun tek odağın kendin bile tuhafsın
Evet hemde çok fena ilaç alabilsem belki herşey daha kolay olucakSende özge gibi ilaç fobisi var o da öyle ama içeceksin dedşm biraz düzelmek istiyorsan içeceksin dedim prozac doğru dürüst yan etkisi bile yok cNım ya tranko buskos alıyorum ben arada korkudan titremelerimde biraz fayda ediyor
Bak bende korkuyordum ilaç yutmaktan içtiğim zaman panik atak tutuyodu sonradan alıştımÖyle değil yani sanki başka birisin heryer puslanıyo ne görüyosun ne duyuyosun tek odağın kendin bile tuhafsın
Özgeye bak hep içerik ilaç içerikleri :)Evet şekerli pis meret
Ben de az önce aklımdan geçirdim ilaç almadığına göre aşırı yoğun değil senin hastalığın yoğun olsa bak nasıl alırısn hiç umrumda olmuyor yan etkileri belki iyi gelir diye nasıl içiyorumEvet hemde çok fena ilaç alabilsem belki herşey daha kolay olucak
Aynen evet ben nasıl alışcamBak bende korkuyordum ilaç yutmaktan içtiğim zaman panik atak tutuyodu sonradan alıştım